Cursuri si Ateliere de Respiratie Constienta

 

STIATI CA...

Fiecare eveniment pe care il prezint este in fapt, o EXPERIENTA, o CALATORIE de descoperire de Sine, de devenire si manifestare  a Tot ceea ce Sunteti.

Va invit sa traiti experiente unice intr-o lume magica: lumea simturilor, a Sufletului, a Celei/Celui care sunteti cu Adevarat! Nu predau teorie, ci descoperiti si experimentati intr-un mod nou, punandu-va la dispozitie toata experienta si cunoasterea mea.

ORICE TEMA, ORICE ORAS

Sustin cursuri si ateliere pentru ORICE tema sau subiect alegeti, pentru ca voi, Tot ceea ce Sunteti, nu are limite! Cele mentionate aici sunt reprezentative si ating toate domeniile esentiale de dezvoltare ale Omului, dar si ale Esentei.

Organizez evenimente in ORICE oras sau tara, si ma bucur nespus sa ma intalnesc cu voi, cei care sunteti pregatiti sa descoperiti Tot ceea ce Sunteti! Contactati-ma pentru a stabili impreuna detaliile! 

A inceput Era Noii Energii si a Noii Constiinte, Era Sinelui, era lui “Eu Sunt”!

Putina istorie…  🙂

Inainte de toate, “Nimic nu e intamplator!” In septembrie 2007 s-a produs un salt cuantic fara precedent in constiinta umanitatii si a permis unei energii de tip nou sa ia nastere si sa se manifeste pe Pamant. A fost urmat indeaproape de momentul decembrie 2012,  care a deschis poarta catre energii nelimitate si nebanuite, care ne sunt acum accesibile. Anul 2020 a fost cireasa de pe tort, s-a pornit caruselul schimbarilor si transformarilor inevitabile si ireversibile, atat la nivel de individ cat si la nivel de planeta si de umanitate  🙂  Stai linistit insa, ca, desi nu pare asa, “Totul este perfect asa cum este!”. 

In Noua Energie nu functioneaza “vechiul”, controlul, limitarile si sistemele vechi de credinta, ci doar creativitatea ca manifestare a pasiunii si bucuriei tale de a trai constient. Exista vreun mod simplu si eficient pentru a crea si accesa toate aceste oportunitati? Da, se numeste Respiratie Naturala si Constienta,  Permitere, Alegere si Manifestare! Noua Energie este disponibila tuturor celor care aleg sa o traiasca ca experienta. Noua Energie este experienta, manifestare, expansiune si libertate, este constiinta pura. Este “Eu”!

Cursuri si Ateliere de Respiratie Constienta

Scoala Iubirii de Tine

Ai voie sa Te iubesti!

De ce Iubire de Tine? Pentru ca, pur si simplu, ai voie sa te iubesti!! A te iubi pe tine, a te alege pe tine, nu inseamna egoism si nu trebuie sa iti fie rusine sa / ca te iubesti. Iubirea pentru tine va transforma si iubirea pe care le-o porti celorlalti…mai mult

Scoala Mortii si a Vietii dupa moarte

Frumusetea Tranzitiei in Lumea de Dincolo…

In curand!

Scoala Simturilor

Comunica cu Energia, comunica cu Tine

Intr-o societate in care mentalul si creatia sa, tehnologia, castiga din ce in ce mai mult teren, eu va invit sa reveniti la SIMTURI. Acesta este un atelier interactiv in care veti simti si veti comunica cu Energia, veti crea o noua relatie cu ea si ii veti permite sa va serveasca….  mai mult

Master your Aspects 

Integrarea Constienta a Aspectelor

Acesta este un proces natural care necesita deplina onestitate si responsabilitate fata de Sine, intelegere si acceptare, compasiune si incredere. Integrarea se poate produce si intr-o clipa, si acest potential exista in fiecare. Cu toate acestea, fiecare persoana.… mai mult

Pasiunea mea… sunt Eu!

Toti vorbim despre pasiune ca despre ingredientul secret care ne lipseste si pe care, daca l-am avea, am fi mai fericiti…

Eu va invit sa descoperiti Pasiunea care nu se gaseste numai in ceea ce „Facem” ci mai ales in ceea ce „Suntem”, in ceea ce „Devenim”… mai mult

Metamorphosis: Fa cunostinta cu Tine

Daca simti o chemare, un dor nespus de Tine, daca simti ca se intampla ceva in tine si nu stii ce, acest curs – atelier iti va oferi raspunsurile pe care le cauti. Venim in sprijinul tau si iti oferim toata cunoasterea si intelepciunea acumulata de mine, de noi, in foarte multi ani de lucru cu noi insine, ca urmare a experientelor noastre…. mai mult


Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru afectiuni psihice sau psihiatrice NU pot participa la aceste cursuri.

Ideile, sugestiile si informatiile continute in aceste cursuri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihologic, social, legal, etc. In cadrul acestor cursuri nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea sau prevenirea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice sau pshihice. 

Intrebari Frecvente

  • Ce alte cursuri / ateliere organizati, in afara de cele prezente pe site?

    Sustinem cursuri si ateliere pentru ORICE tema sau subiect alegeti, pentru ca voi, Tot ceea ce Sunteti, nu are limite! Cele mentionate aici sunt reprezentative si ating toate domeniile esentiale de dezvoltare ale fiintei. Atelierele noastre sunt experiente UNICAT, pentru ca depind in mod direct de participanti. Pentru mai multe detalii legate de abordarea mea, a noastra, te invit aici.

  • Unde se pot organiza cursuri si ateliere?

    ORIUNDE! Organizez evenimente in ORICE oras sau tara, si ma bucur nespus sa ma intalnesc cu voi, cei care sunteti pregatiti sa descoperiti Tot ceea ce Sunteti! Cerinta este sa se intruneasca un numar minim de participanti. In functie de atelierul organizat, acest numar variaza intre 5 – 8 participanti.  Contactati-ma pentru a stabili impreuna detaliile! 

Top