Ghid in Lumea de Dincolo

Bine ai revenit Acasa!

Fiecare dintre noi trecem de-a lungul istoriei nostre pe acest pamant prin momente care ne marcheaza viata. Cele mai profunde si transformatoare dintre ele sunt Nasterea, Trezirea Spirituala si Moartea. Aceste tranzitii pot fi solitare si dificile chiar si pentru cei mai puternici dintre noi, datorita profundelor transformari interioare care le insotesc.

Dar, daca nasterea unui copil sau momentul trezirii spirtuale sunt insotite de sentimente de bucurie nemarginita si recunostiinta, moartea unei persoane dragi aduce multa durere, lacrimi, tristete si regrete deoarece societatea asociaza sentimente de frica si anxietate acestui proces de tranzitie. Oamenilor le este greu sa vorbeasca sau chiar sa se gandeasca la acest moment inevitabil din existenta lor. Cu totii murim, dar “moarte” este un cuvant pe care multi se feresc sa-l pronunte, desi este un subiect la care se gandesc pe tot parcursul vietii. “Ce se intampla dupa ce murim? Exista Viata dupa Moarte?” sunt intrebari care au preocupat omenirea inca de la inceputuri. 

Atunci cand un astfel de moment survine in existenta unei persoane, serviciul funerar marcheaza sfarsitul calatoriei sale pe Pamant. Si totusi, acest eveniment marcheaza sfarsitul calatoriei pe Pamant dar in acelasi timp si inceputul unei alte calatorii. O calatorie a sufletului/spiritului pe taramuri non-materiale, o calatorie in lumea “de Dincolo”.

Sufletul nu moare niciodata, el dainuieste mai departe. Indiferent de ceea ce credem ca stim, viata Nu se sfarseste odata cu plecarea din acesta lume. Se sfarseste doar viata asa cum o stim noi, dar existenta este eterna, indiferent de forma sa de manifestare si de locul in care ne aflam la un moment dat. 

Conducand multi clienti in Lumea de Dincolo pana acum, stiu ca provocarile prin care trece cineva cand paraseste aceasta lume variaza de la om la om, in functie de convingerile sale si de legatura interioara pe care a creat-o cu sufletul sau pana in momentul plecarii. 

Aceasta calatorie in necunoscut este in general solitara si dificila, chiar traumatizanta pentru unii dintre noi. De aceea ideal este ca nimeni sa nu plece singur. Un Ghid uman, un tovaras de drum, un suflet care sa daruiasca in permanenta compasiune, liniste si confort, face tranzitia mult mai usoara si  scurteaza semnificativ durata calatoriei pana la destinatia finala.

Ghidul in Lumea de Dincolo are rolul de a conferi un sentiment de siguranta si echilibru celui care pleaca de pe Pamant, de a fi un punct de sprijin in calatoria in taramurile non fizice. Este o raza de lumina, plina de iubire, intelegere si compasiune in ceea ce deseori, poate fi o perioada intunecata si confuza. Apoi, in functie de alegerea calatorului, il conduce spre destinatia finala, Podul de Flori, care marcheaza trecerea definitiva catre taramurile angelice cele mai inalte. Aici este locul unde cei mai puri dintre ingeri- familia lui spirituala- il intimpina si-i ureaza bun venit inapoi, Acasa.

Aceasta experienta nu are conotatie religioasa si nu conteaza care este religia sau credinta ta, cel care urmeaza sa parasesti lumea fizica. Poti fi crestin, musulman, iudaic, hindus, budist, sau chiar lipsit de opinii privind viata de dupa moarte, eu, ca DreamWalker, sunt acolo doar cu un singur scop: sa-ti fiu ghid si punct de sprijin in calatoria ta. O calatorie care incepe inca dinaintea momentului plecarii, si pana la destinatia finala iti va aduce in fata cele mai profunde si intense emotii ale tale…

Sa alegi sa beneficiezi de acest serviciu este un dar minunat pe care ti-l poti oferi tie insuti si celor pe care ii iubesti.

Daca tu esti cel care urmeaza sa pleci, nu te-ai bucura sa stii ca nu esti singur pe Drum si  ca cei dragi pe care ii lasi in urma ajung la intelegerea si acceptarea care ii va elibera de durere, suferinta si lacrimi? Iar daca tu esti cel ce ramai, nu te-ai bucura sa stii ca persoana pe care o iubesti si care e pe cale sa paraseasca Pamantul nu este singura in calatoria ei spre Marele Necunoscut?

A oferi cuiva un Ghid pentru o astfel de calatorie este un dar care aduce bucurie, liniste, siguranta si incredere tuturor: celui care pleaca si celor care raman.
Un dar pe care vi-l ofer cu multa compasiune, dragoste si respect! Il primiti?

Aici  gasiti noul website dedicat numai acestui subiect, iar aici  un scurt video de prezentare a activitatii de Ghid.

Testimoniale

Ceea ce am trait impreuna noi trei, tu mama si eu, a fost unic si minunat. Pentru mine acesta experienta a fost ajutorul de care am avut nevoie in acel moment ca sa pot accepta mai usor alegerea (moartea) mamei. Toate trairile pe care ea le-a avut si pe care tu mi le-ai transmis mi-au facut mai usoara suferinta. Este adevarat ca am avut la inceput si clipe de indoiala sau mai bine spus de neacceptare a situatiei, dar mi le-ai spulberat. Pentru asta iti multumesc!

