Magazin online Crimson Circle

In acest magazin gasiti o diversitate de produse, de la carti la CD-uri audio, Cursuri de Studiu Individual si calendarul Scolilor Crimson Circle organizate in toata lumea. Multe dintre materiale audio oferite de Tobias, Adamus sau Kuthumi pot fi descarcate imediat pe internet iar traducerea in limba romana este deseori disponibila pentru varianta lor scrisa (PDF).

RECOMANDARI

Cursuri pentru Studiu Individual

Acestea sunt in general experiente care pot conduce la o transformare interioara foarte profunda. Materialele cuprind transmisiuni oferite de Tobias, Adamus si Kuthumi pe parcursul unor cursuri de 2-3 zile, precum si un Ghid de Studiu in format PDF menit sa ajute ascultatorul sa integreze mai bine energiile oferite in cadrul evenimentelor prezentate “live” de Crimson Circle. Multe dintre aceste materiale sunt traduse in limba romana.

[column_1_3]

Calatoria Ingerilor

Istoria Creatiei asa cum nu a mai fost niciodata povestita pana acum… Calatoria Ingerilor este un tablou spiritual grandios care ofera informatii si explicatii de la A la Z a ceea ce reprezinta Creatia dar si o experienta a reamintirii si a trezirii spirituale. Este un material pentru oricine doreste sa cunoasca si sa inteleaga istoria angelica.

Comanda aici  (in original: Journey of the Angels).

[/column_1_3] [column_1_3]

Standard Technology

“Standard TechnologyTM este simpla, reprezinta Noua Energie si este foarte eficienta”  -Tobias-  Activarea sistemului natural de regenerare celulara (Standard TechnologyTM) nu reprezinta o metoda in sine ci  reprezinta intelegerea profunda a faptului ca trupul uman stie deja cum sa se vindece si sa se echilibreze pe sine.

Comanda aici.

[/column_1_3] [column_1_3_last]

New Energy Synchrotize

Acest material va ajuta sa va   descoperiti propriile sisteme de credinta si modul in care ati fost hipnotizat de acestea pana acum. Adamus Saint Germain va ofera instrumentele necesare pentru a le elibera pe cele care nu va mai folosesc. Folosind aceste instrumente veti afla cum puteti face alegeri constiente pentru a le plasa apoi in realitatea voastra.

Comanda aici.
[/column_1_3_last] [column_1_3]

A trai interdimensional

Acest curs este util celor care cauta adevarata libertate si doresc sa exploreze mod constient alte dimensiuni. Este un curs interactiv, care include experienta unor calatorii interdimensionale ghidate de Adamus si trezirea celor 5 simturi angelice.

Comanda aici  (in original: Interdimensional Living)

[/column_1_3] [column_1_3]

Ce lipseste?

Acesta este primul workshop oferit de Kuthumi si se refera in totalitate la “criza constiintei” si integrarea Sinelui. Acest material foarte profund si emotionant va ofera experienta conectarii cu esenta voastra divina.

Comanda aici  (in original: What’s missing?)
[/column_1_3] [column_1_3_last]

Dreamwalker Birth

Adamus ii invata pe viitorii parinti cum sa creeze o legatura spirituala profunda cu copilul lor cu mult inaintea conceptiei si nasterii, astfel incat din acest proces sa fie eliminate trauma si durerea asociate deseori sarcinii si nasterii propriu-zise.

Comanda aici.
[/column_1_3_last]

Tematici speciale

Aceste sesiuni contin in general 1-3 transmisiuni oferite de Tobias, Adamus si Kuthumi si ofera informatii profunde si valoroase despre diverse subiecte de interes general si despre aspecte importante ale vietii noastre curente. Puteti opta si/sau pentru traducerea in limba romana a materialului, in versiunea PDF.

[column_1_4]

Probabilitati si Potentiale

Dupa ce explica diferentele dintre potentiale si probabilitati precum si atributele acestora, Adamus isi conduce ascultatorii intr-o calatorie, intr-o experienta dincolo de realitate, pentru a accesa multitudinea de potentiale care exista in afara acestei dimensiuni.

Comanda aici  (in original: Probabilities & Potentials)

[/column_1_4] [column_1_4]

Da, sunt Iluminat!

Kuthumi lal Singh isi impartaseste experientele traite pe Pamant pe parcursul a 24 de ani din momentul iluminarii sale. Cu mult umor,claritate si caldura, Kuthumi ofera o viziune proprie asupra ce reprezinta in realitate procesul de ascensiune trait pe Pamant.

