Studii Avansate Crimson Circle

Crimson Circle este locul de intalnire al oamenilor care isi permit iluminarea / realizarea in aceasta viata. Membrii sai, cunoscuti si sub denumirea de Shaumbra (familie), sunt oameni obisnuiti din intreaga lume care isi redescopera divinitatea dinlauntru, aleg si ii permit acesteia sa se integreze si sa se manifeste in mod constient in viata lor.

Crimson Circle a luat fiinta in 1999 ca urmare a mesajelor transmise de Tobias, un inger care a trait multe vieti vieti pe Pamant si este mai bine cunoscut din Cartea apocrifa a lui Tobit. Timp de 10 ani el a oferit prin Geoffrey Hoppe mesaje pline de intelepciune, compasiune si umor celor care trec prin procesul de trezire si transformare spirituala interioara. Tobias s-a reintors pe Pamant in forma umana pe 19 Iulie 2009, locul sau in Crimson Circle fiind luat de Adamus Saint-Germain, un alt membru al Consiliului Crimson, un ordin angelic dedicat evolutiei a Tot Ceea Ce Este.

Studiile Avansate oferite de Crimson Circle sunt workshop-uri/experiente menite sa iti imbogateasca viata si sa te aduca mai aproape de Sine si Realizarea ta. 

Reprezinta ocazia perfecta pentru a petrece cateva zile explorandu-te pe tine insuti si a-ti permite sa treci prin niste experiente transformatoare profunde. Prezentate intr-un spatiu sigur, de profesori instruiti si acreditati sa faca asta,  aceste Scoli nu sunt atat despre a invata si a afla informatii noi, mentale, cat despre a trai experiente profund eliberatoare, care aduc echilibru si claritate asupra a tot ce te inconjoara.

Eu predau urmatoarele cursuri  Crimson Circle:

SEXUAL ENERGIES SCHOOL

Intelegerea abuzului fizic si psihic

Aceasta scoala este perceput ca una dintre cele mai intense si transformatoare experiente oferite de Crimson Circle si reprezinta baza de pornire pentru oricine alege sa descopere ce se afla in spatele acestei iluzii pe care o numim realitate. 

Cursul dureaza trei zile si include zece sesiuni de transmisiuni (channel) oferite de Tobias si Adamus St. Germain  prin Geoffrey Hoppe (inregistrate pe DVD, cu subtitrare in limba romana) precum si activitati practice conduse de profesori.

In acest workshop Tobias si Adamus St. Germain vorbesc despre abuzul fizic, psihic si sexual, despre jocuri de putere, despre manipularea energetica (furtul de energie). Acest proces al furtului de energie este comparat cu activitatea unui virus (in acest caz, virusul energiei sexuale) care ne afecteaza pe toti in egala masura. Cheia vindecarii acestui virus consta in echilibrarea propriilor energii feminine si masculine precum si intr-o profunda iubire de Sine.

Dezechilibrul existent intre aceste doua tipuri de energii arhetipale determina probleme atat in viata voastra personala cat si in cadrul familiei si a societatii (in scoli, institutii, organizatii religioase, guverne, etc).

Pe parcursul acestui curs veti afla istoria aparitiei acestui virus, cum se manifesta acesta in viata voastra de zi cu zi si cum energiile abuzului sunt folosite pentru a controla, a manipula si a inrobi. Prin exercitii personale foarte intense veti capata o intelegere profunda asupra dinamicii furtului de energie. Cursul va ofera si instrumente pentru re-echilibrarea energiilor si va ajuta sa incepeti procesul de eliberare al acestui virus energetic din viata voastra.

Este foarte util tuturor, dar mai ales:

*  Celor care au suferit un abuz de orice natura (fizic, psihic sau sexual);
*  Celor care doresc sa incheie acest ciclu al abuzului in viata lor;
*  Celor care doresc echilibrarea energiilor personale;
*  Facilitatorilor care lucreaza cu cazuri de abuz;
*  Tuturor celor care doresc sa inteleaga dinamica energiei relatiilor inter-personale dintr-o perspectiva a Noii Energii.

Raspunsul  lui Tobias referitor la numele acestui curs:

“Numele cursului a fost intentionat ales. In primul rand sexul este un lucru comun aproape tuturor speciilor. Este un lucru natural si frumos, dar energiile sale au fost distorsionate. Pronuntati cuvantul sex si toata lumea din jur se simte incomodata, jenata sau poate chiar transpira putin! Nu ar trebui. Ar trebui sa putem pronunta cuvantul sex, ar trebui sa putem vorbi liber despre energiile feminine si masculine, ar trebui sa putem vorbi despre iubire de Sine.

Sunt oameni care spun ca nu au avut niciodata probleme de ordin sexual sau ca nu au fost abuzati niciodata, dar eu inca nu am cunoscut un om care sa nu fi suferit vreodata un abuz care sa nu se fi manifestat in ultima instanta in viata lor sexuala. Ar putea fi vorba despre un abuz fizic, dar nu se manifesta el in cele din urma in viata sexuala? De fapt, va opreste de la va iubi pe voi insiva. Drept urmare, orice om care nu se iubeste in totalitate pe Sine, sufera de fapt de pe urma unui abuz. Iar acesta se manifesta in viata lor sexuala. Modifica insasi structura relatiilor interpersonale.

