Atelier: Pasiunea mea Sunt Eu

21-22 Mai
Online

Pasiunea…. ceva dupa care multi tanjesc toata viata. Unde este, cum arata? Cum o gasim, cum o manifestam?
Toti vorbim despre pasiune ca despre ingredientul secret care ne lipseste in viata si pe care, daca l-am avea, am fi mai fericiti.

Incercam sa gasim Pasiunea in lucrurile pe care ne place sa le facem, dar pasiunea nu se afla (numai) in ceea ce „Facem” ci mai ales in ceea ce Suntem, in ceea ce ne permitem sa Devenim!

Pasiunea mea Sunt Eu,
A ta… care este?

Dupa ce Omul simte “chemarea” dinauntru, dorul nespus dupa ceva ce nu poate explica dar stie ca este inauntru, totul incepe sa se reverse in realitatea sa.

Atunci incepe magia – sau, asa cum m-am exprimat eu acum multi ani in emisiunea online “Viata intr-o Respiratie Constienta“, apar simptome/manifestari „science fiction”, care se refera la lucrurile iesite din comun dar naturale de altfel, care incep sa se manifeste acum.

 • Pas cu pas, Omul devine constient de Sine si se accepta ca fiind mai mult decat ce vede in oglinda;
 • Omul isi permite sa devina senzual si sa-si foloseasca simturile;
 • Relatia cu Sine / Suflet / Esenta se transforma continuu si devine profund autentica si intima;
 • Omul devine constient de cunoasterea si intelepciunea sa, acumulata in urma experientelor traite;
 • Dintr-un om simplu, limitat, dual, aflat mereu in subordinea aspectelor sale sau ale societatii, Omul se transforma si se manifesta ca Tot ceea ce Este!

Aceasta este adevarata Pasiune a Omului-Suflet: Eu, Eu Sunt, si tot ce implica asta: Drumul, Calatoria, Devenirea, Realizeaza Cine Este cu adevarat si apoi se manifesta ca Tot ceea ce Este!

Pasiunea nu trebuie cautata, ea exista oricum; trebuie doar constientizata, acceptata, permisa si manifestata. Apoi claritatea, constientizarea interioara, genereaza experiente extraordinare, care sa o extinda catre noi nivele de intelepciune si adevar.

Atelierul include:

 • Crearea unui spatiu energetic perfect pentru deschidere si manifestare – un spatiu al Noii Energii;
 • Cerintele esentiale pentru a putea deveni propria ta Pasiune;
 • Sesiuni de respiratie naturala si constienta pentru a constientiza si integra mai mult din pasiunea Omului Suflet si pasiunea Sufletului Om. In esenta, acestea doua se reunesc acum, pentru cei care permit asta.
 • Discutii despre energii si cum sa le dai voie sa te serveasca in fiecare zi;
 • Descoperirea darurilor pe care ti le-ai dat pentru a te ajuta in devenirea si realizarea ta;
 • Studii de caz, exemple pentru diverse situatii intalnite in experienta ta;
 • Solutii si instrumente personalizate pentru fiecare participant in parte;
 • Multe trairi, multe emotii, multe intelegeri, multe aha-uri personale, claritate, decizii si alegeri autentice, un salt al constiintei tale.

Daca tot ce am scris mai sus a miscat ceva in tine, atunci hai sa ne intalnim virtual la acest atelier, sa ne manifestam impreuna pasiunea Sufletului si a Omului, sa ne jucam cu energia, sa o integram. Hai sa fim Pasiunea noastra!  🙂

Participa si tu!

Conditii de participare:

 1. Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru depresie si/sau alte afectiuni psihice sau mentale NU pot participa la acest atelier.
 2. Participantii trebuie sa faca o sesiune de Respiratie naturala si constienta cu mine, inainte de atelier. In plus, pentru aprofundarea experientei si evitarea furtului de energie, recomand achizitionarea din Magazin a materialelor din seria “Respiratia constienta pe intelesul tuturor”.

Program: 10:00 – 17:00  (cu pauza de masa)

Loc: Online. Toate detaliile vor fi anuntate participantilor.

Cost: 750 RON (150 EUR)

Plata:  Plata se face prin transfer bancar, sau cu cardul prin PayPal  pana pe 18 Mai.

Participare:  Inscrierile se fac telefonic, prin e-mail, Facebook sau Whatsapp.

Numar limita de participanti: 3 – 7

Menu