Sa respiram natural pentru a RELAXA CORPUL si MINTEA!

Respiratia constienta nu este doar o alta tehnica de respiratie. De fapt, nu este deloc o tehnica. Este naturala si deja a ta.  Este respiratia plina de iubire si compasiune pentru tine insuti. Este un dar. Un dar pe numai tu ti-l poti oferi. Esti pregatit/a sa-l primesti?

Primul lucru pe care il faci atunci cand intri in aceasta lume este sa inspiri adanc, profund, pana in esenta fiintei tale. Gata, am ajuns, sunt aici! 
O parte din tine rasufla usurata. Desi placuta, calatoria de pana acum ajunge la sfarsit si o alta, noua, este pe cale sa inceapa. Iar aceasta noua si minunata aventura se numeste Viata pe Pamant!
“DA! DA! Respir si traiesc! De acum incolo rolul meu este doar sa Traiesc! Sa traiesc, sa ma manifest, sa ma bucur, sa descopar, sa fiu Eu! Si mai ales sa Nu Uit… sa nu uit Cine Sunt!”

Si totusi anii trec si… deodata te uiti in oglinda si nu te mai recunosti! Nu s-au schimbat prea multe in aspectul tau fizic si cu toate acestea parca nu te recunosti… O usoara tristete a luat locul bucuriei din ochii tai, pasiunea pentru viata nu mai este la fel de puternica… parca ai obosit… o oboseala  grea si rece…

Si totusi ceva, o senzatie, o voce interioara iti spune ca tu esti mai mult decat personajul obosit si plictisit din oglinda… Inima incepe sa-ti bata mai puternic, respiratia ti se accelereaza si abia atunci observi ca nici aceasta nu mai “curge” armonios si echilibrat…

Ochii ti se umplu de lacrimi, dar nu, nu sunt lacrimi de tristete ci de bucurie,  de surpriza, de speranta… Intrebarea apare firesc, la inceput timida, sovaitoare, dar apoi din ce in ce mai puternica: De fapt, “Cine Sunt Eu”?

Raspunsul la aceasta intrebare dar si multe, multe alte daruri vor aparea mai usor daca ii permiti respiratiei tale naturale sa te serveasca, daca iti permiti sa respiri constient.
Respiratia constienta este respiratia care nu se opreste doar la nivelul sternului sau al plamanilor, ci coboara in mod natural pana la nivelul abdomenului. Nu este intotdeauna usor sau comod sa ti-o reamintesti dar odata reinceputa, efectele sale sunt nenumarate!

Dar, orice lucru are un inceput, o baza pe care se construieste. Elementul de baza pentru o sesiune de respiratie constienta este Relaxarea. Relaxarea trupului si a mintii este o stare care nu se obtine cand vrei si cat de repede vrei altfel nu ai fi pe acesta pagina acum, nu-i asa?
Exact acest lucru iti ofera acest material. O sesiune indelungata de respiratie blanda, calda, intr-un spatiu sigur, care sa-ti ofere starea de pace interioara si de liniste. Starea de echilibru.

Puteti comanda aici materialul (48min) sub forma de fisier MP3.
Pret: 40 RON

Impresii ale unui ascultator al materialului:
Atunci cand aveti o perioada cu incercari mari emotionale si fizice, cand simtiti ca toata viata voastra s-a intors cu susul in jos,  cand cautati cu disperare un medicament minune cu care sa mai domoliti agitatia din corp si nelinistea mintii, incercati sa vedeti efectele acestui material micut si dragalas din magazinul Lucietei.
La mine s-a dovedit a fi de mare ajutor. Intr-una din zilele mele mai grele,  am fost indemnata intuitiv sa-l parcurg si urmarea a fost de-a dreptul magica – dupa ce corpul si mintea mea s-au relaxat profund, am trait o experienta senzoriala de alunecare intr-o alta lume si pret de cateva clipe s-au infuzat in corpul meu biologic energii colorate, frumoase, ca intr-o poveste, urmarea fiind o stare minunata, de reechilibrare autentica a intregii mele fiinte.

Nota: Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

 

 

Menu