Sesiuni Private

Multi oameni trec in aceste vremuri tulburi printr-un proces de transformare interioara foarte profund. Stari depresive, frici, indoieli, frustrari, furie, anxietate, confuzie, neintelegere, toate par a iesi acum la iveala si nu stiu cum sa le faca fata. Ei simt ca se afla intr-un punct de rascruce al vietii lor, ca ceva moare in ei si ar dori o transformare radicala. Nu stiu in ce sens, nu o pot defini, dar stiu si simt ca exista ceva mult mai extins si mai profund decat realitatea pe care o cunosc si in care traiesc.

Si asa si este. Pentru unii dintre voi a venit momentul unei alegeri. Aceea de a renunta la cine credeti ca sunteti, pentru a fi ceea ce sunteti cu adevarat. Esenta pura, constiinta, Dumnezeu.

Aceste sesiuni private iti sunt destinate tie, celui care esti cu adevarat dornic si pregatit sa efectuezi o transformare radicala in viata ta. Te-ai saturat sa te lupti cu morile de vant? Ai obosit sa te tot lupti cu corpul tau, cu mintea ta, cu viata ta si sa nu ajungi la nici un rezultat? Ai obosit sa cauti in dreapta si in stanga raspunsuri, solutii si adevaruri si sa nu le gasesti? Daca raspunsul este da, si daca esti cu adevarat pregatit sa te descoperi pe Tine, cel care esti cu adevarat, atunci aceste sesiuni sunt pentru tine.

Rolul meu in aceste sesiuni este de a te indruma si asista pe parcursul acestui proces de transformare, de a te ajuta sa te reconectezi cu sufletul si constiinta ta pentru a-ti gasi propriile raspunsuri, propriile solutii si propriul adevar.

Intr-un spatiu de siguranta pe care il vom crea impreuna, vei incepe prin a respira natural si constient. Respiratia constienta, facuta cu iubire si compasiune, este cel mai puternic instrument de lucru in Noua Energie si calea cea mai simpla si eficienta de a te reconecta cu Divinitatea din tine. Ea activeaza sursa de energie care deja se afla inauntrul tau si de care, poate, tu ai uitat; iti permite sa descoperi singur raspunsul si solutia la la orice problema care se manifesta in viata ta, fie ca este o relatie disfunctionala, o dependenta, un dezechilibru fizic sau mental, un blocaj financiar, etc.

Avand in vedere ca eu am trecut deja printr-un proces similar celui prin care tu treci acum, experienta si cunoasterea acumulata ma ajuta sa trec dincolo de analiza si intelegerea mentala a lucrurilor si de a simti energiile care stau la baza acestora. Activitatea mea se bazeaza pe a simti energiile si nu pe a oferi cuiva informatii pe care le poate gasi oricand intr-o carte, intr-un film sau transmise de altii pe internet. In aceste sesiuni eu nu ma adresez mintii celui care sta in fata mea ci Sufletului sau, Esentei sale, Fiintei sale ca un intreg. Mintea are rolul ei, dar un dezechilibru nu se vindeca prin analize, logica si ratiune.

Asa incat si pe tine te voi indruma astfel incat sa descoperi singur energiile si motivatiile care stau in spatele fiecarui lucru pe care il faci (sau nu il faci), fie ca este vorba de cuvinte, gesturi, decizii sau alegeri. Vei descoperi singur de unde vin trairile si emotiile pe care le ai. Astfel, diferite parti/aspecte ale tale, blocaje, sisteme vechi de credinta care te controleaza si te limiteaza vor iesi la suprafata. Pe masura ce devii constient de ele va fi mult mai usor ca apoi sa le eliberezi si/sau sa le integrezi in Tot ceea ce Tu esti.

 In timpul unei sesiuni private vei elibera din aceste energii pentru a le permite o curgere naturala, echilibrata si armonioasa. Apoi vei folosi capacitatea ta de autovindecare pentru a restabili echilibrul energetic si fizic al fiintei tale. Echilibrul aduce claritate, iar cand ai claritate asupra lucrurilor esti capabil sa iei decizii si sa faci alegeri in mod constient. Vei descoperi noi potentiale, vei invata cum sa te recreezi pe tine insuti si viata ta, alegand experientele pe care doresti sa le traiesti. Iti poti crea propria ta realitate, mai presus de prejudecati, de tipare prestabilite, de constiinta de masa si de influente exterioare.

Nu exista o sesiune standard de lucru. Nu exista limita de varsta, nu este niciodata prea devreme sau prea tarziu pentru a incepe o relatie cu sufletul tau, cu tine insuti. Si, cu siguranta ca poti face singur(a) acest lucru, dar daca simti ca ai nevoie de indrumare de ce sa nu o ceri? Si mai ales, esti pregatit(a) sa accepti si sa primesti? Da stiu, exista acest sistem vechi de credinta care spune ca trebuie sa fim puternici si sa ne descurcam singuri, ca trebuie sa ne luptam cu viata daca vrem sa obtinem ceea ce ne dorim, ca este o rusine si un semn de slabiciune sa apelezi la indrumatori sau facilitatori. Oare asa sa fie?

Fiecare om este unic astfel incit fiecare sesiune are particularitatile ei si oricine poate ajunge oricand la armonia interioara care aduce bucuria de a trai cu pasiune fiecare clipa, zimbetul pe buze, stralucirea din ochi…

Ma puteti contacta oricand, daca doriti o sesiune de tipul celor de mai jos:

Consultatie rapida – telefonica /on-line:                                          30 min

Sesiuni telefonice /on-line:                                                                   60 min

Sesiuni “fata in fata”:  individuale/cupluri /parinti si copii:        90 min

Sesiuni individuale extinse (o zi intreaga)                                         10:00 a.m – 5:00 p.m

Nota: Activitatea de facilitare si seminariile pe care le ofer NU se substituie consultatiilor medicale oferite de medici acreditati, dar pot fi alese oricand ca o completare la acestea.