“Descopera, Experimenteaza si Traieste Noul si Noua Energie!”

Chiar daca voi mai folosi in continuare aceasta denumire, acesta nu este un curs, un seminar sau un workshop ci o Calatorie. O Calatorie interdimensionala in si cu Noua Energie, in acest taram magic pe care l-am denumit Taramul „Noului”. Este o experienta extraordinara si  va ofera solutii si unelte inedite pentru a va usura viata si a va bucura de ea fara efort.

Aceasta Calatorie este rezultatul mai multor idei care s-au transformat in timp si este intr-o continua evolutie si extindere.
Ca multi alti oameni angrenati pe calea catre Sine, si eu am stiut, am vorbit si chiar am simtit energia noua si totusi nimic deosebit nu s-a intamplat pana intr-o anumita zi, undeva in februarie 2013… cand am trait o experienta iesita din comun! Intensitatea energiei si bucuria acelei experiente nu se pot descrie in cuvinte…

Dar mai era ceva: am inceput sa simt ceva ce nu mai simtisem de multi, multi ani: entuziasmul si efervescenta Noului ! Dar nu un Nou vechi, ci un Nou nou… „Noul” este aici si nu ma refer doar la Noua Energie, ci la Tot ceea ce Este.

Din acel moment Eu, Noul si Noua Energie am inceput o relatie foarte frumoasa. Desi sunt foarte obisnuita cu schimbarea, cu transformarea, pe care eu insami le-am ales cu foarte multi ani in urma, acestea au loc si acum dar intr-un mod inedit. Fluxul de energie informationala, originalitatea cunoasterii, practica de zi cu zi produc modificari in profunzimea fiintei mele in fiecare clipa.
Unele dintre aceste experiente le-am impartasit in emisiunile radio  pe care le sustin online sau in articolele pe care le-am scris.

In aceasta Calatorie,  Noul, Noua Energie, Esenta mea si Esenta ta sunt indrumatorii tai multidimensionali.
Noua Energie este prezenta, gata sa iti arate cum sa o folosesti, cum sa o traiesti si cum sa o manifesti aici pe Pamant.

Experienta “Descopera, Experimenteaza si Traieste Noul si Noua Energie” are doua Module, fiecare cuprinzand mai multe sesiuni saptamanale online.
Primul Modul al acestei calatorii  reprezinta introducerea si armonizarea cu Noul si Noua Energie. Se exploreaza un taram nou traind in continuare in dimensiunea 3D. Fiecare sesiune din acest modul are o directie si este menita sa calauzeasca exploratorul catre profunzimi nebanuite ale Noului.

Teme precum „Suflet si Om impreuna Acasa, intr-un mod nou”; „Unde, Cand si Cum?”, „Te invat cum sa ma folosesti!” sau „Permite-ti sa te servesc!” sunt menite sa scoata in evidenta cat de simplu este sa folosesti Noua Energie si cum poti trai fiind servit de aceasta.
Aceste teme abordeaza dintr-o noua perspectiva, care uneori poate intriga, subiecte precum corpul fizic, bunastarea intregii fiinte, esenta momentului de Acum, integrarea aspectelor dar ofera si „instructiuni de folosire” a Noii Energii.

In cel de-al doilea Modul se continua incursiunea in taramul Noului si al Noii Energii, de data aceasta atingandu-se noi nivele de cunoastere dar mai ales de practica. Relatia cu Noua Energie reprezinta de fapt relatia cu tine insuti dusa la nivelul Creatiei, astfel incat in aceste saptamani se dezvolta partea de creatie Cu si In Noua Energie si manifestarea acesteia aici, in realitatea ta de zi cu zi. Pas cu pas, viata ta se va muta din Vechi in Nou.

Ce mai includ ambele module?
Multa practica, multa respiratie constienta, teme saptamanale (dar nu numai), revelatii interioare, potentiale noi, perspective noi de abordare a multor subiecte cunoscute, cunostinte inedite, multa distractie si multa bucurie!

