In Magazin! “O calatorie interdimensionala in potentialele anului 2014”

In aceasta sesiune de respiratie constienta si naturala sustinuta online in ianuarie 2014, am intentionat initial sa inlesnesc participantilor accesarea celor mai evidente potentiale ale anului 2014.

In scurt timp de la inceput insa, aceasta calatorie interdimensionala a devenit extrem de personala, foarte intima si foarte profunda. A devenit o experienta de alegere si creatie care nu se aplica numai anului 2014 si care a provocat la maxim increderea in sine a ascultatorilor.

In loc sa integreze niste potentiale standard, clasice, timp de 75 minute participantii au avut ocazia sa simta, sa exploreze, sa constientizeze, sa transforme si sa creeze potentiale variate.

O abordare din perspectiva Noii Energii: autentica, nedefinita si nelimitata, mai presus de orice alte influente exterioare (inclusiv ale ghidului). O experienta care transcede timpul si poate fi incercata in orice moment, indiferent de anul in care ne aflam.

Puteti comanda  aici  acest material sub forma de fisier MP3.

Pret: 40 RON.

Impresii ale unui participant in direct la evenimentul online:
O sesiune minunata, ma bucur ca am participat in direct, online! Pentru mine a fost mai mult decat o calatorie, a fost o experienta de creatie constienta. Mi-a placut sa explorez ceea ce simt si ceea ce aleg, iar Lucieta este un ghid minunat! “ – Ana L.