Pasiunea mea sunt Eu!

Pasiunea…. ceva dupa care multi tanjesc toata viata… Unde este, cum arata? Cum o gasim, cum o manifestam?
Toti vorbim despre pasiune ca despre ingredientul secret care ne lipseste si pe care, daca l-am avea, am fi mai fericiti.

Incercam sa gasim Pasiunea in lucrurile pe care ne place sa le facem, dar pasiunea nu se afla (numai) in ceea ce „Facem” ci mai ales in ceea ce „Suntem”, in ceea ce „Devenim”!

Pasiunea mea Sunt Eu, 
Tu… a cui Esti? 

Dupa ce Omul simte “chemarea” dinauntru, dorul nespus dupa ceva ce nu poate explica dar stie ca este inauntru, totul incepe sa se reverse in realitatea sa.

Atunci incepe magia – sau, asa cum m-am exprimat eu acum cativa ani in emisiunea online “Viata intr-o Respiratie Constienta“, apar simptome / manifestari „science fiction”, care se refera la lucrurile iesite din comun, dar naturale de altfel, care incep sa se manifeste acum.

 • Pas cu pas, Omul devine constient de Sine si se accepta ca fiind mai mult decat ce vede in oglinda;
 • Omul isi permite sa devina senzual si sa-si foloseasca simturile;
 • Relatia cu Sine / Suflet / Esenta devine profund autentica, intima si senzuala.
 • Omul devine constient de cunoasterea si intelepciunea sa, acumulata in urma experientelor traite;
 • Dintr-un om simplu, limitat, dual, aflat mereu in subordinea aspectelor sale sau ale societatii, Omul se transforma continuu si se manifesta ca Tot ceea ce Este!

Aceasta este adevarata Pasiune a Omului-Suflet!
Eu, Eu Sunt, si tot ce implica asta: Drumul, Calatoria, Devenirea, Realizeaza Cine Este cu adevarat si apoi se manifesta ca Tot ceea ce Este!

Pasiunea nu trebuie cautata, ea exista oricum; trebuie doar constientizata, acceptata, permisa si manifestata. Apoi claritatea, constientizarea interioara, genereaza experiente extraordinare, care sa o extinda catre noi nivele de intelepciune si adevar.

Atelierul include:

 • Crearea unui spatiu energetic sigur, propice deschiderii si manifestarii – un spatiu al Noii Energii;
 • Sesiuni de respiratie naturala pentru a constientiza si integra mai mult din pasiunea Sufletului pentru creatia sa – Omul, si pasiunea Omului pentru calatoria Sufletului;
 • Discutii despre conditiile esentiale pentru ca aceasta aventura catre Tine sa fie cat mai lina;
 • Identificarea darurilor specifice cu care v-ati inzestrat pentru a va ajuta in aceasta calatorie;
 • Instrumente pentru cultivarea Iubirii de Tine;
 • Cum te serveste energia in acest proces? Discutii si instrumente de folos;
 • Channel-uri de la Sufletele celor prezenti (potential);
 • si alte surprize 🙂 


Pe cei care rezonati cu acest mesaj, va astept cu drag la acest atelier in care sa aprofundam si sa ne manifestam impreuna pasiunea Sufletului si a Omului, sa ne jucam cu energia, sa o permitem, sa o integram. Pe scurt – Sa fim pasiunea noastra!


TESTIMONIALE

Primul curs cu Lucieta l-am facut in 2019 si de-abia am asteptat sa ne reintalnim; in 2020 ne-am intalnit virtual la sesiuni private de respiratie si autocunoastere. Asa ca acum, m-am bucurat mult de posibilitatea unui curs online, din confortul casei mele.Cele doua zile au fost foarte interactive, am putut sa vorbim, sa intrebam si sa ne spunem parerea sincera; timpul a trecut foarte repede, nu am stat cu ochii pe ceas asteptand sa treaca ora si energiile s-au simtit la fel de puternic ca oricand, de parca eram toti impreuna.

Credeam ca am o idee despre ce si cum va fi cursul, dar oh, My! Am râs, am plâns, am meditat, am respirat si am mai dat jos “o foaie de ceapa” de pe mine!
Surpriza a fost ca activitatile pe care le-am facut erau potrivite oricui, incepatori sau avansati, fiecare putea merge mai in profunzime din locul unde era (nivel). Singura conditie este sa fii si sa primesti! Lucieta si Andrei, va multumesc sincer pentru tot 😊

Adela M.
Luxemburg

Bunã, mã numesc Attila si mã bucur cã am participat la cursul “Pasiunea mea Sunt Eu”, cu Lucieta si Andrei. Douã fiinte minunate, profesori, mentori, ghizi, prieteni fantastici. Sunt lângã noi continuu, ne trag, ne imping dacã trebuie, fac tot ce e necesar ca fiecare sã facã incã un pas si incã unul si incã unul, cât e nevoie ca fiecare sã se descopere pe Sine in mod unic si cât mai profund.

Fiecare participant a avut trãiri si experiente proprii in cele douã zile petrecute impreuna si desi cursul s-a desfãsurat online, totul a decurs minunat. Cred cã tuturor ne-a depãsit asteptãrile. Mie, cu siguranta. Si am trait experienta de a-l simti pe Eu Sunt. Minunat! Deci cãlãtoria spre / in Mine continua, dar putin diferit. Existã o nuanta noua in mine, aroma lui Eu sunt 🤗😄❤️ Vã multumesc si va imbrãtisez, Lucieta si Andrei. Ne intâlnim la urmãtorul curs! 🙂

Attila M.
Luxemburg

Ideile, sugestiile si informatia continuta in acest atelier sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihiatric, etc. In cadrul acestui atelier nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea sau prevenirea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau mentale.

Top