MP3 “Mintea: O calatorie interdimensionala in evolutia sa”

Aceasta calatorie realizata pe parcursul a doua sesiuni a venit ca o continuare fireasca a celei anterioare efectuata in “Esenta corpului fizic”. Alaturi de trup, mintea este un alt aspect major al fiintei noastre care se afla in plina transformare si revenire la matca. Rolul sau se schimba, mintea insasi se extinde, se imbogateste continuu si se redefineste.

“Ieri – Acum – Maine” – acesta a fost parcursul participantilor in cadrul acestei calatorii.

Am fost in “Ieri” pentru a descoperi originile mintii noastre de pamanteni si scopul initial pentru care am creat-o. Ne-am oprit indelung asupra a doua momente esentiale de trauma ale mintii, momente care au determinat evolutia noastra ulterioara ca fiinte umane.

Am respirat „Acum” impreuna cu Mintea Originara, am deblocat si transformat aceste energii de trauma si i-am permis mintii sa ne „predea puterea” devenind astfel, in sfarsit, Libera!
La final am permis constiintei pure si Noii Energii sa se reverse, sa se integreze in noul intreg „trup-minte-spirit” pentru a creea fiinta unica, integrata si Noua.

Cum ne-am obisnuit, cele doua sesiuni au fost indrumate si inspirate de Noua Energie si au avut loc la 2 saptamani una de cealalta pentru a permite participantilor sa integreze energiile si informatiile accesate in mod lin si profund, iar procesului sa se desfasoare intr-un ritm natural si nefortat.

Acesta este un material cu profunde implicatii in prezent si viitor, asa ca asaza-te confortabil, respira si primeste!

Recomandare: Pentru rezultate cat mai eficiente si o integrare cat mai usoara, audiati sesiunile la cel putin o saptamana una fata de cealalalta.

Puteti comanda aici materialul (S1-61min si S2-68min) sub forma de fisiere MP3.

Pret: 150 RON

Nota: Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.