Aceasta fost intalnirea cea mai provocatoare din cadrul acestei serii. Energiile au fost foarte profunde, foarte “pline”, iar senzatia… aproape ca una de ramas bun. Vor mai reveni Metatron, Kuthumi si Quan Yin pentru a ne conduce intr-o noua  calatorie in “Lumea Darurilor Fiintei Tale”? Ramane de vazut…

Pana atunci, va ofer cateva extrase din acest material.

Kuthumi: “Dragilor, respiratia o simti. Nu o chemi, e acolo.  Respiratia te si “aduce”, dar la fel de bine te si “duce”! Cum unde? Inauntru… inafara…

Oamenilor le place sa se joace. Stiti de ce se joaca? Pentru ca “Intalnirea cu Tine” este una mareata! Nici nu te intalnesti si vrei sa te desparti deja!
Nici nu te cunosti, nici nu faci cunostinta, nici nu-ti dai mana si-ti spui: Buna, eu sunt… X, dar eu mai sunt si Y, eu mai sunt si Z si orice litera din orice alfabet doriti.
Dar nu… Omul cunoaste o litera, o cunoaste si pe a doua  si apoi vrea sa ne intalneasca pe “Noi”.

Dar cine crezi tu ca sunt Eu? Kuthumi?? Sigura ca da! Dar sunt eu oare numai Altcineva? Cine sunt Eu? Prietenii mei, sunt ei Altcineva? De ce as fi Altcineva, de ce ce n-ai fi Tu cel ce vorbeste acum? Vrei sa te intalnesti cu Tine? Te rog priveste-ma! Primeste-ma si priveste-ma cu inima…”

** Metatron se autointituleaza Ingerul/ arhanghelul Tranzitiei si al Transformarii. Este de asemenea „vocea Spiritului nostru”, o energie colectiva a divinitatii noastre, a puritatii Spiritului;
** Quan Yin este zeita compasiunii, Maestru si Invatator al consiliului Crimson;  ** Kuthumi este Maestru si Invatator al consiliului Crimson.

Puteti comanda  aici  acest material sub forma de fisier MP3 (53 min)
Pret: 125 RON

Nota: Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

Menu