Cursuri Respiratie Constienta

Si acum incepe… O noua era, Era Noii Energii si a Noii Constiinte! Era Sinelui, era lui “Eu Sunt”!

In septembrie 2007 s-a produs un salt cuantic fara precedent in constiinta umanitatii si a permis unei energii de tip nou sa ia nastere si sa se manifeste pe Pamant. A fost urmat indeaproape de momentul decembrie 2012  care deschide poarta catre energii nelimitate si nebanuite care iti sunt acum accesibile.
Acum apar oportunitati care iti permit sa te manifesti intr-un mod cu totul nou. Oportunitati care apar sub diverse forme, mai ales atunci cand nu te astepti si de unde nu te astepti. Daca vei incerca sa le creezi mental, nu vor functiona. Daca vei incerca sa le controlezi, vor disparea. Daca nu vei trai in momentul prezent, nu le vei observa si vor trece pe langa tine.

De ce? Pentru ca in Noua Energie nu functioneaza controlul, limitarile si sistemele vechi de credinta din dualitate, ci doar creativitatea ca manifestare a pasiunii si bucuriei tale de a trai. Exista vreun mod simplu si eficient pentru a crea si accesa toate aceste oportunitati? Da. Iar in Noua Energie acesta se numeste Respiratie ConstientaAlegere si Manifestare! Noua Energie este disponibila tuturor celor care aleg sa o traiasca ca experienta. Ea reprezinta libertatea. Noua Energie este manifestare, experienta, expansiune si evolutie. Este constiinta pura. Este “Eu”!

Stiati ca...

Eu sustin cursuri si ateliere pentru ORICE tema sau subiect, pentru ca respiratia naturala si constienta nu are limite! Cele mentionate aici sunt doar cateva exemple…

Energiile accesate in cadrul fiecarui curs sunt unice, caracteristice fiecarui grup in parte si specifice momentului de Acum. Fiecare workshop este de fapt un proces care incepe inca dinainte de a a alege constient sa participi si continua mult dupa ce se termina, astfel incat anterior evenimentului poti trai diverse experiente puternic emotionale. Este in regula, este normal, dar nu uita sa respiri pentru a misca energiile!

Scoala Simturilor

Comunicarea cu Lumea Nevazuta

Intr-o societate in care mentalul si creatia sa, tehnologia, castiga din ce in ce mai mult teren, eu va invit sa reveniti la simturi.
Astfel, in cadrul celor doua Module ale acestei Scoli, eu si Andrei va indrumam cum sa va treziti simturile si sa le deschideti asa incat sa percepeti realitatea mai departe de ceea ce vedeti cu ochii sau auziti cu urechile, sau mai simplu spus pentru a percepe Realitatea de dincolo de Realitate.
Cu cat mai multe simturi sunt activate si active, cu atat mai extinsa este Realitatea in care traiti. Simturile iti coloreaza viata, ti-o imbogatesc, aduc surprize peste surprize, ti-o fac mai interesanta….  mai mult

Cursuri Interactive de Respiratie Naturala si Constienta

Master your Aspects

Integrarea Aspectelor prin Respiratie Constienta

Acesta este un proces natural care necesita deplina onestitate si responsabilitate fata de Sine, intelegere si acceptare, compasiune si incredere. Integrarea se poate produce si intr-o clipa, si acest potential exista in fiecare. Cu toate acestea, fiecare persoana…. mai mult

Master Your Body

Maiestria Corpului Nou

Este momentul in care Trupul, Mintea, Spiritul, Eu Sunt – toate devin un intreg. Este momentul in care ii dai voie corpului sa nu mai fie un aspect separat, distinct, rupt de tine, ci ii permiti voie sa devina o parte constienta din tine, un corp de constiinta…. mai mult

Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru afectiuni psihice sau psihiatrice nu pot participa la aceste cursuri.

Ideile, sugestiile si informatiile continute in aceste cursuri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihologic, social, legal, etc. In cadrul acestor cursuri nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea sau prevenirea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau pshihice.

Top