Acestea sunt sesiuni de Respiratie Naturala si Constienta, de aproximativ 60 min, in care miscam foarte multa energie, fiecare participant beneficiind de confortul spatiului propriu. Le recomand tuturor, in special celor care nu isi permit deplasari de lunga durata. 

SERIA: Respiratia Constienta pe Intelesul Tuturor

Aceasta serie se adreseaza celor care doresc sa-si reaminteasca de respiratia naturala, proprie fiecaruia dintre noi, dar si sa traiasca aceasta experienta in mod constient. Este foarte utila celor aflati la inceputul Calatoriei catre Sine, dar nu numai lor.

In aceste sesiuni am respirat impreuna pentru Relaxarea mintii si a trupului; pentru a-ti aduce aminte ca Nu Esti Singur; pentru a elibera tot ce nu iti mai serveste, avand incredere ca Este Ok, poti sa dai drumul!

Aceste sesiuni le puteti achizitiona din Magazin.

SERIA: O Calatorie Interdimensionala in….

In aceste sesiuni ne extindem constiinta astfel incat sa exploram in profunzime diverse dimensiuni / aspecte ale propriei noastre fiinte, care ne creeaza existenta aici, pe Pamant.

Asfel, pana acum am calatorit impreuna in Esenta Corpului, in Minte si Evolutia ei, in Lumea noua a Sufletului, in aspecte precum Frica, Furia si Fericirea. Ne-am extins constiinta si in aspecte ale constiintei de masa precum Bogatia si Saracia, care ne influenteaza si manipuleaza viata de zi ci zi.

Fiecare sesiune reprezinta o ocazie perfecta pentru a echilibra, a vindeca, elibera sau integra energii blocate sau dezechilibrate.

Aceste sesiuni le puteti achizitiona din Magazin.

SERIA: In Lumea Darurilor Tale!

Aceasta serie contine sesiuni transmise prin channel de Metatron, Quan Yin si Kuthumi si a fost ceruta in mod expres de acestia. Asa cum ei insisi spun, in fiecare sesiune se adreseaza participantilor in limba Iubirii de Sine, drept urmare nu va asteptati sa gasiti aici informatii care sa multumeasca si satisfaca Mintea, pentru ca ele nu exista…

Fiecare channel este un regal de simturi si trairi, energie noua profunda si intensa, jocuri de cuvinte, dar mai ales de tonuri si nuante ale acestora si toate sunt menite sa va conduca catre nivele avansate ale constiintei. Dar oare, cine sunt… Ei?

Aceasta serie se adreseaza in special celor avansati pe Calea catre Sine, cu experienta in Realizarea proprie.

Aceste sesiuni le puteti achizitiona din Magazin.

Traieste Noul si Noua Energie

Acesta nu este un curs, un seminar sau un workshop, ci o Calatorie. O Calatorie interdimensionala in si cu Noua Energie, in acest taram magic pe care imi place sa il numesc taramul „Noului”. In aceasta Calatorie,  Noul, Noua Energie, Esenta mea si Esenta ta sunt indrumatorii tai multidimensionali. Noua Energie este prezenta, pregatita sa iti arate cum sa o folosesti, cum sa o traiesti si cum sa o manifesti aici pe Pamant.

Acest workshop are doua Module, fiecare cuprinzand mai multe sesiuni saptamanale online.
Primul Modul al acestei calatorii  reprezinta introducerea si armonizarea cu Noul si Noua Energie. Se exploreaza un taram nou traind in continuare in dimensiunea 3D.
In cel de-al doilea Modul se continua incursiunea in taramul Noului si al Noii Energii, de data aceasta atingandu-se noi nivele de cunoastere dar mai ales de practica… mai mult

 

Menu