Sexual Energies School – Bucuresti, Iulie 2020

Intelegerea abuzului de natura fizica si psihica

3 – 5 Iulie, 2020

Bucuresti

Acest workshop este perceput ca una dintre cele mai intense si transformatoare experiente oferite de Crimson Circle si reprezinta baza de pornire pentru oricine alege sa descopere ce se afla in spatele acestei iluzii pe care o numim realitate.

Cursul dureaza trei zile si include 10 transmisiuni oferite de Tobias si Adamus St. Germain  prin Geoffrey Hoppe (inregistrate pe DVD, cu subtitrare in limba romana) precum si activitati practice conduse de profesorii certificati, Lucieta Gavril si Andrei Tarta-Arsene. In acest workshop Tobias si Adamus St. Germain vorbesc despre abuzul fizic, psihic si sexual, despre jocuri de putere, despre manipularea energetica (furtul de energie).

Acest proces al furtului de energie este comparat cu activitatea unui virus (in acest caz, virusul energiei sexuale) care ne afecteaza pe toti in egala masura. Cheia vindecarii acestui virus consta in echilibrarea propriilor energii feminine si masculine precum si intr-o profunda iubire de Sine.

Pe parcursul acestui workshop veti afla istoria spirituala a aparitiei acestui virus, cum se manifesta acesta in viata voastra de zi cu zi si cum energiile abuzului sunt folosite pentru a controla, a manipula si a inrobi. Cursul va ofera si instrumente pentru re-echilibrarea energiilor si va ajuta sa incepeti procesul de eliberare al acestui virus energetic din viata voastra.

Acest curs este foarte util: celor care au suferit un abuz de orice natura (fizic, psihic sau sexual); celor care doresc sa incheie acest ciclu al abuzului in viata lor; celor care doresc echilibrarea energiilor personale; facilitatorilor  si terapeutilor care lucreaza cu cazuri de abuz; tuturor celor care doresc sa inteleaga dinamica energiei relatiilor inter-personale dintr-o perspectiva a Noii Energii.

Program (inclusiv pauza de masa)
Vineri                        10:00  – 17:30
Sambata                   10:00  – 17:30
Duminica                  10:00  – 17:00

Locatia: Bucuresti. Locatia exacta va fi anuntata participantilor.

Harta pentru transportul public in Bucuresti.
Harta retelei de Metrou din Bucuresti.

Cost: 595 USD   (pretul include transcriptul scolii si alte materiale suplimentare traduse in limba romana; apa plata si gustari in timpul cursului; nu include cazarea, masa si transportul).
Cei care au participat deja la acest curs si doresc sa-l repete, beneficiaza de o reducere de 50% din pret.  Contactati-ma inainte de a va inscrie, pentru a obtine link-ul pentru plata redusa.

Politica CCEC privind taxa de renuntare: Taxa de renuntare, cu 72 de ore inainte de eveniment, este de 25% (taxa de renuntare nu se aplica daca acceptati un certificat cadou). Taxa de renuntare, in mai putin de 72 de ore de eveniment, este de 50% (taxa este de 25% daca optati pentru forma de certificat cadou).

Inregistrare: Inregistrarea si plata se fac on-line direct la Crimson Circle aici.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru afectiuni psihice sau psihiatrice nu pot participa la acest curs.
Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihologic, etc. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.