“Corpul fizic este o haina pe care Spiritul a creat-o si o imbraca pentru a trai experienta de a fi Pamantean, de a fi materie si in materie, de se juca in 3D. Dar… la vremuri Noi si haina se innoieste!”

Toate experientele traite de mine sau de altii mi-au confirmat faptul ca indiferent pe ce „parte a baricadei” se afla cineva, indiferent de stilul de viata adoptat, indiferent de preocupari, activitati, afinitati, sisteme de credinte, integrarea Noului intr-o lume a Vechiului nu se poate face (inca) fara o anumita „zdruncinare” a corpului fizic. Nu, nu este vorba de simptomele care apar la nivelul trupului atunci cand are loc trezirea spirituala, ci la ceva mai profund, care atinge insasi esenta conceptului de materie, de trup, de experienta umana. Intr-o era a Noului, aceasta se transforma la randul sau…

Prezent – Trecut – Prezent,  acesta a fost traseul acestei calatorii desfasurate pe parcursul a 3 sesiuni distincte. Abordarea clasica – Istoric – Abordarea Noua au facut ca aceste sesiuni sa surprinda calatorii la fiecare pas.

Cum ne-am obisnuit, acestea au fost indrumate si inspirate de Noua Energie si au avut loc la 2 saptamani una de cealalta pentru a permite participantilor sa integreze energiile si informatiile accesate in mod lin si profund, iar procesului sa se desfasoare intr-un ritm natural si nefortat.

In prima sesiune (S1) calatorii sunt purtati prin lumea complexa a fizicului uman actual, pentru a-i descoperi noi valente dar si noi metode de comunicare cu acesta. Sunt observate si eliberate blocaje energetice care afecteaza corpul fizic, imaginatia jucand un rol important in aceasta faza a calatoriei. Reprezinta abordarea clasica din calatorie a trupului uman.

In urmatoarele doua sesiuni (S2, S3) se calatoreste in trecutul indepartat deschizand usi care il fac pe explorator sa-si reaminteasca perioadele de inceput ale existentei sale ca fiinta intrupata dar si evolutia sa ulterioara pana in prezent, totul fiind trait prin prisma „biologicului”.

A lua forma; a lua o anumita forma; a crea un sistem complex care sa sustina viata pe pamant; a fi la fel; a corupe ideea initiala de corp; energie pervertita; afectiuni si boli; eliberarea conceptelor initiale; vindecare emotionala; recalibrarea ADN-ului si reevaluarea conceptului de corp pentru a fi compatibile cu si servite de Noua Energie; revarsarea constiintei in materie si a materiei in constiinta (fuziunea dintre corp si spirit) sunt cateva din punctele cheie ale acestei calatorii.

Daca vrei sa-ti innoiesti haina, aceste sesiuni audio  cu siguranta te vor servi in acest sens! Deci, inspira adanc, da-ti voie sa simti, sa primesti si sa te bucuri facand astfel inca un pas catre Noul Tu!

Recomandare: Pentru rezultate cat mai eficiente si o integrare cat mai usoara, audiati sesiunile la cel putin o saptamana una fata de cealalta.

Puteti comanda  mai jos acest material in format MP3.
*   S1 (65 min) poate fi achizitionata si separat.
**  S2 si S3  (70 / 77 min) pot fi achizitionate si separat de S1, dar numai impreuna.

Sesiunea S1:                       0 RON
Sesiunile S2 & S3:            100 RON

Impresii ale unui participant in direct la evenimentul online:

Deosebit! O calatorie care are loc in esenta corpului, dar te schimba si in interior si la exterior. A fost ca un miracol! Nu am avut niciodata pe corpul fizic o transformare atat de radicala intr-un timp atat de scurt! Nu mi-am imaginat niciodata ca Eu pot face ceva la nivelul meu fizic care sa schimbe situatia asa de mult. Am fost… Uau, uau!”

Nota: Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

 

Menu