Master your Body – Maiestria Corpului Nou

Corpul este un dar nepretuit fara de care experienta de a trai pe Pamant nu ar exista. Cu toate acestea el este adesea uitat si semnalele sale de alarma sunt ignorate, de cele mai multe ori pana cand procesul de degenerare este ireversibil.
Elemente precum karma personala sau familiala, constiinta de masa, propriile aspecte sau energii din exterior creeaza in timp dezechilibre interne profunde si genereaza afectiunile fizice. In procesul de trezire /ascensiune spirituala, inainte de stabilirea echilibrului, corpul este rascolit energetic si apar simptomele fizice specifice acestui proces.

Cantitatile mari de energie noua care devin disponibile pe Pamant pot de asemenea “scurtcircuita” un corp fizic obosit si dezechilibrat, sau  un corp lipsit de esenta, de constiinta (vezi experimentele de decorporalizare, etc).

In acest workshop destinat tuturor, vom ghida participantii printr-o serie de tehnici practice bazate pe respiratie, pe a simti, a fi prezent si deschis si a permite. Te vom indruma permanent sa-ti deschizi toate simturile, sa-ti extinzi constiinta pentru ca comunica in mod eficient, multidimensional, cu corpul tau. Concret, dezechilibrele fizice si ulterior afectiunile apar datorita stagnarii, nemiscarii energiei iar aceste exercitii exact asta vor face: vor pune energiile in miscare, pentru ca apoi acestea sa curga liber prin corp restabilind astfel starea de echilibru.

Nu prezentam metode preluate din alta parte, ci instrumente pe care le-am descoperit in propriul nostru proces de iluminare spirituala si care se dovedesc a fi foarte eficiente cand trecem prin experiente fizice mai putin placute. Ulterior puteti folosi aceste instrumente pentru a va ajuta in momente dificile, pentru a-i ajuta pe cei dragi sa-si restabileasca propriul echilibru fizic, mental si emotional dar si pentru a depasi diverse obstacole  in viata de zi cu zi.

Acest eveniment nu-ti permite sa fi absent sau sa stai cuminte, sa taci si sa asculti. Literalmente ne vom juca, dansa si respira in si cu Energia Noua, pentru ca aceasta va fi prezenta la workshop in calitate de ghid si profesor. Pentru ca ce profesor te poate invata mai bine ce sa faci cu energia noua decat aceasta insasi? (daca acum ridici din sprincene si esti cuprins de indoiala, te invitam sa asculti emisiunea audio Eu sunt Noua Energie pentru mai multe lamuriri).

Acest workshop include si o sesiune de  restabilire a echilibrului  pentru corp, minte si spirit  activand sistemul natural de regenerare celulara.
Aceasta nu reprezinta o metoda in sine, ci reprezinta intelegerea profunda a faptului ca trupul uman stie deja cum sa se vindece si sa se autoechilibreze. Acest proces este unic tocmai prin simplitatea sa si de aceea este greu de crezut ca functioneaza. Aici nu fortezi mintea si trupul cu diferite tehnici incercand sa te vindeci, ci doar permiti procesului natural de vindecare sa se desfasoare.
In ultima instanta numai dorinta si alegerea ta, exprimata cu increderea totala in tine insuti, te “vindeca”. Miracolul esti chiar tu…

In aceste vremuri noi ne reconstruim experienta umana, ne croim si ne lucram o haina noua. La vremuri noi, se cer haine noi. Este momentul in care Trupul, Mintea, Spiritul, Eu Sunt – toate devin un intreg. Este momentul in care ii dai voie corpului sa nu mai fie un aspect separat, distinct, rupt de tine, ci ii permiti voie sa devina o parte constienta din tine, un corp de constiinta.

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Top