Cursuri si Ateliere de Respiratie Constienta

Si acum incepe… O noua era, Era Noii Energii si a Noii Constiinte! Era Sinelui, era lui “Eu Sunt”!

In septembrie 2007 s-a produs un salt cuantic fara precedent in constiinta umanitatii si a permis unei energii de tip nou sa ia nastere si sa se manifeste pe Pamant. A fost urmat indeaproape de momentul decembrie 2012  care deschide poarta catre energii nelimitate si nebanuite care iti sunt acum accesibile.
Acum apar oportunitati care iti permit sa te manifesti intr-un mod cu totul nou. Oportunitati care apar sub diverse forme, mai ales atunci cand nu te astepti si de unde nu te astepti. Daca vei incerca sa le creezi mental, nu vor functiona. Daca vei incerca sa le controlezi, vor disparea. Daca nu vei trai in momentul prezent, nu le vei observa si vor trece pe langa tine.

De ce? Pentru ca in Noua Energie nu functioneaza controlul, limitarile si sistemele vechi de credinta din dualitate, ci doar creativitatea ca manifestare a pasiunii si bucuriei tale de a trai. Exista vreun mod simplu si eficient pentru a crea si accesa toate aceste oportunitati? Da. Iar in Noua Energie acesta se numeste Respiratie Naturala si Constienta,  Permitere, Alegere si Manifestare! Noua Energie este disponibila tuturor celor care aleg sa o traiasca ca experienta. Ea reprezinta libertatea. Noua Energie este manifestare, experienta, expansiune si evolutie. Este constiinta pura. Este “Eu”!

Stiati ca...

  • Fiecare eveniment pe care il prezint reprezinta de fapt o EXPERIENTA. O experienta menita sa va deschida si sa va extinda simturile pentru a va ridica nivelul de constienta, intelepciune si constiinta. Energiile accesate in cadrul fiecarei astfel de experiente sunt unice, caracteristice fiecarui grup in parte si specifice momentului de Acum. Nu predau teorie ci experimentam impreuna lucruri noi!
  • Eu sustin cursuri si ateliere pentru ORICE tema sau subiect doriti, pentru ca respiratia naturala si constienta nu are limite! Cele mentionate aici sunt doar niste exemple.
  • Organizez evenimente in ORICE oras sau tara, atata timp cat exista oameni interesati. Contactati-ma pentru a stabili impreuna detaliile! 

 

Scoala Simturilor

Scoala Simturilor-Lucieta Gavril

Comunica cu Energia, Comunica cu Tine

Intr-o societate in care mentalul si creatia sa, tehnologia, castiga din ce in ce mai mult teren, eu va invit sa reveniti la SIMTURIAceasta Scoala este in totalitate interactiva si accentul se pune pe a Simti energiile, a comunica si ne juca cu ele. Vom crea o noua relatie cu Energia.
Oricine poate simti orice, indiferent de varsta, credinte, sex, drept urmare aceasta experienta este destinata tuturor. Nu trebuie sa aveti deloc experienta in vreo tehnica sau metoda de dezvoltare personala sau spirituala, nu trebuie sa fi facut vreun alt curs inainte pentru a va bucura din plin de acest dar pe care il aveti deja.
Cu cat mai multe simturi sunt activate si active, cu atat mai extinsa este Realitatea in care traiti. Simturile iti coloreaza viata, ti-o imbogatesc, aduc surprize peste surprize, ti-o fac mai interesanta….  mai mult

Cursuri si Ateliere de Respiratie Naturala si Constienta

Master your Aspects

Integrarea Constienta a Aspectelor 

Acesta este un proces natural care necesita deplina onestitate si responsabilitate fata de Sine, intelegere si acceptare, compasiune si incredere. Integrarea se poate produce si intr-o clipa, si acest potential exista in fiecare. Cu toate acestea, fiecare persoana…. mai mult

Eliberarea blocajelor energetice

prin Respiratie Constienta

Acest workshop se adreseaza tuturor persoanelor adulte care, indiferent de varstă, gen, orientare politică sau credinte religioase isi doresc imbunatatirea calitătii vietii lor de zi cu zi sau o transformare radicală a acesteia…. mai mult


Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru afectiuni psihice sau psihiatrice nu pot participa la aceste cursuri.

Ideile, sugestiile si informatiile continute in aceste cursuri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihologic, social, legal, etc. In cadrul acestor cursuri nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea sau prevenirea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau pshihice.

 

Top