Ghid in Lumea de Dincolo

A oferi persoanei dragi care pleaca, un Ghid pentru Calatoria sa in Lumea de Dincolo, este un dar care aduce vindecare, echilibru, siguranta si incredere tuturor, si celui care pleaca si celor care raman.

Fiecare dintre noi trecem de-a lungul istoriei nostre pe acest pamant prin momente care ne marcheaza viata.
Cele mai profunde si transformatoare dintre ele sunt Nasterea, Trezirea Spirituala si Moartea. Aceste tranzitii pot fi solitare si dificile chiar si pentru cei mai puternici dintre noi, datorita profundelor transformari interioare care le insotesc.

Dar, daca nasterea unui copil sau momentul trezirii spirtuale sunt insotite de sentimente de bucurie nemarginita si recunostiinta, moartea unei persoane dragi aduce multa durere, lacrimi, tristete si regrete deoarece societatea asociaza sentimente de frica si anxietate acestui proces de tranzitie. Oamenilor le este greu sa vorbeasca sau chiar sa se gandeasca la acest moment inevitabil din existenta lor.

Cu totii murim, dar “moarte” este un cuvant pe care multi se feresc sa-l pronunte, desi este un subiect la care se gandesc pe tot parcursul vietii.
Ce se intampla dupa ce murim? Exista Viata dupa Moarte? sunt intrebari care au preocupat omenirea inca de la inceputuri.

Multi oameni sunt inca ancorati in conceptele si credintele despre rai si iad, sau pur si simplu cred ca viata inceteaza in momentul in care mori. Unii vad moartea ca o pedeapsa sau chiar ca o slabiciune si de cele mai multe ori cand un om moare, este lasat sa se descurce singur.

Atunci cand acest moment survine in viata unei persoane, serviciul funerar marcheaza sfarsitul calatoriei sale pe Pamant.
Si totusi, acest eveniment reprezinta atat sfarsitul existentei sale pe Pamant, cat si inceputul unei calatorii a Sufletului/Spiritului pe taramuri non-materiale, o Calatorie in Lumea de Dincolo.

Sufletul nu moare niciodata, el dainuie mai departe. Indiferent de ce credem ca stim,  de ce am fost invatati sa credem, VIATA NU SE SFARSESTE ODATA CU PLECAREA DIN ACEASTA LUME!

Se sfarseste doar viata in planul fizic, dar existenta este eterna, indiferent de forma noastra de manifestare si de locul in care ne aflam la un moment dat.

Exista mai multe nivele / etape ale dimensiunilor non fizice prin care trecem dupa moarte si acestea includ:
  • Taramurile Apropiate – mai bine cunoscute sub denumirea de Astral;
  • Taramurile Cristaline;
  • Podul de Flori;
  • Novoo  – Taramurile Angelice cele mai inalte
Dupa moarte, marea majoritate a celor plecati se duc direct in Taramurile Apropiate si extrem de rar ajung mai departe!

Acestea sunt mult mai vaste si mai  pline de viata decat va imaginati, iar ce traieste cineva acolo depinde strict de credintele, convingerile, pe care le are in momentul mortii. Contrar credintei generale ca deceddatul pleaca spre o lume mai buna, de fapt prin moarte nu dispare decat corpul fizic, restul ramane la fel…

Conducand multi clienti in Lumea de Dincolo pana acum, stiu ca tranzitia este solitara si adesea dificila si plina de provocari. De aceea ideal ar fi ca nimeni sa nu plece singur. Un Ghid uman, un tovaras de drum, un suflet care sa daruiasca in permanenta compasiune, liniste si confort, face tranzitia mult mai usoara si  scurteaza semnificativ durata calatoriei pana la destinatia finala.

Ghidul are rolul de a conferi un sentiment de siguranta si echilibru celui care pleaca de pe Pamant, de a fi un punct de sprijin in calatoria in taramurile non fizice. Este o raza de lumina, plina de iubire, intelegere si compasiune in ceea ce deseori, poate fi o perioada intunecata si confuza. Apoi, in functie de alegerea calatorului, il conduce spre destinatia finala - Novoo - care marcheaza trecerea definitiva catre taramurile angelice cele mai inalte. Aici este locul unde cei mai puri dintre ingeri- familia lui spirituala- il intimpina si-i ureaza bun venit inapoi, Acasa.

Aceasta experienta nu are conotatie religioasa si nu conteaza care este religia sau credinta ta, cel care urmeaza sa parasesti lumea fizica.
Poti fi crestin, musulman, iudaic, hindus, budist, sau chiar lipsit de opinii privind viata de dupa moarte, eu sunt acolo cu un singur scop: sa-ti fiu ghid si punct de sprijin in calatoria ta. O calatorie care incepe inca dinaintea momentului mortii si care, pana la destinatia finala, iti va aduce in fata cele mai profunde si intense emotii ale tale…

Sa alegi sa beneficiezi de acest serviciu este un dar minunat, pe care ti-l poti oferi tie insuti si celor pe care ii iubesti.

