Respiratia Constienta pe intelesul tuturor – ”Invitatie la Echilibru”

ONLINE
16 Decembrie, 2018

GRATUIT

Primul lucru pe care il faci atunci cand intri in aceasta lume este sa inspiri adanc, profund, pana in esenta fiintei tale. Gata, am ajuns, sunt aici!
O parte din tine rasufla usurata. Desi placuta, calatoria de pana acum ajunge la sfarsit si o alta, noua, este pe cale sa inceapa. Iar aceasta noua si minunata aventura se numeste Viata pe Pamant!
“DA! DA! Respir si traiesc! De acum incolo rolul meu este doar sa Traiesc! Sa traiesc, sa ma manifest, sa ma bucur, sa descopar, sa fiu Eu! Si mai ales sa Nu Uit… sa nu uit Cine Sunt!”

Si totusi anii trec si aproape zilnic te lasi manipulat de tot ce te inconjoara, te lasi influentat de familie, oameni, societate, evenimente si iti dai seama ca in loc sa TE traiesti in Echilibru, permiti Dezechilibrului sa te acapareze. In loc sa traiesti, sa te bucuri, sa te descoperi, sa te manifesti, sa exprimi, te zbati sa iti gasesti pacea, te lupti sa iesi din haos…

Si exact asta te invit sa facem impreuna in aceasta sesiune. Sa respiram in Echilibru, sa manifestam Echilibrul. Si, ca de obicei, nu vei fi singur. In fiecare respiratie, Sufletul tau, Noua Energie, te vor indruma cu delicatete, cu compasiune si cu infinita dragoste, catre starea naturala de A FI a fiintei tale! 

Program: 18:00 – 19:00

Cost: GRATUIT  (inregistrarea materialului se va gasi ulterior in Magazin, contra cost)

Participare: Intalnirea se va tine pe Skype.
Va rog sa ma anuntati pana pe 15 decembrie daca doriti sa participati. Daca nu ma aflu pe lista dvs. de contacte, contactati-ma pe email, FB, Whatsapp si comunicati-mi ID-ul dvs pe Skype, pentru a va adauga la lista participantilor.

Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihologic, etc. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.