Atelier: “Scoala Iubirii de Tine”

3-5 Iunie
Online

Traim vremuri in care cuvantul de ordine este schimbare, transformare. Evenimentele traite in ultimul an ne-a obligat sa facem transformari in vietile noastre, iar asta determina invariabil si transformari in interiorul nostru. Cat de usor sau de greu ne adaptam acestor transformari, depinde in primul rand de relatia pe care o avem cu noi insine.

Privind in oglinda, unii isi spun “Merit mai mult decat atat”, “Vreau mai mult decat atat”, “Sunt mai mult decat atat!” si da, asa si este. Cat primesti insa de la toti si toate, este masura directa a iubirii pe care ti-o porti.

De ce Scoala Iubirii de Tine? Pentru ca, pur si simplu, AI VOIE SA TE IUBESTI! A te iubi pe tine, a te alege pe tine, nu inseamna egoism si nu trebuie sa iti fie rusine sa / ca te iubesti. Iubirea pentru tine va transforma si iubirea pe care le-o porti celorlalti. Iubirea, fie ea pentru tine sau pentru ceilalti, include libertate, compasiune si respect. Le ai, le simti, le manifesti?

In cadrul atelierului, vom avea segmente speciale referitoare la copii, adolescenti si varstnici. In ultima vreme mai ales, aceste varste, aceste etape, au devenit extrem de provocatoare si dificile.

Abuzul fizic si emotional, asteptarile parintilor si ale societatii in general, concurenta, limitarea in prejudecati, incapacitatea adultilor de a-i intelege si de a-i accepta asa cum sunt, lipsa comunicarii, lipsa de empatie, toate acestea le distrug copiiilor si adolescentilor increderea in ei si le ingreuneaza mult capacitatea de a se iubi pe ei insisi.
De aici si pana la aparitia afectiunilor fizice si mentale, sau chiar a solutiilor extreme, nu mai este decat un pas.

Daca trece de aceasta perioada cu brio, apar alte provocari: familia, partenerul, proprii copii, serviciul si colegii de serviciu, etc.
Iar apoi, la varsta a treia, omul se confrunta deseori cu singuratatea, cu respingerea si abandonul.

Si uite asa, pe tot parcursul vietii sale, omul are ocazii nenumarate sa se nege, sa-si piarda increderea si respectul de sine si sa nu se mai iubeasca.
Devine o victima si se manifesta ca atare, chiar daca nu se considera una. Se transforma, constient sau nu, cu intentie sau nu, intr-o “sugativa” de energie. Fura energie de la toti pentru a compensa lipsa sa de energie si, fara ca macar sa-si dea seama, se transforma din abuzat/victima in abuzator. Si asta ni se intampla mai mult sau mai putin tuturor, fara exceptii.

In scoala, noi iti cream spatiul energetic sigur, atat de necesar pentru a te deschide, a te privi in interior cu curaj si a te alege, cu incredere, pe Tine! Vrei sa o faci?

Este o experienta profunda, care deschide usa catre Iubirea a Tot ceea ce Esti! A te iubi pe Tine este cel mai complicat lucru pe care il vei face, dar si cel mai inaltator, cu beneficii si satisfactii mai presus de cuvinte.
Este un sfarsit si un nou inceput in acelasi timp. Si ce moment este mai bun decat cel de Acum?

Ce aduce nou si diferit aceasta scoala fata de toate cursurile despre Iubire de Sine existente? Simplu:pe Mine, pe Noi, pe Voi!

Cele trei zile vor contine, printre altele:
 • De la informatii super interesante, pana la trairea unor experiente intense si profunde;
 • Identificarea cauzelor pentru care nu te iubesti suficient;
 • Ideintificarea unor situatii din viata zilnica in care dovedesti ca nu te iubesti pe tine;
 • Sesiuni extinse de respiratie naturala si constienta pentru eliberarea blocajelor si traumelor care te opresc sa te iubesti;
 • Transmisiuni (channel) de la Suflet pentru Om;
 • studii de caz pentru fiecare participant;
 • exercitii conduse de mine si Andrei prin care vei descoperi cauze adanci, dar profunde, care te determina sa nu te iubesti;
 • exemple multiple despre cum se manifesta lipsa iubirii de tine in viata ta;
 • instrumente si solutii pentru diverse cazuri si te asigur ca vor fi multe si diverse;
 • iti vom impartasi din vasta noastra experienta si cunoastere, acumulata de-a lungul multor ani de lucru cu noi insine si cu altii.
Ce vei primi de la aceasta Scoala? Cateva beneficii:
 • Incepem direct cu cireasa de pe tort: un Dar deosebit, o energie nepretuita, primita de mine intr-un context deosebit, de la niste fiinte deosebite!
 • Claritate, claritate, claritate!
 • Vei intelege de ce a te iubi pe tine cu adevarat nu inseamna egoism sau nesimtire, ci este cea mai pura forma de iubire posibila;
 • Vei descoperi cum te servesc energiile atunci cand te alegi pe tine;
 • Vei avea mai multa claritate asupra a ceea se intampla in viata ta, in relatiile cu cei din jur:familie, prieteni, colegi, etc.
 • Aha-uri, revelatii personale;
 • Vei primi instrumente care au ca scop cresterea iubirii si respectului de Sine;
 • Iti vom oferi exemple concrete despre ce inseamna si cum se manifesta furtul de energie;
 • Vei descoperi cate din lucrurile pe care le faci in mod regulat, sunt o dovada a neiubirii de Tine, a lipsei de respect si incredere fata de Tine si ce consecinte au ele in viata ta;
 • Vei putea spune „Stop” abuzului de orice natura (fizic sau psihic);
 • Vei afla cum manifesti energia de victima, chiar daca te consideri o persoana puternica si cum te transformi atunci intr-un abuzator;
 • Vei inceta sa mai fii sursa de hrana pentru cei din jurul tau si pentru propriile tale aspecte;
 • Vei plange, vei rade si vei elibera traume vechi;
 • Vei capata mai multa incredere in tine;
 • Vei afla cum iti poti indruma copiii, sau pe cei dragi, pentru a obtine aceleasi rezultate.
 • Iti vei da voie sa te iubesti in sfarsit si pe tine, fara vinovatie si fara rusine.

Da-ti voie sa te iubesti autentic, ofera-ti Scoala Iubirii de Tine!  🙂

Da, vreau sa particip!

Conditii de participare:

 1. Persoanele care se afla sub tratament medicamentos pentru depresie si/sau alte afectiuni psihice sau mentale NU pot participa la acest atelier.
 2. Participantii trebuie sa faca o sesiune de Respiratie naturala si constienta cu mine, inainte de atelier. In plus, pentru aprofundarea experientei si evitarea furtului de energie, recomand achizitionarea din Magazin a materialelor din seria “Respiratia constienta pe intelesul tuturor”.

Program: 10:00 – 17:00  (cu pauza de masa)

Loc: Online. Toate detaliile vor fi anuntate participantilor.

Cost: 1.250 RON (250 EUR). Pretul este valabil numai pentru atelierul desfasurat online. Pentru atelierul fata in fata, pretul este diferit.

Plata:  Plata se face prin transfer bancar, sau cu cardul prin PayPal  pana pe 30 Mai.

Participare:  Inscrierile se fac telefonic, prin e-mail, Facebook sau Whatsapp pana pe 30 Mai.

Numar limita de participanti: 3 – 7

 

Menu