Acestea sunt sesiuni private de respiratie naturala si constienta facute cu diverse persoane, si au fost editate asa incat sa poata fi audiate de oricine.
Sunt abordate subiecte des intalnite in viata tuturor, astfel incat pot fi utile oricui decide sa le traiasca ca experienta.

Colectia de Craciun 2018

“5 Respiratii pentru Tine”

[columns] [one_half]

O sesiune de respiratie de 22 min in care respiram impreuna pentru profesia pe care o practici, sau ai vrea sa o practici, pentru armonizarea energiilor locului unde iti desfasori activitatea si a oamenilor care te inconjoara acolo.

[/one_half] [one_half]

Timp de 28 de minute te invit sa respiri alaturi de Sufletul tau, pentru intarirea relatiei voastre, pentru integrarea acestuia in viata ta de zi cu zi. Este o sesiune foarte calda si emotionanta.

[/one_half][/columns] [columns] [one_third]

Aceasta sesiune este una scurta, de 15 min, si te  ajuta sa eliberezi energia familiei biologice si a casei in care ai copilarit. Indiferent de relatia cu familia ta, fie ea buna, fie nu prea, aceasta respiratie iti este utila pentru a te debarasa energetic de mostenirea veche, obiceiuri, tipare, pe care poate nu le mai doresti in viata ta.

[/one_third] [one_third]

Titlul acestei sesiuni exprima foarte clar intentia sa. Ceea de a te ajuta sa eliberezi o trauma fizica sau psihica, sau cel putin sa incepi un astfel de proces de eliberare si transformare interioara. Este cea mai lunga respiratie din colectie si dureaza 35 min.

[/one_third] [one_third]

Dupa cum sugereaza si titlul si reprezentarea grafica a acestei sesiuni, in cadrul ei respiram impreuna pentru a-ti regasi echilibrul inainte de a participa la un eveniment care iti genereaza multe emotii. Fie ca este vorba despre un interviu, sau de un examen, o intalnire, energiile participantilor la acest eveniment pot fi armonizate si echilibrate in asa fel incat sa te serveasca. Aceasta experienta dureaza 35 min.

[/one_third][/columns]

Puteti comanda  aici  aceste materiale (138 min) sub forma de fisiere MP3. 
Pret: 75 RON

[content_box type=” alert”]

Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice, psihice sau mentale.

[/content_box]

 

Menu