Servicii

Eu Sunt Creator de Experiente!

Activitatea mea este deosebit de complexa si extinsa si pe acest website gasiti doar categoriile sale principale. Daca doriti sa lucrati cu mine pe un subiect pe care nu il regasiti mai jos, va rog sa ma contactati. O intrebare nu costa nimic, iar raspunsul direct va scuteste de stres, nesiguranta si multe cautari…  🙂 

Sesiuni Private

Aceste sesiuni private iti sunt destinate tie, celui care esti cu adevarat dornic si pregatit sa efectuezi o transformare radicala in viata ta… mai mult

Cursuri si Ateliere

Cursurile sunt experiente unice; aici iti cream spatiul sigur in care sa te deschizi, pentru a primi si a-ti trai propriile experiente… mai mult

Ghid in Lumea de Dincolo

Ghidul este o raza de lumina, plina de intelegere si compasiune, care il conduce pe cel plecat spre Podul de Flori, daca asta alege…. mai mult

Ateliere Online

Aceste experiente foarte speciale sunt grupate in Serii, unele pentru cei la inceputul drumului catre Sine, altele pentru avansati…  mai mult

Programe de Mentoring

Cursuri interactive de instruire pentru cei care doresc sa devina facilitatori de Respiratie Naturala si Constienta ..mai mult

Emisiune Radio Online

In emisiune impartasesc din experienta si cunoasterea dobandita pe drumul meu catre Sine, catre Eu Sunt, care poate servi drept sprijin si indrumare… mai mult 

Concepte/Experiente

Respiratie Naturala si Constienta

Respiratia naturala si constienta este respiratia cu care ne nastem si prin care Sufletul spune Da! vietii pe Pamant.

A permite / A primi

Permite transformarii prin care treci sa se desfasoare fara sa opui rezistenta si da-ti voie sa primesti.

Integrarea Constienta a Aspectelor

Cheia, chintesenta revenirii la Sine, a Realizarii personale este Integrarea – aducerea aspectelor inapoi Acasa, la Suflet, la Esenta.

Fii prezent Aici si Acum!

Fii prezent in viata ta acum, aici, si participa constient, numai asa iti poti crea viata si realitatea pe care ti-o doresti.

Beneficii

 • Te vei accepta, te vei descoperi si te vei iubi exact asa cum esti;
 • Vei capata incredere in tine;
 • Vei invata sa spui (in sfarsit) NU si vei inceta sa mai fii sursa de hrana pentru cei din jurul tau;
 • Nu vei mai permite abuzul fizic sau emotional asupra ta;
 • Vei avea claritate asupra a ceea se intampla in viata ta;
 • Vei elibera blocaje energetice;
 • Vei vindeca traume vechi;
 • Vei ajunge la un echilibru fizic, mental si emotional constant;
 • Vei activa si dezvolta abilitati extrasenzoriale si le vei utiliza;
 • Vei constientiza si manifesta potentiale noi in viata ta;
 •  Ii vei putea ajuta si indruma si pe cei dragi tie;
 • si multe, multe alte daruri care nu se pot descrie in cuvinte aici  🙂 

TESTIMONIALE

Acum cativa ani au inceput niste transformari in interiorul meu care pareau inspaimantatoare la inceput si pe care nu reuseam sub nici o forma sa mi le explic. Pe masura ce timpul trecea si lucrurile deveneau din ce in ce mai acute, mi-a devenit clar ca am nevoie de cineva sa ma indrume. Iar lucrurile s-au petrecut in mod natural si, din “pura intamplare”, in 2007 am ajuns la Lucieta.

De aici incolo viata mea a evoluat intr-o directie pe care nu aveam nici macar cum sa mi-o imaginez inainte. Iar acum, daca ma uit inapoi, Lucieta a fost alaturi de mine la fiecare pas. Ea a fost pentru mine ”profesorul care apare atunci cand elevul este pregatit”, dar odata cu trecerea timpului, a devenit mult mai mult de atat, a devenit o prietena adevarata. Sunt putini oameni cu care poti comunica la mai multe nivele si carora le poti impartasi cele mai adanci temeri si secrete fara sa-ti fie teama de judecata, iar pentru mine Lucieta este unul dintre ei.

Privind inapoi, imi este foarte clar ca nimeni nu ne poate schimba viata in locul nostru, nimeni nu poate trai si experimenta in locul nostru si oricate sfaturi ne-ar da, nimeni nu poate lua decizii in locul nostru.

