In sfarsit suntem pe Facebook!

The Breath of New Energy

Respiratia Noii Energii

In sfarsit avem pagina pe Facebook, am intrat in randul lumii!

Nici eu, nici Andrei nu am fost si nu suntem mari fani ai vreunei retele de socializare. Ca persoana care lucreaza cu clienti si studenti stiu ce importanta este comunicarea directa, fata in fata.
Insa, daca tot exista instrumente care ma pot servi in activitatea mea si imi pot facilita manifestarea mea ca fiinta aici in 3D, de ce as refuza sa le folosesc? Ce fel de Maestru as fi daca nu as permite energiilor sa ma serveasca?

Asa ca, zis si facut! Am decis sa imi fac pagina de FB! M-am sculat dimineata si am creat un alt instrument, o pagina de test. Logic, nu? pentru cineva care habar nu are cu ce se mananca o retea de socializare, aveam neaparat nevoie de asa ceva. Si bine am facut, pentru ca am descoperit ca o pagina individuala nu prea seamana cu o pagina de business, facilitatile oferite difera, etc… Ce vedeam la altii pe pagini, eu nu puteam face pe pagina mea 🙂

Dupa vreo doua zile, i-am multumit paginii “in serviciu” si apoi i-am dat drumul. Era timpul ca pagina “autentica” sa intre in paine…

Nu ii mai trebuia decat un nume, o denumire, dar pana sa vada lumina zilei a mai asteptat inca vreo doua zile pentru ca eu nu aveam inspiratie deloc. Nu “venea” nimic. Mai bine zis ce “venea” nu exprima in totalitate ceea ce eu simteam inauntru. La un moment dat, in timp ce eu si Andrei ne jucam “de-a simtitul numelor” el a exprimat o varianta asemanatoare cu numele final al paginii. Mi-a placut la nebunie, era real! Repetand si eu numele cu voce tare, am inlocuit “din greseala” unul din cuvinte cu un altul. Si asta s-a intamplat de cateva ori, asa ca nu mai era nici o indoiala: trebuia sa fie “The Breath of New Energy “!

Pana a doua zi am inteles si de ce acest nume…  drept urmare am scris pe pagina un mesaj inaugural, pe care il atasez mai jos.

“The Breath of New Energy – Respiratia Noii Energii…  De ce oare am simtit sa ma denumesc asa, dar mai ales sa denumesc astfel activitatea pe care o desfasor? 

Oricand ma intrebi eu am sa-ti spun ca sunt un pionier si un explorator in egala masura. Mi-a placut de mica sa-mi pun intrebari, sa primesc raspunsurile si apoi sa le explorez. Cat de departe pot ajunge? La 18 ani credeam ca departe inseamna „la mare distanta de mine, undeva in Univers”, drept urmare alegerea de a urma Facultatea de Fizica cu specializare in Astrofizica parea ceva firesc. Dar cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa, eu trebuia sa redescopar ca departe nu insemna neaparat „departe in afara mea”, ci mai ales „cat mai adanc in interiorul meu”. Asa ca in loc de Astrofizica am absolvit… Fizica Nucleara…

Si uite asa, din adanc in mai adanc si mai adanc, am trecut prin foarte multe experiente care se declanseaza inevitabil atunci cand te alegi pe Tine, atunci cand te pregatesti pentru reintalnirea suprema, cea cu Esenta ta, cu Dumnezeul, Creatorul care esti.

Si daca tot am trecut prin multe si experienta, cunoasterea si intelepciunea s-au adunat de-a lungul anilor, de ce sa nu o impartasesc si altora? Mai ales ca mi-am si dat un dar teribil de folositor in acest sens, darul vorbirii 🙂
Pot sa tac o zi intreaga la fel de bine cum pot vorbi o zi intreaga daca subiectul ma fascineaza. Iar subiectul care ma fascineaza cel mai tare este Eu, pentru ca noi toti suntem cu adevarat fascinanti, cu atat mai mult cu cat fiecare dintre noi este unic!

A fi ghid, a fi indrumator celor care trec prin procesul de trezire si iluminare spirituala este ceea ce iubesc sa fac si ceea ce imi umple sufletul de bucurie. A incepe un astfel de proces sau a te trezi in mijlocul lui poate fi uneori infricosator, dar solutiile, instrumentele de lucru sunt toate in Tine. Respiratia Constienta, respiratia naturala este acolo mereu, trebuie doar sa-ti aduci aminte de ea. Iar respiratia Ta este respiratia Noii Energii, pentru ca Eu, Tu si noi toti Suntem Noua Energie!

Te invit, chiar iti recomand cu mult drag, sa asculti emisiunea radio online “Eu Sunt Noua Energie” care reflecta exact ceea ce am spus (cel putin din punctul meu de vedere). Este o editie extrem de draga mie, bazata evident pe o experienta personala, experienta pe care cuvintele cu greu o pot descrie. Dar energia, energia din spatele cuvintelor, energia pe care la randul meu o transmit in piesa muzicala este absolut mirifica! Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, dar daca vrei, iti poti permite sa primesti…”

Iar acum, te invit sa ma vizitezi pe Facebook