Continui traditia inceputa in 2018 si va ofer noua Colectie de Craciun, “Respira pentru Tine”. Trei sesiuni private de respiratie naturala si constienta facute de mine cu diverse persoane, au fost editate asa incat sa poata fi acum audiate de oricine alege asta.

Sunt abordate subiecte des intalnite in viata tuturor, astfel incat pot fi utile oricui decide sa le traiasca ca experienta.

[columns] [one_third]

Aceasta sesiune de 30 min cred ca va fi foarte utila celor care manifesta mult doua aspecte: Cautatorul si Luptatorul – cel care cauta, cauta mereu in speranta ca va gasi la un moment dat ce cauta si cel care lupta si se lupta continuu, pentru ca nu-i asa, “viata e o lupta”, nu? Este o sesiune calda, blanda dar profunda in acelasi timp…

[/one_third] [one_third]

Titlul acestei sesiuni exprima foarte clar intentia sa, aceea de a te ajuta sa-ti cresti nivelul de incredere in tine. Respira alaturi de Sufletul tau si da-ti voie sa fii, sa te iubesti si sa primesti iubirea  pe care o meriti. De la Tine! Sesiunea dureaza 34 min.

[/one_third] [one_third]

Dupa cum sugereaza si titlul si reprezentarea grafica a acestei sesiuni, in cadrul ei respiram impreuna pentru a te elibera, a rupe lanturile energetice care te tin legat de persoane care se agata de tine, care se hranesc energetic din tine, persoane cu care ai decis sa inchei aceste relatii (karmice). Aceasta experienta dureaza 35 min.

[/one_third][/columns]

Puteti comanda  aici  aceste materiale (100 min) sub forma de fisiere MP3. 
Pret: 60 RON

[content_box type=” alert”]

Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice, psihice sau mentale.

[/content_box]
Menu