Seria calatoriilor interdimensionale continua de data aceasta cu o incursiune intr-un aspect esential al Constiintei de masa si anume abundenta financiara. Desi este o latura foarte importanta a vietii de fiecare zi a majoritatii oamenilor de pe Pamant, este in acelasi timp si un subiect delicat care naste multe dezbateri si emotii.

Desi de ani de zile eliberam sisteme de credinte legate de bani, integram aspecte, transformam energii, activam potentiale, accesam energii uriase pe care le aducem aici pe Pamant pentru a se manifesta, acceptam ca meritam, ne permitem sa primim, etc, abundenta financiara inca se manifesta discontinuu, dupa reguli parca numai de ea stiute.
In acest caz apare in mod natural intrebarea: „Nu cumva este si altceva la mijloc? ” si un raspuns este oferit chiar in cadrul acestei experiente.

Sub indrumarea Noii Energii, participantii si-au extins constiinta si simturile si s-au intors in doua momente cheie de timp, unul in care Bogatia se manifesta ca o stare naturala a Tot ceea ce Este si altul in care conceptul de Saracie, de lipsuri, si-a facut aparitia in constiinta omenirii, s-a extins apoi ca o plaga si s-a perpetuat pana in ziua de astazi.
Ce a determinat aceasta transformare si mai ales ce se poate face pentru revenirea la abundenta ca stare naturala de a fi este esenta acestei calatorii interdimensionale.
Raspunsul este inedit iar solutia se extinde asupra mai multor aspecte ale vietii, nu doar cel al abundentei financiare.

Dintre toate calatoriile efectuate in acest an, aceasta a avut rezultatele cele mai rapide pentru participanti (uneori aprope instantaneu), fie ca a fost vorba despre o schimbare radicala de atitudine fata de bani sau de o manifestare neasteptata a abundentei financiare.

Puteti comanda  aici  acest material (83 min) in format MP3.
Pret: 125 RON

Impresii:
Fabulos,  magie curata! … cu lacrimi multe la vindecare… si o eliberare masiva, o usurare, parca mi s-a luat o tona de pe mine….. “
Fantastic! Nu am primit niciodata atat de multi bani intr-o perioada atat de scurta de timp!” (dupa 2 saptamani de la evenimentul in direct);
“Nu am cuvinte sa redau ce a insemnat pentru mine aceasta Calatorie! Cuvantul deschidere exprima prea putin, este mai degraba “cireasa de pe tort” si folosesc timpul prezent pentru ca din ianuarie 2015 “Bogatia” (de orice natura) curge singura, continuu, foarte frumos si foarte usor. Iti multumesc enorm pentru asta, este timpul ca pentru mine energia noua sa produca roade!” (dupa 3 luni de la evenimentul in direct);
Extraordinar material… mi-a oferit o deschidere neasteptata… a fost mai mult decat o completare la tot ce stiam pana atunci. Am fost incantata ca am ales sa-l cumpar. Felicitari celor care isi vor cumpara materialul din magazinul Lucietei… fac o buna alegere!”

Nota: Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

Menu