Scoala Simturilor – Bucuresti, Iunie 2021

18 – 20 Iunie, Bucuresti

Comunica cu Energia, comunica cu Tine!

Intr-o societate in care mentalul si creatia sa, tehnologia, castiga din ce in ce mai mult teren, eu va invit sa reveniti la SIMTURI. Aceasta Scoala este in totalitate interactiva si accentul se pune pe a simti si a comunica energiile, pe a ne juca si creea cu ele. 

Vrei sa Simti si sa Stii ce simti? Daca da, aceasta Scoala este pentru tine!

ORICINE poate simti orice, indiferent de varsta, credinte, sex, drept urmare aceasta experienta este destinata tuturor. Nu trebuie sa aveti deloc experienta in vreo tehnica sau metoda de dezvoltare personala sau spirituala, nu trebuie sa fi facut vreun alt curs inainte pentru a va bucura din plin de acest dar pe care il aveti deja.

In primul segment al acestei Scoli – Atelier va indrumam cum sa va deschideti simturile astfel incat sa percepeti si sa intelegeti realitatea, mai departe de ceea ce vedeti cu ochii sau auziti cu urechile. Cu cat mai multe simturi sunt activate si active, cu atat mai extinsa si mai clara este Realitatea in care traiti. Simturile iti coloreaza viata, ti-o imbogatesc, aduc surprize peste surprize, ti-o fac mai interesanta.

Nu doar vom vorbi despre simturi, ci folosindu-ne de activitati practice si de Respiratia Naturala si Constienta  le veti duce pe cele cunoscute catre alt nivel si veti activa altele noi.

In cel de-al doilea segment al Scolii, veti merge catre urmatorul nivel de comunicare cu Energiile Lumii Nevazute. Energii ale entitatilor de dincolo de Pamant, Spiritul vostru, Energii ale naturii (Elementali), Energii ale materiei, Energia Noua, toate sunt invitate aici pentru a comunica cu voi, si pentru a va ajuta sa faceti channel.

Channeling-ul este o forma de comunicare intre oameni si orice altceva. Acest altceva poate fi energia unui copac dar si energia unei case sau a unui aliment, a unui medicament; pot fi parti ale tale (aspecte/masti/roluri) dar poate fi si propriul tau Suflet; poate fi o entitate din afara Pamantului dar si energia unui om de pe Pamant;  poate fi energia unei persoane dragi care a parasit planeta dar poate fi si energia animalului tau de companie, etc.
Si exemplele pot continua la nesfarsit… si nu cumva exact asta iti doresti? Sa ai o relatie directa cu energiile, fara intermediari?

Ne vom folosi de Respiratia naturala si constienta pentru a va ajuta sa va deschideti simturile in siguranta, si mai ales pentru a va ghida cum sa manifestati si sa interpretati ceea ce simtiti. Pentru ca persoana care transmite (canalizeaza) simte sau stie ceea ce transmite entitatea non-fizica si apoi traduce propriile senzatii si trairi in cuvinte sau alte forme de manifestare – desen, dans, muzica, scris, etc.

Pe cat posibil si in functie de cat isi permite fiecare, toti participantii vor fi incurajati sa exprime/comunice ceea ce “vine” din interiorul dar si din exteriorul lor. Si daca nu aveti incredere ca puteti face asta, noi va vom arata cum sa deveniti constienti de ceea ce simtiti si cum sa traduceti trairile si senzatiile generate de energii!

Va astept sa intram impreuna intr-o lume noua, non-mentala,
dincolo de temeri, indoieli si neincredere, o lume a Magiei Simturilor!

Inscrie-te acum!


