“Pasiunea mea Sunt Eu!” – Bucuresti, Decembrie 2019

Pasiunea nu se afla in ceea ce Facem,
ci in ceea ce Suntem!

7-8 Decembrie, 2019

O zi obisnuita. La un moment dat m-am oprit brusc din ce faceam si m-am auzit spunand  cu voce tare: „Pasiunea mea sunt eu”. O data. De doua ori. De trei ori si de fiecare data mai tare, constientizand mai mult si mai mult ce spuneam. „Pasiunea mea sunt EU”! Pasiunea mea sunt Eu

Ochii mi s-au umplut de lacrimi de fericire, si am inceput sa realizez ce iesea din mine cu atata putere!

Da! Chiar asta a fost si este Pasiunea mea de o viata! Eu, Eu Sunt, si tot ce implica asta. Drumul, Calatoria, Devenirea, Realizarea, cuvintele oricum nu conteaza.

Si am realizat ca noi toti vorbim despre pasiune, incercand sa o gasim in lucrurile pe care ne place sa le facem, dar pasiunea nu se afla in ceea ce „Facem” ci in ceea ce „Suntem”!

Pasiunea nu trebuie cautata, ea Este oricum; trebuie doar constientizata, acceptata, permisa si manifestata. Apoi claritatea, constientizarea interioara, genereaza experiente extraordinare, care sa o extinda catre alte nivele de intelepciune.

Pe cei care rezonati cu acest adevar, va invit la acest atelier in care sa aprofundam si sa ne manifestam impreuna pasiunea Sufletului si a Omului, sa ne jucam cu aceasta energie, sa o permitem, sa o integram. Pe scurt – Sa fim pasiunea noastra!

Cele doua zile includ:

  • Crearea unui spatiu energetic perfect pentru deschidere si manifestare – un spatiu al Noii Energii;
  • Sesiuni de respiratie naturala si constienta pentru a constientiza si integra mai bine ceea ce reprezinta Pasiunea Omului si Pasiunea Sufletului;
  • Channel-uri de la Divinitate / Sufletele celor prezenti;
  • Invitati de marca din taramurile angelice care vor comunica cu noi;
  • Calatorii interdimensionale in timp si spatiu.
  • si multe alte surprize  🙂

Conditii de participare

  • Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru depresie si/sau alte afectiuni psihice sau mentale nu pot participa la acest atelier.
  • Participantii trebuie sa faca cel putin o sesiune de Respiratie naturala si constienta cu mine, inainte de atelier. In plus, pentru aprofundarea experientei si evitarea furtului de energie, recomand audierea oricarui material din Magazin, in special celor din seria “Respiratia constienta pe intelesul tuturor”.

Program: 10:00 – 17:00  (cu pauza de masa)

LocatiaBucuresti. Locatia exacta va fi anuntata participantilor.
Posibilitati de cazare  aici  si  aici
Societatea de transport public Bucuresti aici.

Cost700 RON (150 EUR) 
Primii trei participanti platitori beneficiaza de o reducere de 20%.

Plata Plata se face cash, prin transfer bancar, sau cu cardul prin PayPalSuma include serviciul de coffee-break, dar nu include costurile de transport, cazare si masa.

Participare:  Inscrierile se fac telefonic, prin e-mail, Facebook, Whatsapp.
Minimum  5 participanti