Atelier: Dincolo de Dualitate esti Tu – Modul II

Aprilie 2022,
Online

Dupa exact sase luni de la prima calatorie Dincolo de Dualitate, continuam aceasta experienta, imbogatind-o cu noi valente, intelegeri si parte practica, deoarece exista un  potential ridicat ca participantii sa fie parte activa din experienta.

In primul modul am respirat impreuna si am fost dincolo de Om, dincolo de Iluzia Separarii/Val, dincolo de Minte si Alegeri, ne-am reamintit ce se afla dincolo de Dualitate si care este rolul Omului, al Sufletului/Divinitatii si al Energiei. Am descoperit noi valente ale Noii Energii si modul in care functioneaza si multe, multe altele.

Traind simultan Aici si Dincolo de Dualitate

In acest de-al doilea modul, vom face trecerea de la NOI la EU. Vom trece de la Om si Suflet/Spirit, la „Eu Sunt” ÎN Om, la constiinta intrupata.
In aceste sesiuni vom (re)descoperi impreuna cum sa traim in Dualitate dar sa nu apartinem Dualitatii, cum sa fim in acelasi timp Aici, in realitatea noastra, dar si Dincolo de Dualitate, si totul in timp ce ramanem in acest corp fizic, caruia ii permitem sa se recalibreze, reconfigureze pentru a integra Eu Sunt, constiinta.

Va invit sa va lasati indrumati si purtati de Esenta voastra catre Tot ceea ce Sunteti, sa descoperiti repere noi si sa activati potentiale dincolo de limitarile mintii si dualitatii. Restul va veni de la Sine…

Pentru a participa la aceasta calatorie, biletul de intrare se numeste “ASUMARE”. Celor care vor inca sa se agate de energia de Victima si sa se joace de-a v-ati ascunselea cu “cine Sunt cu adevarat” nu le recomand deloc aceasta experienta.
Nu este nimic personal, dar  experienta fiind foarte serioasa, intensa si profunda pur si simplu nu veti putea gestiona energiile.

Vrei sa vii împreuna cu noi?

Conditii de participare:

  1. Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru depresie si/sau alte afectiuni psihice sau mentale NU pot participa la acest atelier. Energia foarte intensa, poate  interfera cu tratamentul.
  2. Participantii noi trebuie sa faca o sesiune de Respiratie naturala si constienta cu mine, inainte de atelier. In plus, pentru asumarea cat mai profunda a experientei recomand achizitionarea din Magazin a materialelor primului modul al calatoriei “Dincolo de Dualitate esti Tu”. Contactati-ma pentru detalii.

Program:
3 Aprilie: 18:00 – 19:15
10 Aprilie: 18:00 – 19:15
17 Aprilie: 18:00 – 19:15
26 Aprilie: 18:00 – 19:15

Loc: Online, pe Zoom. Toate detaliile vor fi anuntate participantilor pe email.

Cost: 600 RON (120 EUR)

Plata:  Plata se face prin transfer bancar, sau cu cardul prin PayPal  pana pe 1 Aprilie.

Participare:  Inscrierile se fac telefonic, prin e-mail, Facebook sau Whatsapp.

Numar limita de participanti: 3 – 7

Menu