Master your Aspects – Integrarea Constienta a Aspectelor este o alegere, un proces natural care necesita deplina onestitate si responsabilitate fata de Sine, intelegere si acceptare, compasiune si incredere. Poti doar sa-ti permiti sa (te) integrezi, integrarea nu este un proces mental!

Ce sunt Aspectele? Aspectele sunt sub-identitati ale Sinelui, parti ale esentei noastre. Alte denumiri sub care sunt cunoscute sunt: roluri, masti, voci, umbre, personalitate, fire, caracter, etc.

In calitate de creatori, noi cream aspecte pentru a face fata diverselor situatii din viata noastra de zi cu zi. Cele mai evidente dintre acestea sunt copilul, mama/tata, sotul/sotia, angajatul/a, omul de afaceri, persoana spirituala, terapeutul, etc. In fiecare zi noi ne extindem in aceste roluri in functie de situatie. Pe langa acestea, avem o multitudine de alte aspecte din vietile trecute sau din alte dimensiuni si chiar corpul si mintea noastra sunt aspecte. Aceste aspecte intra si ies din constiinta noastra pentru a ne (de)servi in diverse ocazii si reprezinta o manifestare a vechii energii a dualitatii.

 • Ti s-a intamplat ca in anumite situatii sa reactionezi intr-un mod care sa te surprinda pana si pe tine?
 • Ti s-a intamplat ca uneori sa te simti cuprins de o furie, o frica sau o exaltare inexplicabila care parca a pus brusc stapanire pe tine si a preluat controlul asupra ta?
 • Te comporti la serviciu altfel decat acasa?
 • Ti-e rusine sa le spui celor apropiati ce simti?
 • Sunt situatii in care nu te manifesti si nu te exprimi asa cum ai vrea?
 • Iti este frica sa incepi ceva nou in viata ta deoarece crezi ca nu esti capabil sau pregatit? Ti-e frica de esec?
 • Le permiti altora sa decida sau sa aleaga in locul tau?
 • Esti coleric, timid sau melancolic tot timpul? Ai schimbari bruste de stare?

Mai mult ca sigur ca da, macar unele dintre ele.

[fullwidth padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” background_color=”#f5f5f5″ background_image=”” background_position=”” background_repeat=”” margin_top=”” margin_bottom=”” parallax=”no” standard_content_width=”yes” class=”” id=”” style=””]

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre manifestarile aspectelor si sunt expresii ale unui dezechilibru interior indiferent cat de echibrat esti sau pari a fi in aparenta. Ele iti guverneaza si manipuleaza comportamentul, emotiile, reactiile, deciziile si alegerile si te fac sa crezi ca asta este firea mea, asta sunt eu si nu ma pot schimba!”.
Oh nu, acesta/aceasta nu este cine esti tu cu adevarat, si da, te poti transforma! Intrebarea este:

Vrei cu adevarat sa schimbi ceva in viata ta? Si daca raspunsul este da, care este solutia?
Desi astazi se folosesc mult expresiile „controleaza-ti emotiile”, „deschide-ti mintea”, „elibereaza stresul”, „gandeste pozitiv, foloseste afirmatii”, singura solutie viabila, cheia, chintesenta procesului de Realizare personala este Integrarea – aducerea aspectelor inapoi la Esenta, la Suflet.

Probabil te intrebi, de ce? Simplu: aspectele sunt parti din Tine si poarta o parte din energia Sufletului tau. Ce alegi, sa pierzi aceasta energie sau sa o aduci inapoi „acasa” la Sufletul tau? Raspunsul ar trebui sa fie simplu…

[/fullwidth]

In acest atelier te invitam sa depasesti granitele teoriei pentru a lucra in mod concret cu unele dintre aspectele tale:

[unordered_list type=”tick”]
 • vei invata sa le identifici si sa comunici cu ele in diferite moduri (verbal, prin simturi, desen, dans, imagini, etc)
 • vei observa cand, de ce si cum se manifesta si te controleaza in diverse situatii;
 • vei descoperi cum iti determina alegerile si deciziile pe care le iei in viata ta de zi cu zi;
 • vei descoperi si simti energia care a stat la baza aparitiei lor;
 • vei afla cum le poti invita si integra in esenta lui “Eu Sunt” prin respiratie constienta, plina cu blandete si compasiune pentru Sine;
 • vei invata cum sa creezi aspecte noi in mod constient, care vor permite potentialelor Noii Energii sa se manifeste in viata ta.
[/unordered_list]

Atunci cand energia acestor aspecte este transformata si integrata, vei descoperi un nou Eu, acel Eu adevarat, autentic, pur. Si ce moment este mai bun decat cel de  Acum? Iar eu sunt Acum, Aici, langa tine, pentru a te ghida in aceasta calatorie catre Tine.

[divider type=”2″][/divider]

Integrarea se poate produce si intr-o clipa si acest potential exista pentru fiecare; cu toate acestea, fiecare persoana este unica si procesul sau se desfasoara in ritm propriu. Pentru un salt al constiintei este necesar o determinare reala, un angajament autentic de a da drumul, de a elibera „povestea” care crezi ca te defineste si rolul cu care te identifici.

[divider type=”2″][/divider] [content_box type=”alert”]

Ideile, sugestiile si informatia continuta in acest atelier sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihiatric, etc. In cadrul acestui workshop nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea sau prevenirea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

[/content_box]
Menu