Dar un lucru este sigur – este de o mie de ori mai usor sa treci prin proces cand ai pe cineva alaturi de tine, care te intelege si te poate ajuta prin propria sa experienta si prin propriul sau exemplu. E mult mai usor atunci cand stii ca poti oricand sa vorbesti cu cineva deschis, despre orice subiect doresti, fara sa iti fie frica ca vei fi judecat in vreun fel. Pentru tot, draga Lucieta  ITI MULTUMESC !

Horatiu C.
Romania

Primul curs cu Lucieta l-am facut in 2019 si de-abia am asteptat sa ne reintalnim; in 2020 ne-am intalnit virtual la sesiuni private de respiratie constienta  si autocunoastere. Asa ca acum, m-am bucurat mult de posibilitatea unui curs online – Pasiunea mea sunt Eu – din confortul casei mele.
Cele doua zile au fost foarte interactive, am putut sa vorbim, sa intrebam si sa ne spunem parerea sincera; timpul a trecut foarte repede, nu am stat cu ochii pe ceas asteptand sa treaca ora si energiile s-au simtit la fel de puternic ca oricand (de parca eram toti impreuna).

Credeam ca am o idee despre ce si cum va fi cursul, dar oh my! Am râs, am plâns, am meditat, am respirat si am mai dat jos “o foaie de ceapa” de pe mine!
Surpriza a fost ca activitatile pe care le-am facut erau potrivite oricui, incepatori sau avansati, fiecare putea merge mai in profunzime din locul unde se afla (nivel). Singura conditie este sa fii, sa primesti. De-abia astept si Methamorphosis–ul!
Lucieta si Andrei, va multumesc sincer, pentru tot!

Adela M.
Romania

De ce sa participi la Scoala Simturilor? Pe mine m-a incitat descrierea cursului si am mers fara sa am asteptari. Asa cum sunt si emisiunile Lucietei atelierul “s-a scris” dupa ceea ce aveam nevoie noi, cei 7 oameni care am ales sa fim timp de 3 zile, parti dintr-un intreg.

Aparent fara un plan anume, esti purtat cu grija, atentie, gingasie, fermitate, veselie, ca intr-un joc in care este captivat copilul din tine, pe cararile nevazute spre sufletul tau. Cat si cum mergi pe acest drum, e alegerea ta. Nu esti fortat si esti ajutat sa te echilibrezi atunci cand apare frica. Lucieta si Andrei sunt ca niste parinti vigilenti care te ajuta cu dragoste daca vrei, sa mergi pe carare fara teama de abisul care poate fi alaturi de carare.

In functie de ceea ce-ti dai voie, poti avea experienta ta proprie, uneori diferita de a colegilor de grup. Tot ce poti face pentru tine este sa alegi sa traiesti o astfel de experienta. Atelierul te provoca sa fii permanent conștient de ceea ce faci si simti, indiferent ce se intampla in jur. Da, o mare provocare. Sa fii capabil sa te bucuri de ceea ce esti in fiecare moment, capabil sa te bucuri de ceea ce este in jurul tau.
Ca dupa orice experienta, tu cel de ieri esti altul fata de TU cel de azi. Pentru mine a meritat experienta!

Adriana L.
Romania

Intrebari Frecvente

 • Cine poate participa la cursuri, ateliere sau sesiuni private?
  Orice persoana, indiferent de varsta, gen sau religie care nu se afla sub tratament medicamentos pentru afectiuni psihice sau psihiatrice. Ideile, informatiile continute in cursuri sau sesiuni sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihologic, etc. In cadrul acestor cursuri nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea sau prevenirea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau pshihice.
 • Ce alte cursuri si/sau ateliere organizati, in afara de cele prezente pe site?

  Noi sustinem cursuri si ateliere pentru ORICE tema sau subiect va intereseaza, pentru ca respiratia naturala si constienta nu are limite! Cele mentionate pe site sunt doar niste exemple. Organizam evenimente pentru cei care doar cocheteaza cu trezirea si realizarea spirituala personala, la fel cum organizam evenimente pentru cei cu multa experienta in lucrul cu Sine. Atelierele noastre sunt experiente unicat, pentru ca depind in mod direct de participanti. Pentru mai multe detalii legate de abordarea mea, a noastra, te invit aici.

 • Unde se organizeaza cursuri si/sau ateliere?

  Oriunde! Cursurile se pot organiza oriunde in tara sau strainatate, cu conditia sa se intruneasca un numar minim de participanti, stabilit de la caz la caz. In general, acest numar variaza intre 5 – 8 participanti.

 

Top