Dupa prima intalnire in trei, mama a scris in jurnalul ei: “Azi am intalnit-o pe Lucieta si am stiut ca mi-am gasit ghidul spiritual.” Chiar am simtit bucurie in aceste cuvinte asternute de ea pe hartie!

Apoi a urmat adevaratul proces. Pentru mine era ceva neobisnuit, necunoscut dar simteam dincolo de minte, de furia fata de ceea ce alesese mama, de durerea momentului… acea bucurie pe care nu o pot explica in cuvinte. Bucurie pentru ca mama nu era singura, bucurie pentru ca stiam ca acolo (Dincolo) mama se va simti implinita spiritual. Lasand la o parte durerea, cu ajutorul tau am acceptat mai usor moartea fizica a mamei mele. Ceea ce mama mi-a transmis prin tine pot spune ca a fost punctul in care am stiut ca stiu.

Experienta calatoriei spre Podul de Flori a fost minunata. Am simtit acea iubire pentru tot, am simtit iubirea mamei, desi se transforma si “nu mai era chiar mama”, am simtit iubirea mea pentru mama asa cum nu o mai simtisem vreodata, am simtit puterea si increderea care se infiripau in sufletul meu. AM SIMTIT CE NU STIAM CA POT SIMTI VREODATA! Nu am cuvinte sau daca le-as gasi ar fi prea mult de spus, pentru a va multumi tie si mamei pentru experienta de care am avut parte! A fost acel lucru de care aveam nevoie ca sa am incredere in mine, ca sa imi deschid sufletul !

Va iubesc pe amandoua! Tie iti multumesc ca existi si mamei ca a avut grija sa te aduca in viata mea!

Ingrid N,
Romania

Fiica mea a plecat de langa mine la o varsta la care trebuia sa ramana alaturi de copiii si sotul ei. Plecarea a fost extrem de brusca, dimineata vorbeam la telefon si se pregatea sa plece la cabinet si seara nu mai era. Socul a fost urias pentru noi toti, nimic nu prevestise acest moment.

Lucieta este o prietena de familie, pe ea si fiica mea le leaga o prietenie de foarte multi ani, inca din copilarie. Stiam ca face asta (Ghid in Lumea de Dincolo) dar nu prea stiam ce inseamna exact. Am aflat atunci cand s-a stins fata mea. Acesta a fost marele meu noroc. Am putut vorbi cu ea despre toate trairile si durerea mea, despre ceea ce am vazut sau simtit in legatura cu ea dupa moarte. A fost o alinare sa aflu de la ea ce face fiica mea dincolo, cu ce se confrunta, cum se vindeca si cum se transforma.

Am plans, am ras, m-am suparat, m-am bucurat. Drumul ei Dincolo, culminand cu trecerea peste Podul de Flori, a fost un proces de vindecare si pentru mine. Cuvintele nu pot exprima linistea si implinirea pe care le simti cand stii ca cea careia i-ai dat nastere nu este singura in necunoscut, pentru ca necunoscutul asta exista! Asa ca, pentru tot ce ai facut pentru fiica mea, pentru mine si pentru noi toti, draga mea Lucieta iti multumesc mai presus de toate cuvintele din lume!

Cecilia G.
Israel

Zilele au trecut atat repede de cand mama a plecat, cand ma gandesc la asta cu mintea lacrimile curg fara sir, imi va lipsi… si asta pentru ca in ultimii ani am vazut-o doar de cateva ori si imi dau seama acum, cand nu mai este, cat de putin m-am bucurat de prezenta ei.

Nimic nu anunta in acea zi ca mama ar putea pleca atat de repede, neasteptat de repede. Cand am sunat-o pe Lucieta pentru a-i solicita sa fie Ghid pentru mama, aveam o mare tristete in suflet, iar dupa ce am stabilit cu ea ca mi-as dori sa fie cu mama in drumul ei in Lumea de Dincolo, o bucurie neasteptata m-a cuprins, ma simteam ca avand aripi si totusi eram putin deranjata, jenata chiar, de trairea pe care o aveam.

Totul a culminat cu ziua in care Lucieta m-a anuntat ca mama a trecut Podul de Flori; lacrimile curgeau necontenit iar sufletul meu se bucura, se vindeca de neputinta-mi in care ma scaldasem nestiind prea mult unde este mama si ce face ea acolo singura, stiind cat de frica ii fusese de moarte. Au fost momente in care cuvintele nu si-au gasit rostul sau nu puteau exprima maretia momentului, mama s-a desprins si a zburat catre chemarea suprema a sufletului ei. M-am bucurat nespus pentru ea, chiar daca lacrimile curgeau necontenit…

M-as bucura ca cei care trec prin aceasta experienta sa aiba curajul de a oferi sansa celor dragi care pleaca in Lumea de Dincolo de a beneficia de o tranzictie cat mai usoara si incununata de bucuria de a ajunge la Podul de Flori, destinatia suprema a oricarui suflet.
Iti multumesc Lucieta pentru onoarea, compasiunea si prezenta ta in procesul de tranzitie al mamei mele, ma inclin pentru tot ce ai facut pentru noi!

Elena C.F.
Anglia

Top