SCOALA SIMTURILOR – Comunicarea cu Lumea Nevazuta

In cadrul acestui workshop practic va invitam sa va deschideti simturile si sa permiteti intalnirea si comunicarea cu Energiile Lumii Nevazute! Energii ale entitatilor de dincolo de Pamant, Spiritul vostru, Energii ale naturii, Energii ale materiei, Energia noua, toate sunt invitate aici pentru a va ajuta sa va indepliniti dorinta: aceea de a le transmite prin cuvinte, aceea de a face channel!

Channeling-ul este o forma de comunicare intre oameni si orice altceva. Absolut orice altceva!

* Acest altceva poate fi o entitate din afara Pamantului dar si energia unui om de pe Pamant!
* pot fi parti ale tale (aspecte) dar poate fi si propriul tau Suflet;
* poate fi energia unei persoane dragi care a parasit planeta dar poate fi energia animalului tau de companie;
* poate fi energia unui copac dar si energia unei case sau a unui aliment.

Si exemplele pot continua la nesfarsit… si nu cumva printre ele se afla si energii cu care ti-ai dori sa comunici, fara intermediari? Altfel cum vrei sa te descoperi, sa te cunosti pe tine insuti?

Aceasta este o experienta deosebita care se adreseaza in special celor care:
– Simt “energia” pe buze, dar nu stiu ce sa faca cu ea;
– Simt in/langa ei o „energie” care doreste sa se exprime;
– Simt dar nu pot descrie ce simt;
– Nici macar nu simt ca simt dar intuitia le spune ca li se intampla ceva;
– Nu simt nici o energie dar vor sa simta;
– Si-au deschis deja simturile si gura si vor sa treaca la un nivel nou de comunicare cu energiile;

Acest workshop nu este o platforma pentru channeler-i experimentati si nu se adreseaza celor care fac deja channel in mod oficial!

Ne vom folosi de respiratia naturala si constienta si exercitii practice pentru a va ajuta sa va deschideti simturile, pentru a va ghida cum sa manifestati si sa interpretati ceea ce simtiti. Pentru ca persoana care face channeling simte sau stie ceea ce transmite entitatea non-fizica si apoi traduce propriile senzatii si trairi in cuvinte sau alte forme de manifestare.

Cursul va fi interactiv si toti participantii vor fi incurajati sa exprime/comunice ceea ce “le vine” din interiorul dar si din exteriorul lor.
Si daca nu aveti incredere ca puteti face asta, noi va vom arata cum sa deveniti constienti de ceea ce simtiti si cum sa traduceti trairile si senzatiile generate de energii in cuvinte, desen, muzica sau alte forme de manifestare!

Evident, nu se poate workshop de channeling fara (cel putin) un invitat, nu-i asa? Invitatul nostru special va fi Metatron – care se autointituleaza Ingerul/ arhanghelul Tranzitiei si al Transformarii. Este de asemenea „vocea Spiritului nostru”, o energie colectiva a divinitatii noastre, a puritatii Spiritului – pentru care Lucieta va face channel.

Puteti citi aici impresii ale unor participanti la curs.