Este o calatorie interdimensionala impreuna cu Sufletul tau o noutate pentru tine? Probabil ca nu. Cu toate acestea eu iti ofer o experienta noua si diferita, cu multe surprize. Odata cu crearea Noii Energii, odata cu aparitia Noului, lumea Sufletului, a Esentei, a Sursei nu mai poate ramane la fel. Aceasta isi descopera noi valente, se extinde si se imbogateste si se transforma continuu.

Fara prea multe cuvinte, te invit sa simti cateva momente din aceasta calatorie:

Respiratia este cea care aduce Noul inauntrul vostru. Aduce Noua Energie si o creeaza in egala masura. Respiratia va fi vehiculul pe care il va folosi Sufletul pentru a ne lua in calatorie alaturi de el astazi, in lumea Sa.

Inspirati si primiti. Expirati si oferiti. Respirati si oferiti. Respirati si primiti. Fara teama, fara frica ca s-ar putea sa primiti cine stie ce lucruri de care nu aveti nevoie. Fiinta voastra stie ce sa ia si ce este potrivit pentru voi acum, ce poate voi puteti manifesta sau va poate ajuta in manifestare aici, pe Pamant. Nu va fie teama! Acolo este o lume a increderii.

Desi nu au experienta Noii Energii traite in corp fizic, creata in corp fizic si prin corp fizic, observati ce se intampla cu absolut toti cei pe care ii vedeti, cu toate entitatile de acolo, cu toti ingerii de acolo! Observati cum fiecare este atins de ceea ce transmiteti si observati ce se intampla!

Toata seria acestor calatorii interdimensionale in Corp, in Minte, in Spirit si in Lumea Spiritului, a Sufletului, n-au avut decat un singur scop: integrarea aceasta definitiva si irevocabila, aducerea a tot ceea ce a fost intr-un singur punct in momentul prezent, in Voi. Totul devine Una. Dar dupa cum observati, un intreg mult imbogatit.

Iar noi ne vom indrepta incet, incet catre locul de unde au pornit toate. Ne vom reintoarce in trecut, unde am fost saptamana trecuta, in prima sesiune. Asa ca la fel ca si data trecuta, fara sa va mai ghidez eu, ca de aceea suntem fiecare liberi, fara sa va mai ghidez eu intr-un mod specific, dati-va voie si zburati si alergati prin Univers exact asa cum simtiti sa o faceti. Nici nu am sa mai spun insotiti de Suflet pentru ca sunteti Sufletul vostru. Si ne vom reintalni peste cateva momente impreuna in fata portilor pe care le-am deschis si data trecuta

Recomandare: Pentru rezultate cat mai eficiente si o integrare cat mai confortabila, audiati sesiunile la o saptamana una fata de cealalalta.

Puteti comanda aici materialul (S1-66min si S2-64min) sub forma de fisiere MP3.

Pret: 150 RON

Nota: Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

Menu