Daca tu esti cel care urmeaza sa pleci, nu te-ai bucura sa stii ca nu esti singur pe Drum si  ca cei dragi pe care ii lasi in urma ajung la intelegerea si acceptarea care ii va elibera de durere, suferinta si lacrimi?
Iar daca tu esti cel ce ramai, nu te-ai bucura sa stii ca persoana pe care o iubesti si care e pe cale sa paraseasca Pamantul, nu este singura in calatoria ei in Marele Necunoscut?

Daca DA, eu sunt aici pentru tine!

Ce Ofer in calitate de Ghid

Consultatie Initiala Gratuita

Va ofer o consultatie initiala gratuita de o ora, timp in care veti primi informatiile necesare si relevante despre Lumea de Dincolo si despre activitatea mea de Ghid, precum si ce ofer eu in aceasta calitate celui care face tranzitia, dar si familiei acestuia.

Intalnire Directa cu Clientul

Atunci cand distanta si conditia fizica a clientului permite, ma intalnesc cu acesta inainte de tranzitia sa catre Lumea de Dincolo.
Totusi, stabilirea unei relatii intre noi nu depinde de intalnirea fizica directa; legatura intre noi se stabileste la nivel de Suflet, pe alte nivele de constiinta, in timpul consultatiei initiale sau imediat dupa aceasta.

Asistenta Telefonica Gratuita

Ofer Clientului si familiei sale asistenta telefonica sau prin e-mail pe toata durata procesului de tranzitie.
Retineti insa: NU ofer asistenta in cazul situatiilor de natura medicala; pentru acestea va recomand sa contactati medicul de specialitate sau serviciul de ambulanta. 

Ceremonia “Celebrarea Vietii”

Dupa serviciul funerar oficial, la cererea si cu ajutorul familiei, organizez o ceremonie de “Celebrare a Vietii” celui plecat.
Aceasta dureaza 2-3 ore si ofera apropiatilor ocazia sa-si ia ramas bun intr-o atmosfera de bucurie si onorare, mai degraba decat de tristete si durere.

Jurnalul de Calatorie

La sfarsitul calatoriei, ofer familiei un  Jurnal  in care se regasesc observatiile mele si conversatiile avute cu clientul de-a lungul acesteia. Unii clienti sunt mai comunicativi, altii mai putin, dar fiecare familie primeste la final un mesaj cat de mic de la cel drag.
Deseori mesajul final este verbal, sub forma unui channel direct, caz in care veti primi in plus si o inregistrare audio.

Cunoastere, Experienta, Profesionalism

Muuulti ani de experienta.  Prima Calatorie  in Lumea de Dincolo cu un client am facut-o in 2003. De atunci am condus mai multi clienti, aproape toti trecand Podul de Flori;
Disponibilitate 24/7. Aceasta Calatorie se desfasoara continuu pana la finalizarea sa, timp in care sunt mereu la dispozitia Clientului. Avand in vedere ca in celelalte taramuri timpul nu exista, deseori sunt contactata pentru o conversatie… noaptea! 

Ce NU ofer in calitate de Ghid

Vindecare

Ghidul NU este vindecator, drept urmare scopul meu nu este acela de a vindeca clientul, oricat de mult si-ar dori acesta sau familia acest lucru.

Insa am observat ca, din momentul in care am devenit oficial Ghidul lor, am stabilit o legatura energetica cu ei, si au stiut ca nu vor fi singuri Dincolo, toti clientii mei, fara exceptie, au inceput un proces de vindecare spirituala profunda, de integrare a aspectelor, ceea ce le-a usurat mult experienta in celalalte taramuri.

De multe ori aceasta vindecare/transformare spirituala s-a manifestat si pe corpul fizic, nu in sensul ca s-au vindecat, dar calitatea vietii lor a crescut, chiar daca pe termen scurt.

Educatie spirituala Clientului

Indiferent de sistemele de credinta ale Clientului meu, de convingerile sale religioase sau de stilul de viata, nu este dorinta, intentia sau responsabilitatea mea sa i le schimb, nici aici pe Pamant si cu atat mai putin in celelalte taramuri.

Totusi, cu cat se departeaza mai mult de Pamant si de Taramurile Apropiate, cu atat nivelul sau de constiinta si implicit de cunoastere si intelepciune creste.

Nu iau decizii in locul Clientului

Indiferent cat de mult va doriti ca cel drag voua sa ajunga si sa traverseze Podul de Flori, aceasta este strict alegerea Clientului meu. Eu nu decid pentru el si nici in locul lui.

Nu trag de el prin celelalte dimensiuni, nu incerc sa-l conving ca trebuie sa ajunga undeva doar pentru ca toata lumea asteapta asta de la el/ea.

Clientul hotaraste Unde, Cand si De Ce se opreste!

Rolul meu de Ghid este sa-i fiu mereu alaturi si sa-l sustin in alegerile sale cu compasiune, cu dragoste, si mai ales cu respect.

Marea majoritate a clientilor mei au ajuns si au trecut Podul de Flori, dar nu toti.

Unii decid sa se opreasca in Taramurile Apropiate sau in Taramurile Cristaline si isi motiveaza clar alegerea, pe care o respect si recomand familiei sa o respecte.

Menu