Aceasta calatorie interdimensionala a avut o desfasurare aparte, energiile care s-au descarcat in saptamana premergatoare evenimentului “in direct” au starnit multa agitatie atat in interiorul participantilor cat si in exteriorul nostru. Am inceput intalnirea de trei ori si de trei ori aparatura electronica  “a luat-o razna”, dar numai atunci cand incepea Calatoria propriu-zisa, iar in restul timpului, nu. Am renuntat, am reluat-o in alta zi, dar rezultatul a fost acelasi.

Spre bucuria mea insa, dupa multa munca de editare si restaurare, va pot pune la dispozitie varianta scrisa a intalnirii.
Dupa atatea peripetii, nu pot spune decat atat: Uau, ce aventura am avut alaturi de Quan Yin, Metatron si Kuthumi, dar si alaturi de invitatul lor neasteptat!

Iar acum, cateva extrase din text:
“Dar compasiunea este iubire pura, în stare naturala, ceea ce voi incӑ nu cunoasteti. Este starea aceea in care frica nu este naturala, nu exista. Fara incruntari, fara drame, fara cereri, doar un zambet luminos, lumina in ras, un ras zglobiu. Fara demonul fricii care tine la distanta, opreste, te tine, tine compasiunea inghesuitӑ undeva intr-un spatiu mic, mic, mic.

Pentru ca ea e libera, e mare si frumoasa si dulce, simte-i dulceata, e grozava si las-o sa umple Forma, toate Formele.  Ca un fagure care se umple cu miere, mierea e compasiune, e ca valurile marii, fara frica de ceea ce este în afara, e bucuria realizarii. Ea nu spune „te iubesc pentru ca”, si nu spune „dar dacӑ ai fi asa…”, ei nu-i pasa. Are lacrimi, dar de bucurie, are lacrimi cand te tine in brate dar e plina, plina de iubire. Ea nu se joaca, e libera, e onesta, e autentica si reala.”

** Metatron se autointituleaza Ingerul/ arhanghelul Tranzitiei si al Transformarii. Este de asemenea „vocea Spiritului nostru”, o energie colectiva a divinitatii noastre, a puritatii Spiritului;
** Quan Yin este zeita compasiunii, Maestru si Invatator al consiliului Crimson; ** Kuthumi este Maestru si Invatator al consiliului Crimson.

Impresii:
Dupa calatoriile cu tine viata mea curge mai lin si-mi aduce numai bucurii… :)”
Va multumesc mult pentru material si da, chiar se simt energiile. M-am bucurat enorm sa-l citesc. Are multa culoare. Ca o poezie sau ca o melodie si de aceea mi-a incantat foarte mult simturile! “

Puteti comanda  aici  acest material sub forma de fisier PDF.
Pret: 50 RON

Nota: Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

Menu