Daca te hotarasti sa vii alaturi de noi, sa nu fi surprins/a daca lucruri pe care le credeai reale se vor dovedi invechite sau nefolositoare in acest nou taram. Si lasa asteptarile deoparte pentru oricum ele nu vor fi indeplinite… In schimb, ti se vor deschide alte potentiale, poate nebanuite.

Structura ambelor module se poate schimba oricand si continutul sesiunilor saptamanale poate fi usor diferit de la o Calatorie (workshop) la alta, atat datorita participantilor cat si propriului meu progres in explorarea si trairea „Noului”. Fiecare participant este o parte activa importanta in aceasta aventura.

De fapt, insasi Noua Energie este o indrumatoare jucausa, blanda, profunda si plina de intelegere dar mai ales foarte activa si “vocala”! Nu se da deloc in laturi sa vorbeasca fara a mai astepta „traducerea  in cuvinte” facuta de mine.
Asa ca da, uneori in timpul unei sesiuni fac channel pentru Noua Energie, dar in principal incurajez participantii sa poarte propria conversatie cu aceasta. Si totusi, intreaga calatorie este de fapt o transmisiune/channel din partea Noului, a Noii Energii si a esentelor/sufletelor noastre. Altfel nu ar mai fi Noua, nu-i asa?

Este o calatorie extrem de personala si este doar pentru tine, nu pentru Pamant si nici pentru cei dragi tie, desi beneficiile evident se extind si asupra acestora.
Cat de mult Nou, cat de multa Energie Noua vei accesa pentru a te servi, cat de mult iti vei petrece viata in „Nou” in timpul cursului, dar si dupa aceea, depinde strict de  disponibilitatea ta de a-ti permite sa primesti si sa fi servit, de a-ti deschide aripile si a indrazni sa zbori liber.

Este aceasta calatorie potrivita pentru tine? Numai Tu stii raspunsul la aceasta intrebare!
Ascultă-ți inima si ai incredere in ce simti. Apoi alege, alege pentru tine. Indiferent de alegerea ta, ea este perfecta pentru tine.

Nota: Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru afectiuni psihice sau psihiatrice nu pot participa la acest workshop.
Retineti: Ideile, sugestiile si informatiile continute in aceste cursuri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihologic, social, legal, etc. Fiecare participant este responsabil pentru alegerile si actiunile sale.

TESTIMONIALE

Pot spune ca aceasta Calatorie mi-a adus foarte multe daruri. Clarificari si eliberari care mi-au produs un sentiment atat de placut de Libertate ceea ce a condus si la o Noua Atitudine fata de mine insami. Punctul culminant a fost intalnirea cu Noua Energie (directa, dar si prin channel).  Aproape ca nu poate fi descris in cuvinte. M-am simtit invaluita si purtata ca intr-un dans al bucuriei si al iubirii prin taramul magic. Acum stiu de ce am raspuns atat de repede chemarii voastre.
Un mare Multumesc tuturor participantilor la aceasta Noua Experienta.

Mariana G.
Bucuresti

O calatorie care mi-a schimbat viata.
Am crezut ca va fi un curs ca oricare altul de pana acum, care ma va influenta pana la un anumit punct dar nu mi-am imaginat…
Nu mi-am imaginat ca voi respira atat. Nu mi-am imaginat ca voi avea atatea de impartasit. Nu mi-am imaginat ca voi observa atat de mult. Nu mi-am imaginat cat de repede se vor manifesta lucrurile. Nu mi-am imaginat cate energii voi simti. Nu mi-am imaginat ca voi fi pus in fata unor energii latente de mii de ani, pastratoare ale unor lacate despre care nici nu stiam ca exista.
Dar mai presus de toate, nu mi-am imaginat cati pasi voi fi facut ca sa devin liber, ca sa devin… EU.

Horatiu C.
Bucuresti

 

 

Top