Dupa  Scoala Simturilor m-am reintors  cu tolba nu plina, ci cu ea preaplina. In 3 zile cred ca am acumulat si constientizat lucruri la care poate ar fi trebuit sa lucrez intens un an de zile ca sa le realizez. Pentru mine nu a fost un curs ci o adevarata Scoala in care s-a lucrat intr-un mod practic. Exercitiile au fost foarte diverse si ne-au permis sa ne deschidem treptat simturile aducandu-ne astfel mai aproape de noi.  Fiecare bucatica din fiecare zi a fost diferita si a crescut in intensitate pregatindu-ne parca pentru ultima zi, care a fost o adevarata sarbatoare a simturilor noastre. Prin aceasta experienta simt ca am deblocat anumite lucruri la mine si ca a fost un inceput, o introducere, o reamintire a mea, a ceea ce sunt si a lucrurilor pe care mi le-am dat si incep sa le constientizez si sa le folosesc. Sunt asa de bucuroasa ca ati facut cursul acesta! Va multumesc mult! 🙂

Testimonialul complet dar si alte testimoniale, Aici

Eliza M.
Bucuresti

CERINTE

 • Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru depresie si/sau alte afectiuni psihice sau mentale nu pot participa la aceasta Scoala.
 • Participantii trebuie sa fi facut cel putin o sesiune de Respiratie naturala si constienta cu mine, inainte de Scoala. In plus, pentru aprofundarea experientei, recomand audierea oricarui material din seria “Respiratia constienta pe intelesul tuturor”  aflata in Magazin. 

Program: 10:00 – 17:00  (cu pauza de masa)

Locatia: Bucuresti. Locatia exacta va fi anuntata participantilor
Posibilitati de cazare  aici  si  aici
Societatea de transport public Bucuresti aici.

Cost: 1.200 Ron (240 EUR) – pana pe 15 Mai, 2021.
1.500 Ron (300 EUR) – din 15 Mai, 2021.

Absolventii acestei Scoli pot repeta experienta la 70% din pret. Suma include serviciul de coffee-break, dar nu include cazarea, masa si transportul. Plata se face cash, prin transfer bancar sau cu cardul prin PayPal

Politica de anulare: Din data de 10 Iunie 2021, 50% din suma este nerambursabila. Daca scoala nu se desfasoara, suma este rambursata integral.

Participare:  Inscrierile la curs se fac prin e-mail, telefonic, Facebook, Whatsapp.
Minimum  5 participanti 
Maximum: 10 participanti.

INTREBARI FRECVENTE

 • Daca nu vreau sa devin channeler, pot participa?

  DA! Acest atelier este despre TINE si despre SIMTURI, despre A Sti, despre exprimarea, manifestarea in plan fizic, aici, a ceea ce simti!  Acest atelier NU te transforma automat intr-un channeler oficial al vreunei entitati din afara Pamantului!
  Este un spatiu sigur in care cu siguranta ne vom distra, vom rade, poate vom si plange de emotie; in care vom face diverse activitati practice pentru a te incuraja si ajuta sa te deschizi suficient de mult astfel incat sa simti diverse lucruri. Bonusul este ca nu doar vei simti, ci vei si face diferenta intre lucrurile pe care le simti, vei avea mai multa incredere in ce simti si percepi, si chair vei invata chestii noi. Multe chestii noi, pe care sa le aplici si folosesti mai departe. Vei descoperi cum ti se extinde realitatea, cum devine mai interesanta.
  O fosta participanta imi spunea ca este mult mai usor sa te deschizi si sa capeti incredere in tine cand ii vezi pe cei din jur facand acest lucru la randul lor; cand ai pe cineva care iti confirma, te ghideaza si mai ales este un exemplu viu, chiar acolo in fata ta. Daca printre acestea sunt si entitati (atent selectate de mine) al caror mesaje le percepi si poti transmite, ok. Daca dupa trei zile vei decide ca vrei sa fii channeler oficial pentru vreo entitate, bravo tie, foarte bine!
  Dar acest atelier NU este despre asta. Este despre Tine si despre ceea ce permiti, despre ceea ce poti, despre ceea ce meriti, despre ceea ce stii, despre ceea ce devii…


Mai sunt:

 • 0days
 • 0hours
 • 0minutes
 • 0seconds