Respiratia Constienta pe intelesul tuturor

Respiratia constienta nu este doar o alta tehnica de respiratie. De fapt, nu este deloc o tehnica. Este naturala si deja a ta.  Este respiratia plina de iubire si compasiune pentru tine insuti. Este un dar. Un dar pe numai tu ti-l poti oferi. Esti pregatit/a sa-l primesti?

Primul lucru pe care il faci atunci cand intri in aceasta lume este sa inspiri adanc, profund, pana in esenta fiintei tale. Gata, am ajuns, sunt aici!  O parte din tine rasufla usurata. Desi placuta, calatoria de pana acum ajunge la sfarsit si o alta, noua, este pe cale sa inceapa. Iar aceasta noua si minunata aventura se numeste Viata pe Pamant! 

“DA! DA! Respir si traiesc! De acum incolo rolul meu este doar sa Traiesc! Sa traiesc, sa ma manifest, sa ma bucur, sa descopar, sa fiu Eu! Si mai ales sa Nu Uit… sa nu uit Cine Sunt!”

Si totusi anii trec si… deodata te uiti in oglinda si nu te mai recunosti! Nu s-au schimbat prea multe in aspectul tau fizic si cu toate acestea parca nu te recunosti… O usoara tristete a luat locul bucuriei din ochii tai, pasiunea pentru viata nu mai este la fel de puternica… parca ai obosit… o oboseala  grea si rece…

Si totusi ceva, o senzatie, o voce interioara iti spune ca tu esti mai mult decat personajul obosit si plictisit din oglinda… Inima incepe sa-ti bata mai puternic, respiratia ti se accelereaza si abia atunci observi ca nici aceasta nu mai “curge” armonios si echilibrat…

Ochii ti se umplu de lacrimi, dar nu, nu sunt lacrimi de tristete ci de bucurie,  de surpriza, de speranta… Intrebarea apare firesc, la inceput timida, sovaitoare, dar apoi din ce in ce mai puternica: De fapt, “Cine Sunt Eu”?

Respiratia naturala iti aduce raspunsul la aceasta intrebare. Fiecare inspiratie pe care o lasi sa curga in mod natural pana in abdomen te apropie de Esenta ta si prin fiecare expiratie te eliberezi de tot ceea ce tu nu esti.

“Inspir si Ma primesc, expir si dau drumul tuturor energiilor care nu ma mai servesc, indiferent de forma lor… E ok, pot si am voie sa dau drumul! Si… nu sunt singur!”

Impresii:
Mi-a placut mult de tot de dvs in seara aceasta. Pe mine cu 10 min inainte de emisiune a inceput sa ma doara capul in felul sau specific cand e de transmutat ceva si acum am o caldura in cap ca si cum se misca lucrurile pe acolo, “fierb”, inca mai casc din cand in cand si am o stare ff buna. Multumesc frumos!”

Puteti comanda  aici  acest material (48min) sub forma de fisier MP3. 
Pret: 40 RON

[content_box type=”alert”]

Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihologic, etc. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

[/content_box]
Menu