Pledoarie pentru Sexual Energies School

Aceasta scoala este despre cu totul altceva decat despre ceea ce, poate, credeti!

Anul acesta se implinesc 10 ani de cand am fost si eu o participanta la Sexual Energies School. Imi aduc si acum aminte cu cata emotie am plecat singura spre Frankfurt, acolo unde s-a tinut una din scolile “live” din Europa, in anul de gratie 2006.
Scoala abia aparuse de cateva luni, era “proaspata” dar deja era un “hit”. La Frankfurt nu mai participa nimeni din Romania si nici Andrei nu era cu mine, el urmand sa participe dupa cateva luni la urmatoarea scoala live din Europa, care se tinea in… Romania!

Nici n-am cuvinte sa descriu ce experiente am avut. Unele mai provocatoare emotional, altele extrem de impresionante, am plans, am ras si fiecare experienta mi-a adus ceva, acel ceva pentru care eram pregatita, de care aveam nevoie in acel moment.

Una in particular – o experienta unicat in SES si care nu a avut loc decat in acea scoala din Frankfurt – a devenit la randul ei “bonusul”, “la pièce de résistance” in scolile pe care si eu le-am predat in anii care au urmat.

M-am indragostit iremediabil de SES asa incat peste doar cateva luni participam la Teacher Training-ul care se desfasura de data aceasta la Zurich. Din nou singura, dar nu cu aceleasi emotii 🙂

Cunosteam orasul, stiam hotelul, stiam toate campurile din zona pentru ca ma plimbasem deja pe acolo impreuna cu Andrei cu un an in urma, cand amandoi participasem la o alta mare dragoste a mea, scoala lui St. Germain, Dreamwalker Death.

Au urmat alte experiente traite impreuna cu oameni dragi. La acel curs de training Linda Benyo m-a intrebat daca vreau sa fiu profesor asistent  la SES-ul care urma sa se tina peste doua luni la Poiana Brasov! Ar fi zis cineva nu unei astfel de oportunitati? Ce alt training putea fi mai bun pentru mine? Si uite asa am participat la una dintre cele mai frumoase experiente in calitate de (proaspat) profesor de SES.

N-am sa uit niciodata clipa cand am venit din spatele salii incet, incet printre randurile de scaune, am ajuns in fata salii langa „scena” pe care Tobias incepuse primul sau channel si m-am intors cu fata spre participanti!

Mai mult de 180 de oameni se aflau in fata mea, iar pentru acei oameni eu am simtit pentru prima oara cu adevarat ce inseamna compasiunea reala, autentica. Inima a inceput sa-mi bata cu putere, ochii mi s-au umplut de lacrimi si am simtit ca ii iubesc pe toti in egala masura, ca toti suntem participanti la ceva grandios, la ceva mult mai mare decat vedem in fata noastra zi de zi.

Atunci am descoperit ca ador sa lucrez cu grupuri mari si in spatii largi, poate chiar mai mult decat o sesiune individuala. Dar indiferent de grup sau spatiu, fiecare SES imi creeaza conditiile optime pentru a ma desfasura, pentru a ma „dezlantui”, pentru a ma „transmite” , pentru a-mi impartasi experienta celorlalti. 
De atunci anii au trecut si sunt fericita si mandra ca prin „mainile” mele/noastre au trecut mai mult 120 de participanti la SES. Fie ei în si din Romania, Polonia, Norvegia sau din Danemarca, Rusia, Franta, Anglia, Romania, foarte tineri sau inaintati in varsta, cu totii au beneficiat de cunoasterea pe care Tobias o ofera cu atata pasiune prin transmisiunile sale.

Pana anul trecut Tobias a fost singur, insa intrarea in aceasta era a Noii Energii (care se simte din plin) l-a determinat pe Adamus St. Germain sa-si aduca aportul la aceasta scoala, sa-i insufle un aer nou, o „energie noua”, conform vremurilor in care traim.
Asa incat materialul aproape s-a dublat. Pe langa cele 6 transmisiuni ale lui Tobias au mai aparut 4 ale lui Adamus! Este aproape imposibil sa treci prin scoala neatins. Fie ca o face Tobias, fie Adamus, fie eu sau Andrei nu se poate sa pleci cu tolba goala de la acest curs. Si nici macar nu este un curs.

Este o experienta a Iubirii de Sine. Este o experienta de Integrare in Sine. Este o experienta care iti deschide fereastra catre o alta lume, pentru ca unul din darurile sale este Claritatea. Asta ofera SES poate mai mult decat orice altceva. Claritate. Claritate care iti deschide ochii in fiecare clipa, care poate fi cultivata si extinsa. Si cine nu si-ar dori sa inteleaga de ce viata este asa cum este, de ce lumea este asa cum este, de ce Omul nu este asa cum Este?

Ca profesori de SES una din cele mai mari bucurii este sa fim martori in direct la „transformarea la fața”. Fara nici o exceptie, din prima zi pana la ultima zi tuturor participantilor la SES li se transforma… fața. Paloarea dispare, ridurile se estompeaza, negura din ochi se transforma in stralucire, spatele se indreapta, incruntarea se transforma in zambet sau ras. Si nu este de mirare, asta se intampla daca te lasi iubit de Tine!

Odiseea mea nu se termina aici, pentru ca din anul 2010 sunt profesor Mentor in cadrul programului Mentor Teacher Training si pregatesc la randul meu viitorii profesori de SES. Studenti din diferite tari au venit in Romania pentru a le impartasi din experienta acumulata de mine de-alungul acestor ani. Si credeti-ma, am ce impartasi! 🙂

In engleza exista o expresie: „It’s a must” – „Este obligatoriu, absolut necesar” Ei bine, din punctul meu de vedere SES „it’s a must”! Adica-i…. musai! Indiferent de varsta, gen, religie sau orice altceva.
Si daca-i musai, cu plăcere! Eu si Andrei suntem aici sa va ghidam prin aceasta experienta, sa deblocati si sa miscati energiile, sa le transformati si sa le integrati si multe, multe, multe altele. Indiferent daca esti singur la curs sau sunteti mai multi. Cu multa dragoste, cu multa pasiune. De fiecare data!
Asa ca, atunci cand doriti si sunteti pregatiti, suntem aici pentru voi! Cand si Unde? Aflati exact  aici !

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.