Toamna se numara bobocii!

Nu demult am scris intr-un newsletter ca toamna se numara bobocii si anuntam venirea pe lume a primului nostru boboc de la acest sfarsit de an, emisiunea radio online “Viata intr-o Respiratie Constienta”.

Ei bine, acum e randul celui de-al doilea boboc, sa deschida ochii si sa spuna: Da, acum sunt pregatit sa ma manifest aici, in aceasta lume, in aceasta realitate!

Ca tuturor creatiilor noastre si acestora doua le-am dat libertatea de a zburda libere prin Univers pentru a ne servi si a aduce catre noi exact ceea ce ne-am dorit. Ne-am dorit potentiale multiple si diverse de manifestare si comunicare cu ceilalti si le avem. Ne-am dorit exprimare libera, neingradita si nelimitata de tehnologie si am gasit-o. Ne-am dorit „simplu si usor” si exact asta am primit. Ne-am dorit frumusete si eleganta si le-am obtinut.

Cum? Ei bine, acesta e un subiect pentru un alt post pe Blog, pentru ca nu-i asa, acum pot sa impartasesc cu voi orice experienta doresc, oricand vreau sa o fac. Si credeti-ma, o sa las aceste creatii sa ma serveasca din plin 🙂

Pana atunci, vom continua sa le lasam  sa-si intinda aripile, sa infloreasca si sa evolueze doar pentru a trai din plin bucuria manifestarii si a experientei in Acum si in Noua Energie!