Eu Sunt si in fiecare zi traiesc pasiunea de A Fi!

Eu sunt ca si unii dintre voi, o persoana care a ales sa se trezeasca si sa porneasca intr-o calatorie catre Sine, catre Tot ceea ce Este. Sunt ca si voi, un Inger care a ales sa vina pe Pamant in aceste momente dificile dar si extraordinare de tranzitie, de trecere de la Vechi la Nou. Eu sunt unul dintre cei care au ales sa accepte provocarile acestei tranzitii, sa-si elibereze temerile si blocajele emotionale, sa-si depaseasca limitele pentru a deveni cu adevarat un om Liber!

Eu sunt Lucieta GavrilEu sunt Divin si Uman intr-una,
Eu sunt Dumnezeu si asa sunteti si VOI!

Copil fiind, imi doream de multe ori sa plec Acasa. Imi era un dor nebun de Acasa, de Alb, de Pur.

Pe atunci nici nu stiam ce inseamna Acasa, si aveam conversatii imdelungate cu mine insami dar si cu ceea ce eu credeam eu ca este Dumnezeu. Dupa un timp nu am mai spus nimanui despre aceste conversatii, realizand ca nimeni nu intelege, dar Divinitatea am simtit-o in permanenta alaturi de mine!

Acum stiu ca era Divinitatea din mine, samanta de Dumnezeire care exista in fiecare dintre noi, care ma indemna sa ma trezesc si sa pornesc intr-o minunata aventura: aceea a reamintirii, a realizarii de Sine! Cine Sunt Eu?

De-a lungul calatoriei mele am avut bucuria sa cunosc oameni care au mers alaturi de mine pe Drum, exact atat cat a fost necesar. Oameni care au intrat si au iesit din viata mea dar care, fiecare in parte, si-a avut rolul lui pe drumul meu. Familia, prietenii, cei cu care m-am confruntat. Fiecare din ei mi-a daruit acel “ceva” de care era nevoie atunci pentru ca drumul meu sa ajunga aici, acum, la “Eu sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Exist“.
Este minunat sa vezi cum toate energiile Universului sunt acolo sa te serveasca atunci cand iti doresti autentic ceva!

QilinGong

In anul 1996 am aflat “intamplator” despre Qigong si maestrul Lin Kai Ting si de-a lungul  urmatorilor ani am participat la multe dintre cursurile sale precum si la taberele organizate anual.
Eram fascinata de calmul, intelepciunea si personalitatea maestrului iar meditatiile erau partea mea favorita la cursuri. Multe experiente care s-au derulat ulterior au luat nastere in acea perioada a entuziasmului si descoperirilor.

De fapt am fost atat de entuziasta, incat am facut parte din echipa care a infiintat Federatia Nationala de Qigong din Romania si personal am organizat prima Zi Internationala a Qigong-ului in Romania!

Conversatii cu Dumnezeu

Prin 2001 am citit cartea “Conversatii cu D-zeu“, scrisa de N.D. Walsch si am avut bucuria sami reamintesc ca nu eram singura care traia aceasta experienta. Ca Toti suntem ingeri carora Spiritul, in netarmurita sa iubire pentru noi, a decis sa ne faca cel mai de pret dar din toate cate pot exista si pe care noi de multe ori il trecem cu vederea: dreptul de a alege pentru Sine si de a Crea.
Si ca un fapt amuzant,  cand am citit primul paragraf al volumului 1, reactia mea instantanee a fost “Ce bine ca mai exista un nebun ca mine in lumea asta!”
😀

In toti acesti ani, datorita alegerii mele autentice si ireversibile de a (re)deveni cine sunt cu adevarat, am trecut printr-o multime de experiente extraordinare si nu toate tocmai usoare…

Nu spun ca a fost foarte greu, dar mai ales la inceput a fost destul de dificil de inteles si explicat. Sa te confrunti cu propriile aspecte care incearca continuu sa te controleze si sa te opreasca din drum, sa nu iti poti impartasi experientele cu cei dragi pentru ca ei pur si simplu nu inteleg ce se intampla cu tine, sa nu cunosti pe nimeni care sa fi trecut prin ceea ce treci tu si care sa-ti poata da un sfat oricat de mic, nu este neaparat usor.

Cu toate acestea am ramas consecventa fata de mine insami si cu multa incredere am mers inainte. Astazi ma bucur nespus si ma felicit ca Mi-am dat acest dar, pentru ca da, nu am fost niciodata singura in aceasta aventura mereu surprinzatoare.

M-am avut mereu alaturi pe Mine,  Sufletul meu,  Divinitatea mea interioara, Esenta mea. Tot ceea ce Sunt  mi-a fost cel mai bun ghid, maestru si invatator!

Intuitiv am descoperit cum pot depasi diverse provocari, cum pot lucra cu aspectele mele si multe, multe altele care depasesc orice poate mintea sa cuprinda sau sa inteleaga!

