Programe Mentoring

Unii dintre voi v-ati descoperit pasiunea in a va impartasi experientele celor dragi care sunt la inceputul acestei calatorii si au nevoie de un ghid pentru a se descurca in „haosul” cu care se confrunta. Altii simtiti ca experientele voastre pot fi un bun exemplu si ajutor pentru cei care cauta raspunsuri, un nou drum sau o noua cale de manifestare. Altii oferiti deja cursuri si seminarii si intentionati sa introduceti sesiuni distincte de respiratie in cadrul acestora. Voua va oferim cursurile de Training pentru Respiratia Constienta. Pe parcursul acestor cursuri va oferim indrumare si certificare de Facilitator de Respiratie Constienta pentru a va manifesta aceasta pasiune, impartasindu-va din experienta si cunoasterea acumulata de noi pe parcursul mai multor ani.

Celor care doresc sa devina profesori certificati pentru scolile prezentate de Crimson Circle va ofer impreuna cu partenerii mei – la randul lor profesori certificati – cursurile de training organizate de CC  in cadrul programului Mentor Teacher Training.

Cursuri de Training pentru Respiratia Constienta

Cei care ati ales schimbarea, ati inceput calatoria catre “Eu Sunt” si treceti in mod constient prin procesul de integrare, realizati in fiecare moment rolul esential si beneficiile aduse de Respiratia Constienta/Respiratia Compasiunii in cadrul acestui proces.

Lucrand cu foarte multi oameni de-a lungul timpului, am observat ca nici o tehnica, nici o metoda de lucru nu egaleaza rezultatele si beneficiile obtinute prin respiratie constienta, indiferent de persoana caruia i te adresezi si de problemele sale. De ce? Pentru ca aceasta face parte din insasi fiinta noastra, este naturala, nu manipuleaza si nu poate fi manipulata. Nu poate fi pacalita, nu poate fi controlata si isi urmeaza cursul propriu in ritmul propriu.

Partea practica extinsa a acestui curs va ofera ocazia de a va depasi limitele trecand din pozitia de student in pozitia de facilitator de Respiratie Constienta. Impreuna vom crea acel spatiu sigur in care sa va deschideti si sa va manifestati fara teama si inhibitii aceasta noua calitate.

Veti invata cum sa lucrati cu cineva drag, cu un client sau cu un grup de studenti si cum sa faceti fata provocarilor inerente in astfel de situatii; cum sa abordati o sesiune privata in functie de persoana din fata voastra; cum sa ghidati o respiratie de grup; ce aspecte sa urmariti in timpul unei sesiuni sau curs; cum sa lucrati cu aspectele unui client sau student. Vom prezenta studii de caz, vom oferi exemple si solutii pentru diverse conjuncturi si diferite tipuri de clienti sau studenti.

Veti descoperi beneficiile pe care aceasta noua ipostaza  le aduce in viata voastra personala si cum puteti transforma o pasiune intr-o oportunitate care sa va asigure abundenta pe mai multe planuri.

Este timpul pentru a face un pas mai departe si de a deveni indrumator, ghid si standard autentic pentru cei care sunt la inceput de drum. Daca aceasta este ceea ce iti doresti, atunci acest curs este pentru tine. Esti pregatit sa faci acest pas?

Mai mult decat un curs, aceasta este cu siguranta o experienta intensa si deosebita dar si provocatoare in acelasi timp, pe care noi va asteptam cu drag sa o traim impreuna!

Crimson Circle Mentor Teacher Program 

Programul de Training oferit de Crimson Circle consta din doua etape: continut si organizare. In partea de continut a programului se revizuiesc si se discuta in detaliu transmisiunile si materialele care alcatuiesc esenta unui curs. In cea de-a doua parte a programului se ofera informatii despre organizarea unui curs Crimson Circle.

Admitere si Certificare

Inainte de a fi admis la un curs de training trebuie sa completati o cerere de aplicare. Acest formular contine o serie de intrebari referitoare la experienta dvs, motivele pentru care aplicati pentru un astfel de curs, etc.

Dupa incheierea cursului, in general, participantii sunt certificati ca profesori Crimson Circle. In cazuri exceptionale (dezechilibru energetic, incompatibilitate cu calitatea de profesor CC) acordarea certificarii poate fi refuzata sau amanata. 

Urmariti sectiunea Evenimente  pentru a afla cand sunt programate urmatoarele cursuri de mentoring.

Top