Comanda aici  (in original: Yes, I am Enlightened)
[/column_1_4] [column_1_4]

Ingeri si Extraterestri

Adamus vorbeste despre diverse familii angelice si rolul lor in asistarea umanitatii. Vorbeste de asemenea despre extraterestrii si motivatia pentru care acestia monitorizeaza Pamantul si activitatea celor de aici. Adamus subliniaza ca oamenii sunt cea mai evoluata specie din Univers.

Comanda aici  (in original: Angels and Aliens)
[/column_1_4] [column_1_4_last]

Lumina si Intuneric

Participati alaturi de Adamus si Shaumbra la turul de opt zile din sudul Frantei pentru a trai experienta energiilor luminii, a intunericului si alchimiei reunirii si integrarii acestora. De asemenea, despre ce se intampla in visele Shaumbra si despre experientele sale in Franta.

Comanda aici  (in original: The Alchemy of Light and Dark)
[/column_1_4_last]

[column_1_4]

Despre Depresia Spirituala

Depresia este una dintre problemele majore cu care se confrunta cei care se afla pe calea trezirii spirituale. Tobias ofera informatii despre natura depresiei spirituale si cum se poate depasi acesta stare. Este un mesaj inaltator pentru toti cei care se confrunta cu astfel de probleme.

Comanda aici  (in original: Depression)

[/column_1_4] [column_1_4]

Relatiile in Noua Energie

Relatiile reprezinta o mare provocare pentru cei care au ales calea trezirii spirituale. Multi dintre acestia sunt singuri sau blocati in relatii vechi si nu stiu cum sa mearga mai departe.  Tobias vorbeste despre cum se poate creea o relatie in Noua Energie si cum stii cand este timpul sa faci o schimbare.

Comanda aici  (in original: Relationships)
[/column_1_4] [column_1_4]

Regenerarea Biologica

In acest material dinamic Tobias si Ohamah isi unesc energiile pentru a raspunde intrebarilor legate de probleme de sanatate aparute la nivelul corpului fizic si ne ofera detalii despre capacitatea naturala a corpului de a se vindeca singur. Transmisiunea ofera informatii pretioase si pentru terapeuti.

Comanda aici  (in original: Biological Rejuvenation)
[/column_1_4] [column_1_4_last]

Despre Dependente

Cauzele dependentei si bucuria libertatii. In aceasta sesiune Tobias ofera informatii extraordinare despre natura si cauzele aparitiei dependentelor precum si instrumente de iesire din aceasta energie seducatoare. Ofera detalii despre ce este si cum functioneaza “reteaua placerii”.

Comanda aici  (in original: Addictions)
[/column_1_4_last] [column_1_4]

Dezechilibrul mental

Cauze si modalitati potentiale de echilibrare. Care este momentul in care echilibrul devine dezechilibru? Ce implicatii are utilizarea medicamentelor pentru a controla un dezechilibru mental? Tobias vorbeste despre motivatiile aparitiei dezechilibrului mental, a bolilor mintale si a retardului fizic si ofera informatii extraordinare si uneori incomode asupra acestui subiect.

Comanda aici (in original: Mental Imbalance)

[/column_1_4] [column_1_4]

Despre Moarte si a Muri

O perspectiva a Noii Energii.     Saint Germain  vorbeste despre asistenta care se poate oferi celor care sunt pe cale de a muri sau au murit deja, ce se intampla cand un om isi paraseste corpul fizic si ce se poate face pentru transformarea acestui proces de tranzitie din perspectiva Noii Energii. Materialul este o introducere in DreamWalker Death School (Tranzitia in Lumea de Dincolo).

Comanda aici (in original: On Death and Dying)
[/column_1_4] [column_1_4]

Energia Alimentelor

Tobias vorbeste despre „a manca constient” pentru a transforma mancarea intr-o energie pura pentru corpul fizic. El spune ca este timpul sa eliberam conceptele vechi despre alimente „sanatoase” si „nesanatoase” si in schimb sa ne ascultam corpul, sa celebram actul de a manca si sa-i permitem corpului sa transmuta energia continuta de mancare astfel incat sa ne serveasca in cel mai bun mod.

Comanda aici (in original: The Energy of Food)
[/column_1_4] [column_1_4_last]

Aspectologia

Reintoarcerea si integrarea Aspectelor Sinelui. In acest captivant material Tobias vorbeste despre cum si de ce noi ne cream aspecte, cum diversele nivele si straturi ale acestora creaza haos si confuzie si cum putem aduce energia aspectelor in momentul prezent pentru a ne fi intr-adevar de folos. Acest material este o introducere in Aspectology School oferita de Tobias.

Comanda aici (in original: Aspectology)

[/column_1_4_last]

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Top