Aceasta noua sesiune transmisa prin channel de Metatron, Quan Yin si Kuthumi reprezinta un pas inainte, trecerea catre un alt nivel fata de prima sesiune si amandoua sunt legate energetic; cu toate acestea, poate fi audiata si traita si in mod independent.

Avand in vedere ca aceasta serie se desfasoara numai in taramuri in care Mintea nu functioneaza, o descriere in cuvinte nu ar face decat sa stirbeasca profunzimea materialului. De aceea prefer sa va ofer cateva extrase din material.

Iubirea de Sine are o limba. Stiati asta? O limba specifica. Iar acum voi o invatati sau o duceti mai departe. In aceasta limba va vorbim acum. Si pe masura ce continuati sa miscati energia, dati-va voie sa invatati aceasta limba! Misca energia si adu aceasta limba in tine sau scoate-o din tine! E acolo! N-ai pierdut-o niciodata. Doar ai uitat-o. Dar, mai stii ceva? Acest limbaj, aceasta limba pe care ai vorbit-o odata si-o vei mai vorbi, chiar azi, chiar acum, se imbogateste. Tu, o imbogatesti! E randul tau sa imbogatesti aceasta limba. Nu cu termeni, ci cu fapte!”

Cresti! Extinde-te! Fa fructe! Fa roade! Si lasa-i pe altii sa culeaga roadele. Sa culeaga stiinta ta! Sa culeaga iubirea ta! Sa culeaga sentimentele tale! Asta nu e un cuvant bun dar altul…. Lasa-i pe altii sa invete de la tine limba aceea de care am vorbit. Limba Iubirii De Sine. Pe care inca si tu o buchisesti, dar macar stii ca ea exista! Si exista! Deci fara gluma, dragilor! Exista! E un limbaj! Pe care fiecare dintre noi il avem in noi. Suntem impregnati cu el! Am luat nastere cu el pentru ca am luat nastere din Iubire de Sine!”

* Metatron se autointituleaza Ingerul/ arhanghelul Tranzitiei si al Transformarii. Este de asemenea „vocea Spiritului nostru”, o energie colectiva a divinitatii noastre, a puritatii Spiritului.

Impresii:
Pentru mine a fost foarte intens si la fel am simtit si eu ca pe o completare sau continuare la prima sesiune.
A fost foarte intens fizic, simteam  in crestetul capului si ma gandeam ca mai mult de o ora-doua nu as suporta atata energie. Intens dar frumos.  Iar am avut senzatia ca fac si eu channeling…  De data aceasta m-a impresionat foarte mult Kuthumi, mai ales ca mi-a si raspuns la o intrebare cu care venisem “de acasa”.  De la Calatorie sunt intr-o continua miscare -ceea ce nu ma caracterizeaza de fel- imi vin ideile mai repede, sunt creativa si stiu ca urmeaza sa descopar pe parcurs si alte lucruri noi!”

“Inca plutesc in energia calatoriei de azi… A fost minunat!
Si cu toate ca mesajul (mesajele) nu s-au adresat logicii, am ințeles absolut tot ce au vrut Metraton si ceilalti sa transmită.  Nu m-a mirat!  Am simtit ca vorbesc un limbaj familiar pe care il foloseam in adolescenta.  Da, a fost altfel decat prima calatorie si ma bucur ca mai urmeaza si o alta 🙂  Parca timpul a trecut foarte repede!  Calatoria aceasta a fost cumva mai… ușoara. Are alta aroma decat prima. Si am simtit-o foarte personala, foarte directa. Ma simt cu inima plina!”

Puteti comanda  aici  acest material sub forma de fisier MP3 (71min)
Pret: 125 RON

Nota: Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

 

 

Menu