Scoala Simturilor – Cluj-Napoca, Mai 2019

17 – 19 Mai, 2019

Comunica cu Energia, comunica cu Tine!
Vreti sa Simti si sa Stii ce simti? Daca da, aceasta Scoala este pentru tine!

Intr-o societate in care mentalul si creatia sa, tehnologia, castiga din ce in ce mai mult teren, eu va invit sa reveniti la SIMTURIAceasta Scoala este in totalitate interactiva si accentul se pune pe a Simti energiile si ne juca cu ele.

Oricine poate simti orice, indiferent de varsta, credinte, sex, drept urmare aceasta experienta este destinata tuturor. Nu trebuie sa aveti deloc experienta in vreo tehnica sau metoda de dezvoltare personala sau spirituala, nu trebuie sa fi facut vreun alt curs inainte pentru a va bucura din plin de acest dar pe care il aveti deja.

In primul segment al acestei Scoli – Atelier va indrumam cum sa va deschideti simturile astfel incat sa percepeti si sa intelegeti realitatea, mai departe de ceea ce vedeti cu ochii sau auziti cu urechile. Cu cat mai multe simturi sunt activate si active, cu atat mai extinsa si mai clara este Realitatea in care traiti. Simturile iti coloreaza viata, ti-o imbogatesc, aduc surprize peste surprize, ti-o fac mai interesanta.

Nu doar vom vorbi despre simturi, ci folosindu-ne de activitati practice si de Respiratia Naturala si Constienta  le veti duce pe cele cunoscute catre alt nivel si veti activa altele noi.

In cel de-al doilea segment al Scolii, veti merge catre urmatorul nivel de comunicare cu Energiile Lumii Nevazute. Energii ale entitatilor de dincolo de Pamant, Spiritul vostru, Energii ale naturii (Elementali), Energii ale materiei, Energia Noua, toate sunt invitate aici pentru a comunica cu voi, si pentru a va ajuta sa faceti channel.

Channeling-ul este o forma de comunicare intre oameni si orice altceva. Acest altceva poate fi energia unui copac dar si energia unei case sau a unui aliment, a unui medicament; pot fi parti ale tale (aspecte/masti/roluri) dar poate fi si propriul tau Suflet; poate fi o entitate din afara Pamantului dar si energia unui om de pe Pamant;  poate fi energia unei persoane dragi care a parasit planeta dar poate fi si energia animalului tau de companie, etc.
Si exemplele pot continua la nesfarsit… si nu cumva exact asta iti doresti? Sa ai o relatie directa cu energiile, fara intermediari?

Ne vom folosi de Respiratia naturala si constienta pentru a va ajuta sa va deschideti simturile in siguranta, si mai ales pentru a va ghida cum sa manifestati si sa interpretati ceea ce simtiti. Pentru ca persoana care transmite (canalizeaza) simte sau stie ceea ce transmite entitatea non-fizica si apoi traduce propriile senzatii si trairi in cuvinte sau alte forme de manifestare – desen, dans, muzica, scris, etc.

Pe cat posibil si in functie de cat isi permite fiecare, toti participantii vor fi incurajati sa exprime/comunice ceea ce “vine” din interiorul dar si din exteriorul lor. Si daca nu aveti incredere ca puteti face asta, noi va vom arata cum sa deveniti constienti de ceea ce simtiti si cum sa traduceti trairile si senzatiile generate de energii!

Cititi aici testimoniale ale absolventilor acestei Scoli.

Va astept sa intram impreuna intr-o lume noua, non-mentala,
dincolo de temeri, indoieli si neincredere, o lume a Magiei Simturilor!

CERINTE

  • Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru depresie si/sau alte afectiuni psihice sau mentale nu pot participa la aceasta Scoala.
  • Participantii trebuie sa fi facut cel putin o sesiune de Respiratie naturala si constienta cu mine, inainte de Scoala. In plus, pentru aprofundarea experientei, recomand audierea oricarui material din Magazin, din seria “Respiratia constienta pe intelesul tuturor”.

Program: 10:00 – 17:00  (cu pauza de masa)

Locatia: Aleea Slănic 3, Riviera Luxury Residence, Cluj-Napoca.
Posibilitati de cazare  aici  si  aici
Regia de transport public Cluj-Napoca aici.

Cost: 1.200 Ron (250 EUR) – pana pe 22 Aprilie, 2019.
1.650 Ron (350 EUR) – din 22 Aprilie, 2019.
Absolventii acestei Scoli pot repeta experienta la 50% din sumaSuma include serviciul de coffee-break, dar nu include cazarea, masa si transportul. Plata se face cash, prin transfer bancar sau cu cardul prin PayPal

Politica de anulare: Din data de 1 Mai 2019, 50% din suma este nerambursabila. In cazul in care scoala nu se desfasoara, suma este rambursata integral.

Participare:  Inscrierile la curs se fac prin e-mail sau telefonic.
Minimum  5 participanti platitori pana la data de 22 Aprilie, 2019.
Maximum: 12 participanti.