“Pasiunea mea… Sunt Eu!” – Bucuresti, August 2020

Pasiunea mea… Sunt Eu!

8-9 August, Bucuresti

Pasiunea…. ceva dupa care multi tanjesc toata viata… Unde este, cum arata? Cum o gasim, cum o manifestam?
Toti vorbim despre pasiune ca despre ingredientul secret care ne lipseste si pe care, daca l-am avea, am fi mai fericiti.

Incercam sa gasim Pasiunea in lucrurile pe care ne place sa le facem, dar pasiunea nu se afla (numai) in ceea ce „Facem” ci mai ales in ceea ce „Suntem”, in ceea ce „Devenim”!

Dupa ce Omul simte “chemarea” dinauntru, dorul nespus dupa ceva ce nu poate explica dar stie ca este inauntru, totul incepe sa se reverse in realitatea sa.

Pasiunea mea sunt Eu

Atunci incepe magia – sau, asa cum m-am exprimat eu acum cativa ani in emisiunea online “Viata intr-o Respiratie Constienta“, apar simptome / manifestari „science fiction”, care se refera la lucrurile iesite din comun dar naturale de altfel, care incep sa se manifeste acum.

  • Pas cu pas, Omul devine constient de Sine si se accepta ca fiind mai mult decat ce vede in oglinda;
  • Omul devine constient de cunoasterea si intelepciunea sa, acumulata in urma experientelor traite;
  • Relatia cu Sine / Suflet / Esenta devine profund autentica, intima si senzuala.

Aceasta este adevarata Pasiune a Omului Suflet! Eu, Eu Sunt, si tot ce implica asta: Drumul, Calatoria, Devenirea, ajungand ca la final sa Realizeze Cine este cu adevarat!

Pasiunea nu trebuie cautata, ea exista oricum; trebuie doar constientizata, acceptata, permisa si manifestata. Apoi claritatea, constientizarea interioara, genereaza experiente extraordinare, care sa o extinda catre noi nivele de intelepciune si adevar.

Pe cei care rezonati cu acest mesaj, va astept cu drag la acest atelier in care sa aprofundam si sa ne manifestam impreuna pasiunea Sufletului si a Omului, sa ne jucam cu energia, sa o permitem, sa o integram. Pe scurt – Sa fim pasiunea noastra!

Cele doua zile includ:

  • Crearea unui spatiu energetic perfect pentru deschidere si manifestare – un spatiu al Noii Energii;
  • Sesiuni de respiratie naturala si constienta pentru a constientiza si integra mai mult din pasiunea Omului Suflet si pasiunea Sufletului Om. In esenta, acestea doua se reunesc acum, pentru cei care permit asta.
  • Channel-uri de la Sufletele celor prezenti;
  • Studii de caz, exemple, discutii;
  • si multe altele  🙂 

Conditii de participare

  • Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru depresie si/sau alte afectiuni psihice sau mentale nu pot participa la acest atelier.
  • Participantii trebuie sa faca cel putin o sesiune de Respiratie naturala si constienta cu mine, inainte de atelier. In plus, pentru aprofundarea experientei si evitarea furtului de energie, recomand achizitionarea din Magazin, a materialelor din seria “Respiratia constienta pe intelesul tuturor”. 

Program: 10:00 – 17:00  (cu pauza de masa)

Loc: Bucuresti. Adresa exacta va fi anuntata participantilor.
Posibilitati de cazare  aici  si  aici
Societatea de transport public Bucuresti aici.

Cost: 650 RON (125 EUR) 

Plata:  Plata se face cash, prin transfer bancar, sau cu cardul prin PayPal. Suma include serviciul de coffee-break, dar nu include costurile de transport, cazare si masa.

Participare:  Inscrierile se fac telefonic, prin e-mail, Facebook, Whatsapp.
Minimum  5 participanti