Dincolo de Dualitate esti Tu – Octombrie 2021, Online

Dincolo de Dualitate esti Tu

Dincolo de Dualitate esti Tu

Octombrie 2021, Online

Modul I

Ideea acestui  proiect s-a nascut inca din luna martie a acestui an, cand stateam pe o banca in parc si ma bucuram de o experienta foarte faina despre care am scris aici.

Asa cum am bucuria sa descopar zilnic, acesta este un proiect liber si la propriu si la figurat, are viata proprie, iar eu am intelepciunea sa ii dau mana libera sa se desfasoare cum si cat vrea si sub orice forma considera ca este mai util noua, tuturor.

Totul (inca) se schimba zilnic, ideile, starile, intelegerile se succed una dupa alta si laitmotivul vietii mele a devenit “Dincolo de Dualitate”. Asa incat am decis sa incep cu un prim Modul cu 4 sesiuni saptamanale si sa vad cum va evolua el in viitor. Dincolo de iluzie, de alegeri, de om vor fi doar cateva dintre temele acestui Modul.

Ce a fost clar de la bun inceput este ca, pentru a participa la aceasta calatorie, biletul de intrare se numeste “ASUMARE”. Celor care vor inca sa se agate de energia de Victima si sa se joace de-a v-ati ascunselea cu “cine Sunt cu adevarat” nu le recomand deloc aceasta calatorie.

Nu este nimic personal dar, asa cum o simt eu de luni de zile, va fi o experienta foarte serioasa, intensa si profunda si pur si simplu nu veti face fata energiilor. Am vazut prea multe intamplandu-se in ultimii ani ca sa nu pun aceasta atentionare aici…

Si tocmai pentru a beneficia de toata profunzimea experientei, atat voi cat si eu, aceasta nu va fi interactiva la momentul desfasurarii sale. Fiecare participant este o parte importanta a experientei si fiecare va primi in dar exact atat cat isi permite si este pregatit sa primeasca. 

Nu este o calatorie doar pentru cei care se afla la inceputul drumului catre Sine si nici una doar pentru cei aflati la finalul sau. Este o calatorie pentru toti cei care vor in mod autentic sa accepte cu incredere intreaga maretie a fiintei lor, chiar daca habar nu au ce inseamna asta si indiferent ce emotii le trezeste acest gand… 

In ce ma priveste, mi-era foarte dor de o astfel de experienta, in care sa ma pot desfasura fara bariera limbajului si a exprimarii, in care sa ma joc cu tonurile, nuantele, energiile si ele sa fie perfect intelese de fiecare participant, insa nu de toti la fel!

Daca esti pregatit sa iti asumi responsabilitatea asupra cui Esti cu adevarat, daca esti gata sa dai de-o parte voalul iluziei ca esti Doar Om, atunci calatoria aceasta va fi expresia devenirii si manifestarii tale ca Tot ceea ce Esti.

Asa ca te invit in Octombrie sa plecam – sau sa venim – Dincolo de Dualitate. Ce este acolo? Tu!

Si acum respira, “pierde-te” cateva secunde in fotografia de mai sus si simte daca aceasta calatorie este potrivita pentru tine. Daca se “misca” ceva in tine, daca ai cea mai mica urma de emotie, atunci hai sa ne intalnim virtual! 🙂 

Inscrie-te Acum

 

CERINTE

  • Persoanele diagnosticate, care se afla sub tratament medicamentos pentru depresie si/sau alte afectiuni psihice sau mentale NU pot participa la acest atelier! Pur si simplu nu veti face fata energiilor accesate.
  • Participantii trebuie sa fi facut cel putin o sesiune de Respiratie naturala si constienta cu mine, inainte de Calatorie, sau sa fi audiat cel putin un material din seria “Respiratia constienta pe intelesul tuturor”  aflata in Magazin. Eu nu invat pe nimeni cum sa respire si ce rol are respiratia in timpul Calatoriei, ci pornesc direct la drum! 🙂  

Program:
  3 Octombrie: 18:00 – 19:00 
10 Octombrie: 18:00 – 19:00
17 Octombrie: 18:00 – 19:00
24 Octombrie: 18:00 – 19:00

Locatia: Online. Detaliile vor fi anuntate participantilor.

Cost: 600 RON / 4 sesiuni (120 EUR) 

Plata Plata se face prin transfer bancar sau prin PayPal  pana pe 30 Septembrie, 2021.

Participare:  Inscrierile se fac prin e-mail, telefonic, Facebook, Whatsapp. Va rog sa imi transmiteti adresa dvs de e-mail pentru a va comunica detaliile intalnirii. 


Mai sunt:

  • 0days
  • 0hours
  • 0minutes
  • 0seconds