St. Germain’s Dreamwalker Death Transition School / Tranzitia Mortii – Cluj-Napoca, Mai 2020

…Frumusetea Tranzitiei in Lumea de Dincolo…

15-17  Mai, 2020

Cluj-Napoca

“Ce se intampla dupa ce murim? Exista Viata dupa Moarte?” sunt intrebari care au preocupat neincetat omenirea inca de la inceputuri.

Este o mare confuzie si/sau dezinformare despre acest subiect dar si o mare lipsa de informatii autentice. Multi oameni sunt ancorati in conceptele si credintele invechite despre rai si iad sau pur si simplu cred ca viata inceteaza in momentul in care mori. Asezati-va bine in scaune pentru ca Adamus St. Germain are informatii profund transformationale despre ce se intampla dupa ce murim, informatii care nu pot fi oferite de nici o autoritate religioasa si nici nu pot fi gasite in cartile de gen!

Pe parcursul celor 11 sesiuni de transmisiuni din cadrul “Dreamwalker Death Transition School” (inregistrate pe DVD, cu subtitrare in limba romana) el explica pe larg care sunt nivelele dimensiunilor non fizice in care trecem dupa moarte.
Acestea includ:
– Taramurile Apropiate – mai cunoscute sub denumirea de taramuri Astrale;
– Taramurile Cristaline;
– Podul de Flori;
– Taramurile Angelice (cele mai inalte).
Dupa moarte, majoritatea pamantenilor se duc direct in Taramurile Apropiate. Acestea sunt mult mai vaste si mai  pline de viata decat va imaginati, iar ce experimenteaza cineva acolo depinde strict de credintele pe care le are in momentul mortii. De aceea tranzitia poate fi deseori dificila si plina de provocari, mai ales daca esti singur.

Insa Scoala ofera studentilor certificarea de facilitator DWD / Ghid in Lumea de Dincolo  si un facilitator are exact acest rol: de a conferi siguranta si echilibru celui care tranzitioneaza, de a fi ghid si punct de sprijin in ultima sa calatorie.

Studentii invata cum sa isi ajute clientul sa se elibereze cu blandete de corpul fizic si sa isi pastreze energia in taramurile non-fizice ale Pamantului pe toata durata funeraliilor si a tranzitiei; sa depaseasca provocarile si distractiile din acele taramuri si in cele din urma sa ajunga la  Podul de Flori (ultima destinatie a unui suflet, adevarata sa casa angelica) de unde ingerii il vor calauzi catre ultima parte a calatoriei sale.

Astfel, in acest workshop veti experimenta doua DreamWalk-uri foarte speciale. Intr-unul veti acompania sub atenta supraveghere a fiintelor angelice un client prin Taramurile Apropiate, apoi prin cele Cristaline pana la Podul de Flori,  iar in celalalt veti fi acompaniat de propriul Sine Maestru intr-un DreamWalk personal, o experienta mai presus de cuvinte.

Urmariti  aici materialul video de prezentare.

Program (include pauza de masa):
Vineri                              10:00 – 17:00
Sambata                         10:00 – 17:00
Duminica                       10:00 – 17:00

Locatia: Cluj-Napoca, jud. Cluj. Locatia exacta va fi anuntata participantilor.

Cost:
595 USD – pana pe 1 Mai, 2020
695 USDdin 1 Mai, 2020

Pretul include transcriptul scolii si alte materiale suplimentare in limba romana, apa plata si gustari in timpul cursului; nu include cazarea, masa si transportul.
Cei care au participat deja la acest curs si doresc sa-l repete, beneficiaza de o reducere de 50% din pret.  Contactati-ma inainte de a va inscrie, pentru a obtine link-ul de plata.

Numar minim de participanti: 4 

Politica CCEC privind taxa de renuntare: Taxa de renuntare, cu 72 de ore inainte de eveniment, este de 25% (taxa de renuntare nu se aplica daca acceptati un certificat cadou).  Taxa de renuntare, in mai putin de 72 de ore de eveniment, este de 50% (taxa este de 25% daca optati pentru forma de certificat cadou).

Inscriere: Inregistrarea si plata se fac on-line direct la Crimson Circle  aici.

Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati.

Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru afectiuni psihice sau psihiatrice NU pot participa la acest curs. Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihologic, etc. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.