In aceasta calatorie interdimensionala facem impreuna o incursiune constienta in trei aspecte esentiale al fiecaruia dintre noi. Sunt principalele generatoare de emotii, limitari, bariere, indoieli dar si de pasiune, de exprimare si manifestare. Cat de naturale sunt? Cat de reale sunt? Cat de mult ne exprima si cat de mult sunt o manifestare a zestrei genetice, a constiintei de masa, a karmei? Cat de utile mai sunt ele in Noua Energie?

Sunt trei sesiuni magnifice de respiratie naturala si constienta, a caror energie si profunzime se dezvaluie gradual, atat in timpul lor cat si dupa final. In aceste sesiuni am fost inspirati si ghidati in primul rand de Esenta, de Sufletul fiecaruia dintre participanti, carora li s-au alaturat Arh. Rafael, Quan Yin, Isis, Maria si Maria Magdalena… Un regal, nu? 

Te invit sa-i permiti constiintei tale sa se extinda in dimensiunile Fricii, Furiei si Fericirii pentru ca tu sa respiri acolo Noua Energie a transmutarii!

Va prezint mai jos un paragraf din sesiunea “Frica”, experienta care a fost ghidata in cea mai mare parte a sa de arhanghelul Rafael.

“Sufla-te pe tine!… Respira-te pe tine… in ea!

O Ea, careia lumea i-a creat o oda. O Oda Fricii. Oda Fricii atotputernice! I-a creat o scena unde sa se poata desfasura in voie in timp ce tu esti undeva in spatele scenei. Dar acum e timpul sa transformi. Sa transmuti. Sa vindeci. Nu o frica anume pentru ca sunt multe. Dar vindeca frica reprezentativa! Ca regina intr-un stup. Vindeca regina si vei avea miere! Vindeca Frica si vei avea „Miere”!

Acum. Aici. Realizeaza si tu, si ea, ca nu exista. Exista doar pentru ca Tu crezi ca exista! Are putere pentru ca Tu i-ai dat din puterea ta! Are forta pentru ca Tu i-ai dat taria ta! Are pui pentru ca Tu i-ai dat voie sa se inmulteasca! Are farmec pentru ca…. nu, farmec nu are. Nu are farmec! Dar daca nu are farmec, de ce o mai tii langa tine? Lasa-te sa stralucesti! Radiaza! Umple Universul cu lumina ta!

Si invita-ti frica si fricile, pe ale tale, in acest spatiu de lumina! In acest spatiu de auriu! Cald… Bland… In care fiecare respiratie te creste… Si fiecare iluzie… pfuuu… se dizolva… Se dizolva! Acum, aici, dizolva Regina! Si eu te sustin…  de aceea m-am autoinvitat aici!”

Recomandare: Pentru rezultate cat mai eficiente si o integrare cat mai usoara, audiati sesiunile la cel putin o saptamana una fata de cealalta.

Puteti comanda aici materialul (S1-63min si S2-54min si S3-53min) sub forma de fisiere MP3.

Pret: 3oo RON

[content_box type=”alert”]

Ideile, sugestiile si informatia continuta in acest workshop sunt doar cu nota informativa si nu trebuie considerate un substitut al consilierii  profesionale de ordin medical, psihiatric, etc. In cadrul acestui workshop nu se intentioneaza diagnosticarea, tratarea sau prevenirea nici unei afectiuni sau disfunctii biologice.

[/content_box]

 

Menu