Cursuri Respiratie Constienta

Si acum incepe… O noua era, Era Noii Energii si a Noii Constiinte! Era Sinelui, era lui “Eu Sunt”!

In septembrie 2007 s-a produs un salt cuantic fara precedent in constiinta umanitatii si a permis unei energii de tip nou sa ia nastere si sa se manifeste pe Pamant. A fost urmat indeaproape de momentul decembrie 2012  care deschide poarta catre energii nelimitate si nebanuite care iti sunt acum accesibile.
Acum apar oportunitati care iti permit sa te manifesti intr-un mod cu totul nou. Oportunitati care apar sub diverse forme, mai ales atunci cand nu te astepti si de unde nu te astepti. Daca vei incerca sa le creezi mental, nu vor functiona. Daca vei incerca sa le controlezi, vor disparea. Daca nu vei trai in momentul prezent, nu le vei observa si vor trece pe langa tine.

De ce? Pentru ca in Noua Energie nu functioneaza controlul, limitarile si sistemele vechi de credinta din dualitate, ci doar creativitatea ca manifestare a pasiunii si bucuriei tale de a trai. Exista vreun mod simplu si eficient pentru a crea si accesa toate aceste oportunitati? Da. Iar in Noua Energie acesta se numeste Respiratie ConstientaAlegere si Manifestare! Noua Energie este disponibila tuturor celor care aleg sa o traiasca ca experienta. Ea reprezinta libertatea. Noua Energie este manifestare, experienta, expansiune si evolutie. Este constiinta pura. Este “Eu”!

  ♠ ♠ ♠ ♠ ♠

Cursuri Interactive de Respiratie Naturala si Constienta

Energiile accesate in cadrul fiecarui workshop sunt unice, caracteristice fiecarui grup in parte si specifice momentului de Acum. Fiecare workshop este de fapt un proces care incepe inca dinainte de a a alege constient sa participi si continua mult dupa ce se termina, astfel incat anterior evenimentului poti trai diverse experiente puternic emotionale. Este in regula, este normal, dar nu uita sa respiri pentru a misca energiile!

CHANNELING – Comunicarea cu Lumea Nevazuta

In cadrul acestui workshop practic va invitam sa va deschideti simturile si sa permiteti intalnirea si comunicarea cu Energiile Lumii Nevazute! Energii ale entitatilor de dincolo de Pamant, Spiritul vostru, Energii ale naturii, Energii ale materiei, Energia noua, toate sunt invitate aici pentru a va ajuta sa va indepliniti dorinta: aceea de a le transmite prin cuvinte, aceea de a face channel!… mai mult

 ♠ ♠ ♠ ♠ ♠

Master your Aspects
Integrarea Aspectelor prin Respiratie Constienta

Acesta este un proces natural care necesita deplina onestitate si responsabilitate fata de Sine, intelegere si acceptare, compasiune si incredere.. mai mult

Master Your Body
Maiestria Corpului Nou

Este momentul in care ii dai voie corpului sa nu mai fie un aspect separat, distinct, rupt de tine, ci ii permiti voie sa devina o parte constienta din tine, un corp de constiinta… mai mult

  ♠ ♠ ♠ ♠ ♠

Nota: Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru afectiuni psihice sau psihiatrice nu pot participa la aceste cursuri.
Atentionare: Ideile, sugestiile si informatiile continute in aceste cursuri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihologic, social, legal, etc. In cadrul acestor cursuri nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea sau prevenirea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau pshihice.

 ♠ ♠ ♠ ♠ ♠
Urmariti sectiunea  “Noutati”   pentru a afla cand sunt programate urmatoarele cursuri.
Daca doriti organizarea unui curs in orasul dvs, va rugam sa ne contactati.
In alte orase decat Bucuresti, numarul participantilor trebuie sa fie minim 5.