A devenit deja o traditie sa va  ofer o Colectie de Craciun. De data aceasta,  colectia “Respira cu Tine” cuprinde trei sesiuni de respiratie naturala si constienta pe care le-am facut cu diverse persoane si care au fost editate asa incat sa poata fi audiate de oricine alege. In plus, anul acesta aveti parte de o sesiune bonus!  🙂 

[columns] [one_half]

O sesiune de respiratie de 23 min in care respiri si ii permiti corpului tau fizic sa inceapa procesul de vindecare naturala atunci cand ai o afectiune fizica. Respiratia permite echilibrarea fizica si energetica a trupului, dar si a mintii, conditie obligatorie pentru vindecare.

[/one_half] [one_half]

Te-ai saturat sa fii mereu la cheremul tuturor? Te-ai saturat sa te simti vinovat pentru ca doresti sa fii liber? Daca da, timp de 31 de minute te invit sa respiri pentru a integra aspecte de furie si vinovatie precum si pentru a-ti declara independenta fata de toti cei care iti fura, voit sau nu, energia.

[/one_half][/columns] [columns] [one_half]

O sesiune de respiratie de 24 de minute cu o mare incarcatura energetica, in care respiri din pozitia de Suflet, de Eu Sunt, pentru a-ti permite sa-ti accepti stralucirea si maretia, pentru ca apoi sa incepi sa le manifesti, sa le exprimi.

[/one_half] [one_half]

Aceasta sesiune de 23 de minute s-ar putea numi “bonusul surpriza” al acestei colectii. De ce? Ei bine, pentru ca este singura sesiune in care Andrei va invita sa respirati impreuna cu el si Esenta voastra!   🙂 

[/one_half][/columns]

Puteti comanda  aici  aceste materiale (101 min) sub forma de fisiere MP3. 
Pret: 65 RON

[content_box type=” alert”]

Ideile, sugestiile si informatia continuta in aceste intalniri sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii profesionale de ordin medical. In cadrul acestor sesiuni nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea si vindecarea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice, psihice sau mentale.

[/content_box]

 

Menu