Sesiuni de lucru pe teme specifice

Pentru cei care doresc o imbunatatire a calitatii vietii lor de zi cu zi, organizam la cerere sesiuni de lucru pe teme specifice, bazate pe respiratie constienta. Acestea se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor, persoanelor fizice si juridice deopotriva. O sesiune dureaza intre 1 – 4 ore in functie de tematica aleasa si poate fi organizata in orice locatie agreata anterior (sala de curs, locuinta personala, sediul unei societati comerciale). Locatia va determina si numarul minim de participanti.

Aceste sesiuni pot fi considerate, organizate si prezentate ca programe aditionale la activitatea desfasurata in orice institutie de profil (gradinite si scoli, clinici medicale, societati comerciale din industria alimentara, fundatii si asociatii non-profit) si nu numai.

♠ ♠ ♠

RELAXAREA fizica, mentala si psihica prin respiratie constienta

Viata se schimba sub toate aspectele ei. Stresul, oboseala, o anumita lipsa de intelegere si acceptare a ceea ce se intampla isi pune amprenta asupra multor oameni. Aceasta sesiune bazata pe respiratie constienta si exercitii de relaxare, este menita sa ajute la eliberarea stresului acumulat atat la nivel fizic cat si la nivel mental si psihic si este destinata tuturor categoriilor de varsta.

♠ ♠ ♠

ARTA de a gati, a manca si a trai constient

Intr-o lume in care tulburarile de alimentatie (obezitatea, anorexia), alergiile, intoleranta la diverse alimente sau compusi alimentari afecteaza tot mai multe persoane, noi va propunem o alta abordare asupra alimentelor, a modului in care acestea sunt selectate, preparate si apoi distribuite, pentru a beneficia astfel de intreaga lor esenta energetica.

Aceasta noua abordare permite eliberarea sistemelor vechi de credinta asociate alimentelor prin introducerea unui nou concept, acela al constiintei. Constiinta selectarii alimentelor, constiinta actului de a gati, constiinta actului de a manca iar in final, constiinta distribuirii acestor energii in corpul fizic sunt esentiale in relatia cu tine insuti.

Aceasta sesiune reprezinta o ocazie pentru a trece dincolo de prejudecati si control si de a te deschide in fata simturilor, pentru ca in final intreaga experienta a hranirii sa se transforme intr-o experienta a bucuriei.

♠ ♠ ♠

DEPENDENTA: Un sistem de credinta care poate fi eliberat

Un “Program in 4 pasi” menit sa ajute la eliberarea sistemelor de credinta care au generat o dependenta si implicit a dependentei insasi. Se adreseaza celor care sunt dependenti de diverse substante (tutun, alcool, droguri, medicamente) dar si celor dependenti de mancare, dulciuri, suferinta, depresie, etc. Este abordare noua si non-invaziva, care transcede controlul si disciplina si se bazeaza pe alegere constienta si intentie autentic exprimata.

Fiind un program cu patru etape succesive, participarea la intregul program este esentiala in obtinerea rezultatelor.

♠ ♠ ♠

Cultivarea creativitatii si exprimarea pasiunii 

Aceste sesiuni sunt destinate celor care isi doresc un mod nou de manifestare si exprimare a pasiunii si creativitatii lor. Unele din frazele pe care le-am auzit frecvent in ultima vreme sunt: “Mi-am pierdut pasiunea de a face ceva; Lucrurile pe care le faceam odata nu-mi mai aduc acum nici o bucurie; As face altceva dar nu stiu ce; As vrea sa stiu: care este pasiunea mea?”

Insa, intrebarea la care noi va propunem sa gasiti raspunsul este “Unde este pasiunea mea si ce ar trebui sa fac cu ea?”. Pentru ca pasiunea este in fiecare din noi si asteapta doar sa fie exprimata. Din diverse motive insa, cei mai multi au retineri in a-si exprima si manifesta creativitatea si implicit pasiunea. Esenta este nu sa cauti, ci sa-ti permiti sa (te) primesti!

Acest program se adreseaza in egala masura copiilor, adolescentilor si adultilor, astfel incat sesiunile vor fi diferentiate pe categorii de varsta.

Top