Scoala Simturilor

Comunica cu Energia

Intr-o societate in care mentalul si creatia sa, tehnologia, castiga din ce in ce mai mult teren, eu va invit sa reveniti la SIMTURI.
Aceasta Scoala – atelier este in totalitate interactiva si accentul se pune pe a Simti energiile, a le “citi” si a comunica cu ele.
Veti crea astfel o relatie noua cu Energia, si in loc sa incercati sa o manipulati, ii veti permite, in sfarsit, sa va serveasca liber!

Oricine poate simti orice, indiferent de varsta, credinte, sex, drept urmare aceasta experienta este destinata tuturor. Nu trebuie sa aveti deloc experienta in vreo tehnica sau metoda de dezvoltare personala sau spirituala, nu trebuie sa fi facut vreun alt curs inainte pentru a va bucura din plin de acest dar pe care il aveti deja.

In primul segment al acestei Scoli – Atelier va indrumam cum sa va deschideti simturile, astfel incat sa percepeti si sa intelegeti realitatea mai departe decat ceea ce vedeti cu ochii sau auziti cu urechile, sau mai simplu spus pentru a percepe Realitatea de dincolo de Realitate. Cu cat mai multe simturi sunt activate si active, cu atat mai extinsa si mai clara este Realitatea in care traiti. Simturile iti coloreaza viata, ti-o imbogatesc, aduc surprize peste surprize, ti-o fac mai interesanta.

Nu vom vorbi despre simturi, ci folosindu-ne de activitati practice si de Respiratia Naturala si Constienta le veti duce pe cele cunoscute catre alt nivel si veti activa altele noi.

In cel de-al doilea segment al Scolii, veti merge catre urmatorul nivel de comunicare cu Energiile Lumii Nevazute. Spiritul vostru, Energii ale naturii (Elementali), Energii ale materiei, Energia Noua, toate sunt invitate aici pentru a comunica cu voi, si pentru a va ajuta sa transmiteti mai departe mesajul lor (channeling).

Channeling-ul este o forma de comunicare intre oameni si orice altceva.

 • poate fi energia unui copac, dar si energia unei case, a unui aliment sau a unui medicament;
 • pot fi parti ale tale (aspecte, fragmente, masti, roluri) dar poate fi si propriul tau Suflet;
 • poate fi energia unei persoane dragi care a parasit planeta dar poate fi energia animalului tau de companie;
 • poate fi o entitate din afara Pamantului dar si energia unui om de pe Pamant!
  Si exemplele pot continua la nesfarsit… si nu cumva printre ele se afla si energii cu care ti-ai dori sa comunici fara intermediari? Cu siguranta, da.
Aceasta Scoala este o experienta deosebita care se adreseaza in special celor care:
 • Simt “energia” pe buze, dar nu stiu ce sa faca cu ea;
 • Simt in / langa ei o „energie” care doreste sa se exprime;
 • Simt dar nu pot descrie sau recunoaste ce simt;
 • Nici macar nu simt ca simt, dar intuitia le spune ca li se intampla ceva;
 • Nu simt nici o energie dar vor sa simta;
 • Si-au deschis deja simturile si gura si vor sa treaca la un nivel nou de comunicare cu energiile;

Vom respira impreuna pentru a va ghida cum sa va deschideti simturile in siguranta, si mai ales pentru a va ghida cum sa manifestati si sa interpretati ceea ce simtiti. Pentru ca persoana care comunica, care face channeling, simte sau stie ceea ce transmite entitatea non-fizica si apoi traduce propriile senzatii si trairi in cuvinte sau alte forme de manifestare – desen, dans, muzica, scris.

Pe cat posibil si in functie de cat isi permite fiecare, toti participantii vor fi incurajati sa exprime/comunice ceea ce percep, sau simt ca “le vine” din interiorul dar si din exteriorul lor. Si daca nu aveti incredere ca puteti face asta, noi va vom arata cum sa deveniti constienti de ceea ce simtiti si cum sa traduceti trairile si senzatiile avute!

Vreti sa Simtiti si sa Stiti ce simtiti?
Daca da, aceasta Scoala este pentru voi.
Va astept sa intram impreuna intr-o lume noua, non-mentala, dincolo de temeri, indoieli si neincredere,
o lume a Magiei Simturilor!

Desigur, o astfel de Scoala nu poate exista fara un…

MODUL pentru COPII

– Aveti copii care spun „lucruri traznite”?  si nu ma refer la faptul ca sunt foarte inteligenti si vorbesc despre astrofizica la 7 ani…
– Aveti copii care vorbesc cu animalele, obiectele, entitati de dincolo, etc?
– Aveti copii care au prieteni imaginari?
Sau din contra,
– Aveti copii foarte seriosi, foarte rationali?
– Aveti copii care prefera sa petreaca tot timpul in fata telefonului mobil sau a tabletei?
– Aveti copii prea sensibili sau insensibili?

Daca da, atunci acest atelier se adreseaza lor.

Copiii pot fi foarte deschisi sau, din contra, foarte introvertiti. Copiii nostri fie nu mai simt absolut nimic, fie din contra, simt prea mult. Uneori simt atat de mult incat pur si simplu nu fac fata trairilor pe care le au. In ambele cazuri insa, este putin probabil ca stiu ce sa faca cu ce simt, cum sa gestioneze momentul si energiile si de cele mai multe ori nici cei din jur nu stiu cum „sa-i ia”, sau cum sa-i indrume.

Si pentru ca adultii se gandesc cum sa rezolve problema, cum sa-i „vindece” sau cum sa-i „repare”, inventeaza tot felul de tehnici mentale, limitate, care poate dau rezultate la inceput, dar la un moment dat se opresc.
Nu mintea va gasi rezolvarea, pentru ca este pur si simplu limitata. Nu mintea ne va spune ce se intampla cu copiii nostri, nu mintea ii intelege, ci altceva / altcineva.

Iar acest altceva / alcineva nu se invata. Acest altceva se permite, se accepta si se primeste. Acest altceva / altcineva se sadeste, se hraneste, se iubeste, se dezvolta, se transforma si transforma.

Asa incat aici, la Scoala Simturilor, vom descoperi impreuna acest altceva / altcineva.

In cadrul acestui modul venim in ajutorul parintilor evaluandu-i din punct de vedere energetic pe  cei mici  si oferindu-le cadrul de siguranta in care sa se exprime  si sa-si manifeste  aceste simturi in mod creativ. Dupa caz, le vom oferi  raspunsuri la intrebarile pe care le au, precum si  instrumente care sa-i ajute  in gestionarea diverselor situatii.

Nu suntem acolo pentru a judeca copiii, ci pentru a-i inspira si a le da incredere ca este in regula sa simta si sa manifeste ce simt.  Nu intentionam sa evaluam capacitatea intelectuala a copiilor si nici pe cea emotionala. Evaluam si incurajam insa, deschiderea lor catre propriile simturi si catre Sine!

Menu