Pasiunea mea… Sunt Eu!

Pasiunea…. ceva dupa care multi tanjesc toata viata… Unde este, cum arata? Cum o gasim, cum o manifestam?
Toti vorbim despre pasiune ca despre ingredientul secret care ne lipseste si pe care, daca l-am avea, am fi mai fericiti.

Incercam sa gasim Pasiunea in lucrurile pe care ne place sa le facem, dar pasiunea nu se afla (numai) in ceea ce „Facem” ci mai ales in ceea ce „Suntem”, in ceea ce „Devenim”!

Dupa ce Omul simte “chemarea” dinauntru, dorul nespus dupa ceva ce nu poate explica dar stie ca este inauntru, totul incepe sa se reverse in realitatea sa.

Atunci incepe magia – sau, asa cum m-am exprimat eu acum cativa ani in emisiunea online “Viata intr-o Respiratie Constienta“, apar simptome / manifestari „science fiction”, care se refera la lucrurile iesite din comun, dar naturale de altfel, care incep sa se manifeste acum.

  • Pas cu pas, Omul devine constient de Sine si se accepta ca fiind mai mult decat ce vede in oglinda;
  • Omul devine constient de cunoasterea si intelepciunea sa, acumulata in urma experientelor traite;
  • Relatia cu Sine / Suflet / Esenta devine profund autentica, intima si senzuala.

Aceasta este adevarata Pasiune a Omului Suflet! Eu, Eu Sunt, si tot ce implica asta: Drumul, Calatoria, Devenirea, ajungand ca la final sa Realizeze Cine este cu adevarat!

Pasiunea nu trebuie cautata, ea exista oricum; trebuie doar constientizata, acceptata, permisa si manifestata. Apoi claritatea, constientizarea interioara, genereaza experiente extraordinare, care sa o extinda catre noi nivele de intelepciune si adevar.

Atelierul include:

  • Crearea unui spatiu energetic sigur, propice deschiderii si manifestarii – un spatiu al Noii Energii;
  • Sesiuni de respiratie naturala si constienta pentru a constientiza si integra mai mult din pasiunea Omului Suflet si pasiunea Sufletului Om. In esenta, acestea doua se reunesc acum, pentru cei care permit asta.
  • Channel-uri de la Sufletele celor prezenti;
  • Studii de caz, exemple, discutii;
  • si multe surprize 🙂 

Ideile, sugestiile si informatia continuta in acest atelier sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihiatric, etc. In cadrul acestui workshop nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea sau prevenirea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

Top