Nu esti Singur!

Respiratia constienta nu este doar o alta tehnica de respiratie. De fapt, nu este deloc o tehnica. Este naturala si deja a ta.  Este respiratia plina de iubire si compasiune pentru tine insuti. Este un dar. Un dar pe numai tu ti-l poti oferi. Esti pregatit/a sa-l primesti?

Primul lucru pe care il faci atunci cand intri in aceasta lume este sa inspiri adanc, profund, pana in esenta fiintei tale. Gata, am ajuns, sunt aici!  O parte din tine rasufla usurata. Desi placuta, calatoria de pana acum ajunge la sfarsit si o alta, noua, este pe cale sa inceapa. Iar aceasta noua si minunata aventura se numeste Viata pe Pamant! 

“DA! DA! Respir si traiesc! De acum incolo rolul meu este doar sa Traiesc! Sa traiesc, sa ma manifest, sa ma bucur, sa descopar, sa fiu Eu! Si mai ales sa Nu Uit… sa nu uit Cine Sunt!”

Si totusi anii trec si… deodata te uiti in oglinda si nu te mai recunosti! Nu s-au schimbat prea multe in aspectul tau fizic si cu toate acestea parca nu te recunosti… O usoara tristete a luat locul bucuriei din ochii tai, pasiunea pentru viata nu mai este la fel de puternica… parca ai obosit… o oboseala  grea si rece…

Si totusi ceva, o senzatie, o voce interioara iti spune ca tu esti mai mult decat personajul obosit si plictisit din oglinda… Inima incepe sa-ti bata mai puternic, respiratia ti se accelereaza si abia atunci observi ca nici aceasta nu mai “curge” armonios si echilibrat…

Ochii ti se umplu de lacrimi, dar nu, nu sunt lacrimi de tristete ci de bucurie,  de surpriza, de speranta… Intrebarea apare firesc, la inceput timida, sovaitoare, dar apoi din ce in ce mai puternica: De fapt, “Cine Sunt Eu”?

Si cu fiecare respiratie pe care o lasi sa curga in mod natural pana in abdomen, raspunsul la aceasta intrabare isi face simtita prezenta…
Simti…… simti si te umpli de recunostiinta, de fericire, de Tine…
Ahhh, nu esti Singur!

Impresii:
Multumesc …a fost… este… o mangaiere continua”
Eu am simtit mangaierea Sufletului chiar fizic pe corp, ca o caldura, dar si la un alt nivel ca o forma de afectiune, protectie, grija, ca si cum m-ar fi luat in brate. Iar la final nu l-am mai simtit in jurul meu, langa mine, ci integrat in mine…”

Puteti comanda  aici  acest material (48min) sub forma de fisier MP3. 
Pret: 40 RON

Nota: Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

Menu