Sex, tineti minte asta, sexul nu se refera doar la corpul fizic. Sex este si in minte, sex este si in spirit. Relatia cu tine insuti nu este numai la nivel fizic ci la toate nivele fiintei tale. Asa ca da, este intr-adevar vorba despre energiile sexuale. Si indiferent ce spun oamenii, acest titlul ii atinge emotional, atinge un subiect foarte, foarte profund si delicat. Se ajunge la un punct in care un titlu devine ceva intelectual, mental, iar sex-sexual, oricare dintre acesti termeni, nu este deloc mental. Atinge si zdruncina emotii foarte profunde atunci cand le pronunti.”

Urmariti aici  un scurt material video de prezentare a acestei scoli  si aici un articol despre experienta mea personala legata de aceasta scoala.

Adamus Saint-Germain’s

DREAMWALKER DEATH TRANSITION SCHOOL

Frumusetea tranzitiei in Lumea de Dincolo… Fiecare dintre noi trecem de-a lungul istoriei nostre pe acest pamant prin momente cheie care ne marcheaza viata. Cele mai profunde si transformatoare dintre ele sunt Nasterea, Trezirea Spirituala si Moartea.

Cu totii murim, dar “moarte” este un cuvant pe care multi se feresc sa-l pronunte, desi este un subiect la care se gandesc pe tot parcursul vietii. “Ce se intampla dupa ce murim? Exista Viata dupa Moarte?” sunt intrebari care au preocupat omenirea inca de la inceputuri.

Religiile si chiar informatiile New Age nu ofera intotdeauna raspunsuri satisfacatoare si convingatoare la multe intrebari practice si de cele mai multe ori cand un om moare, este lasat sa se descurce singur. Este o mare confuzie si/sau dezinformare despre acest subiect dar si o mare lipsa de informatii autentice. Multi oameni sunt inca ancorati in conceptele si credintele invechite despre rai si iad sau pur si simplu cred ca viata inceteaza in momentul in care mori.

Asezati-va bine in scaune insa, pentru ca Adamus St. Germain are informatii profund transformationale despre ce se intampla dupa ce murim, informatii care nu pot fi oferite de nici o autoritate religioasa si nici nu pot fi gasite in cartile de gen!
Pe parcursul celor unsprezece sesiuni de transmisiuni din cadrul “Dreamwalker Tranzitia Mortii” (inregistrate pe DVD, cu subtitrare in limba romana) el explica pe larg care sunt nivelele dimensiunilor non fizice in care trecem dupa moarte.

Acestea includ:
*  Taramurile Apropiate–mai cunoscute sub denumirea de Astral;
*  Taramurile Cristaline;
*  Podul de Flori;
*  Taramurile Angelice (cele mai inalte).

Dupa moarte, majoritatea pamantenilor se duc direct in Taramurile Apropiate si extrem de rar ajung mai departe. Acestea sunt mult mai vaste si mai  pline de viata decat va imaginati, iar ce experimenteaza cineva acolo depinde strict de credintele pe care le are in momentul mortii. De aceea tranzitia poate fi deseori dificila si plina de provocari, mai ales daca esti singur.

Insa Scoala ofera studentilor certificarea de facilitator DWD / Ghid in Lumea de Dincolo  si un facilitator are exact acest rol: de a conferi siguranta si echilibru celui care tranzitioneaza, de a fi ghid si punct de sprijin in ultima sa calatorie.

Studentii invata cum sa isi ajute clientul sa se elibereze cu blandete de corpul fizic si sa isi pastreze energia in taramurile non-fizice ale Pamantului pe toata durata funeraliilor si a tranzitiei; sa depaseasca provocarile si distractiile din acele taramuri si in cele din urma sa ajunga la  “Podul de Flori” (ultima destinatie a unui suflet, adevarata sa casa angelica) de unde ingerii il vor calauzi catre ultima parte a calatoriei sale.

Cursul include si experienta practica unei astfel de calatorii, studentii strabatand intreg traseul pana la Podul de Flori impreuna cu si sub atenta supraveghere a lui Adamus St. Germain si a altor fiinte angelice, dar mai ales impreuna cu un Client atent selectionat de acestia!

Este timpul sa depasim vechile credinte despre acest subiect si sa oferim lumii o alta perspectiva asupra mortii dar mai ales asupra vietii dupa moarte. Intelegerea si constientizarea a ceea ce inseamna de fapt moartea va ajuta sa va traiti cu adevarat viata, eliberati de aceasta frica ancestrala.

Sunteti pregatiti pentru asta? Daca da, va astept sa strabatem impreuna aceste taramuri necunoscute!

Urmariti  aici  un scurt material video de prezentare a acestei scoli, aici  prezentarea activitatii de Ghid in Lumea de Dincolo si  aici  un articol despre o experienta personala legata de acest subiect.

 

Urmariti sectiunea  “Evenimente”   pentru a afla cand sunt programate urmatoarele cursuri  CC.
Top