“Pasiunea mea Sunt Eu!” – Bucuresti, Aprilie 2020

Pasiunea nu se afla in ceea ce Facem,
ci in ceea ce Suntem!

4-5 Aprilie, Bucuresti

O zi obisnuita la inceputul anului 2019. La un moment dat m-am oprit brusc din ce faceam si m-am auzit spunand  cu voce tare: „Pasiunea mea sunt eu”. O data. De doua ori. De trei ori si de fiecare data mai tare, constientizand mai mult si mai mult ce spuneam. „Pasiunea mea sunt EU”! Pasiunea mea sunt Eu

Ochii mi s-au umplut de lacrimi de fericire, si am inceput sa realizez ce iesea din mine cu atata putere!

Da! Chiar asta a fost si este Pasiunea mea de o viata! Eu, Eu Sunt, si tot ce implica asta: Drumul, Calatoria, Devenirea, Realizarea, Iluminarea, cuvintele oricum nu conteaza.

Si am realizat ca noi toti vorbim despre pasiune, incercand sa o gasim in lucrurile pe care ne place sa le facem, dar pasiunea nu se afla (numai) in ceea ce „Facem” ci mai ales in ceea ce „Suntem”!

  • Cand Omul devine constient de Sine si se accepta ca fiind mai mult decat ce vede in oglinda;
  • Cand omul devine constient de propria intelepciune acumulata in urma experientelor sale;
  • Cand relatia cu Sine / Suflet / Esenta devine profund autentica, intima si senzuala,

Atunci totul incepe sa se reverse in realitatea sa.  Atunci incepe magia – sau, asa cum m-am exprimat eu acum cativa ani in emisiunea online “Viata intr-o Respiratie Constienta”, apar simptome/manifestari „science fiction” –  care se refera la lucrurile iesite din comun, dar naturale de altfel, care incep sa se manifeste acum. Aceasta este adevarata Pasiune a  Omului Suflet! 

Pasiunea nu trebuie cautata, ea exista oricum; trebuie doar constientizata, acceptata, permisa si manifestata. Apoi claritatea, constientizarea interioara, genereaza experiente extraordinare, care sa o extinda catre noi nivele de intelepciune si adevar.

Pe cei care rezonati cu acest mesaj, va invit la acest atelier in care sa aprofundam si sa ne manifestam impreuna pasiunea Sufletului si a Omului, sa ne jucam cu energia, sa o permitem, sa o integram. Pe scurt – Sa fim pasiunea noastra!

Cele doua zile includ:

  • Crearea unui spatiu energetic perfect pentru deschidere si manifestare – un spatiu al Noii Energii;
  • Sesiuni de respiratie naturala si constienta pentru a constientiza si integra mai mult din pasiunea Omului Suflet si pasiunea Sufletului Om. In esenta, acestea doua se reunesc acum, pentru cei care permit asta.
  • Channel-uri de la Divinitate / Sufletele celor prezenti;
  • Invitati de marca din taramurile angelice care vor comunica cu noi;
  • si multe altele  🙂 

Conditii de participare

  • Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru depresie si/sau alte afectiuni psihice sau mentale nu pot participa la acest atelier.
  • Participantii trebuie sa faca cel putin o sesiune de Respiratie naturala si constienta cu mine, inainte de atelier. In plus, pentru aprofundarea experientei si evitarea furtului de energie, recomand audierea oricarui material din Magazin, in special celor din seria “Respiratia constienta pe intelesul tuturor”.

Program: 10:00 – 17:00  (cu pauza de masa)

Loc: Bucuresti. Adresa exacta va fi anuntata participantilor.
Posibilitati de cazare  aici  si  aici
Societatea de transport public Bucuresti aici.

Cost: 650 RON (125 EUR) 

Plata:  Plata se face cash, prin transfer bancar, sau cu cardul prin PayPal. Suma include serviciul de coffee-break, dar nu include costurile de transport, cazare si masa.

Participare:  Inscrierile se fac telefonic, prin e-mail, Facebook, Whatsapp.
Minimum  5 participanti