Tobias, Adamus si Crimson Circle

Intalnirea cu Crimson Circle din 2004, cu Tobias transmis prin Geoffrey Hoppe a fost pentru mine o adevarata intalnire de gradul III!

Pentru cativa ani, channel-urile lui Tobias  au fost o confirmare ca intuitia mea functionase perfect si gasise solutiile cele mai potrivite momentului. Tot de la aceasta minunata entitate am aflat despre aparitia unui nou tip nou de energie in Univers, energie pe care noi o cream prin eliberarea vechilor sisteme de credinte, prin integrarea aspectelor si prin fuziunea Divinului cu Umanul.

A urmat o explozie de experiente/descoperiri care mai de care mai frumoase, mai colorate, mai pline de intelepciune si cunoastere. Calatorii si intalniri interdimensionale, channeling pentru diverse fiinte din Consiliul Crimson (preferatul meu a fost Metatron datorita energiei sale unice), intelegerea zilnica a modului in care aspectele mele incercau sa ma manipuleze sunt numai cateva dintre ele.
Cuvintele sunt oricum prea sarace pentru a descrie ce se intampla cu fiecare si in fiecare dintre cei care aleg aceasta cale.

Si cu fiecare din aceste experiente, constiinta mea se imbogatea, eu insami ma transformam, ma transform. Procesul de  integrare, de realizare, odata constientizat si demarat se desfasoara apoi de la Sine, iar acum descopar si traiesc in fiecare zi experienta a ceea ce  inseamna cu adevarat iubirea de Sine mai presus de minte, bucuria reunirii divinitatii interioare cu partea umana.

Tot de la Tobias am auzit prima oara de respiratia constienta, si am inceput s-o practic asa cum am simtit eu sa o fac, iar ulterior intalnirea cu d-na Norma Delaney (Aandrah) a dus aceasta experienta la un alt nivel.
Cand am inteles natura si profunzimea respiratiei constiente am preferat sa folosesc denumirea de Respiratia Naturala si Constienta, dorind astfel sa o si delimitez de diverse tehnici de respiratie existente.
Andrei este un alt dar pe care mi l-am oferit, un alt inger uman care mi-a fost alaturi in ultimii ani si existenta sa in viata mea a fost un invatator nepretuit.

Tuturor acestor ingeri umani (unii stiuti si cei mai multi nestiuti) le multumesc si le sunt recunoscatoare pentru darurile oferite!

2013, Ce An!

Inceputul lui 2013 a marcat inceputul ultimei etape in Devenirea si Realizarea mea Mea.

Ca multi alti oameni angrenati pe calea spirituala si eu am stiut si am vorbit despre era noii energii si chiar am simtit aceasta energie noua din cand in cand.

Asta pana intr-o anumita zi din februarie 2013, cand pentru mine totul s-a schimbat.

Am pasit definitiv in Taramul Noului si al Noii Energii!

Intensitatea energiei si bucuria acelui moment au fost extrem de puternice. Am inceput sa simt ceva ce nu mai simtisem de multi ani: entuziasmul si efervescenta Noului, dupa cum singura l-am denumit.
Dar nu un Nou vechi, ci un Nou nou…. „Noul” este aici si nu ma refer doar la Noua Energie, ci la Tot ceea ce Este.  Din acel moment Eu, Noul si Noua Energie am inceput o relatie foarte frumoasa.

Desi sunt foarte obisnuita cu schimbarea, cu transformarea, pe care eu insami le-am ales cu foarte multi ani in urma, acestea au loc si acum, dar intr-un mod inedit.
Fluxul de energie informationala, originalitatea cunoasterii, experientele din fiecare zi produc modificari in insasi esenta fiintei mele. Eu Sunt se transforma si odata cu mine, Totul! Eu sunt Noua Energie, eu sunt Noua Constiinta!

Si nu este vorba numai despre mine pentru ca Eu, Tu, Noi toti suntem Noua Energie, Noi toti Suntem Noul!

De aceea, sentimentele cele mai profunde de recunostiinta si dragoste le port Sufletului meu, Esentei mele, pentru pasiunea de a-si alege acest Drum pentru mine iar mie, Lucieta, pentru ca am curajul sa manifest aceasta pasiune aici pe Pamant.

Pasiunea de a deveni si a ma creea, de a Realiza si a ma Realiza, pasiunea de a-mi extinde constienta cu incredere pentru a descoperi taramuri noi, neumblate si de a deschide Cai noi, atat in interiorul meu cat si in exterior, atat pentru mine cat si pentru toti cei care sunt pregatiti sa se avante pe ele…
Este cel mai pretios dar pe care mi l-am oferit mie insami si nu-mi pot imagina viata mea altfel decat a fost, este si va fi!

Drept urmare am ales ca, prin activitatea pe care o desfasor sa transmit mai departe darul Respiratiei naturale si constiente, al Noii Energii si al Noului precum si cunoasterea si intelepciunea pe care le dobandesc in fiecare zi, tuturor celor care aleg sa treaca prin experienta Eu Sunt si chiar mai mult decat atat!  🙂

 

Menu